Tabi ki iyidir.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bu pin olayını anlayamadım arkadaşlar. Herkesin dilinde bir PİN. Nedir bu pin ben youtube partneriyim, RPM maker studios dasboard'unda Tax/Payments diye bir bölüm var o bölümü doldurdum, gerekli ev adresini adımı soyadımı paypal adresimi yazdım. Bana gelen mail ise bu tax/paymentsi doldurmamın sonucunda paramın bu ay sonuna kadar yatacak olmasıydı. Pin ile ilgili bişey duymadım. Pin gereklimidir bana?
Bu arada 1500$ Aylık bence çok iyi oturduğun yerden maaş alıyorsun. Bizim Aylık 30$, artık orasını sen düşün![]()
Fikri olan?
Evet hocam şimdi sıra bizde,
Ne kanalı bu youtubedaki? Neler yapıyorsun nasıl bu kadar gelir elde ediyorsun anlat bakalım biraz![]()
Neden anlatmayayım dostum ? Ben kazanıyorsam diğer arkadaşlar da kazansın.
Genelde film, filmlerden ve talk show'lardan kesitler yüklüyorum ben.
Ama tabi filmler böyle biraz eski olacak. Yenilerde telif hakkı istiyor. ''Eşlenen 3. taraf içeriği'' yazıyor.
Yani böyle 90'lardan falan eski yabancı filmleri buluyorum. Filmin içinden güzel bir kapak resmi seçiyorum. Sexy bir kare... Tabi bun için; özel küçük resim seçeneği aktif olması lazım.
Çok sayıda etiket giriyorum. Alakalı alakasız bir çok etiket.
Bu arada fazla erotik olmasın. 18 yaş sınırı gelir otomatikman. 18 yaş sınırı olan videolardan da para kazanamazsınız.
Bu yani. Yaptığım başka bir şey yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.