Ayetel kürsi okurken bir cinni varlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

underworld25

Kayıtlı Üye
Sağıma doğru dönüp yatarken ayetel kürsi okuyorum 500 ü gecik bir sayıya ulaştıktan sonra daha doğrusu sayısı hakkında bir tahminim yok saymadan canım sıkılına kadar devam ediyorum tahminimce 500 ü geçmiştir diye yazdim neyse aniden yüzlerce ayaksesi ve değişik dillerde fısıldaşma tarzı bir olay gerçekleşiyor 2 tane siyah elleri birbirine gecik halde sanki kollarını birleştirmişler gibi kapşonlu uzun elbiseli varliklar onlara bakınca bulanık görme etrafın sallanması ardından tamamiyle çıplak vücudu yara bere icinde tüysüz sağ gözü küçük sol gözü irice bir varlık değişik bir dilde konuşmasına rağmen anlıyorum fakat ben normal konuşuyorum yeter senin yüzünden bu hale geldim dediğini hatırlıyorum vücudu yanmış haldeydi yorganı üstüme örtüp ihlas süresi okumak istedim örtüyü kaldırıp saldırmaya çalıştı fakat zarar veremedi bu süreler ile bana işlemez gibisinden bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum salavat getirince kendini geri attı salavat bitince üzerime gelirken tekrar salavat başlayıp gelmesini engellemek icin elimi kaldırdığımda gözüne girdi ve küçük olan gözü cıktı çığlık attığında o 2 tane kapşonlular fısıldaşmaya başladı ve alıp götürdüler götürülürken hesabını vereceksin dedi fakat konuşmaları başka dildeydi sanki arapça osmanlıca ibranice karışımı gibi lütfen beni bilgi ışığınız ile aydınlatın...

Okadar ayetel kürsiye dağ dayanmaz bana nasıl böyle bir saldırı olabilir ?

Kalkarken ise 6 defa uyandım arka arkaya tamamen kalktıgımda ise duama devam ediyordum

Anlattıklarım kesinlik rüya değildir ve gerçektir

Sağıma doğru dönüp yatarken ayetel kürsi okuyorum 500 ü gecik bir sayıya ulaştıktan sonra daha doğrusu sayısı hakkında bir tahminim yok saymadan canım sıkılına kadar devam ediyorum tahminimce 500 ü geçmiştir diye yazdim neyse aniden yüzlerce ayaksesi ve değişik dillerde fısıldaşma tarzı bir olay gerçekleşiyor 2 tane siyah elleri birbirine gecik halde sanki kollarını birleştirmişler gibi kapşonlu uzun elbiseli varliklar onlara bakınca bulanık görme etrafın sallanması ardından tamamiyle çıplak vücudu yara bere icinde tüysüz sağ gözü küçük sol gözü irice bir varlık değişik bir dilde konuşmasına rağmen anlıyorum fakat ben normal konuşuyorum yeter senin yüzünden bu hale geldim dediğini hatırlıyorum vücudu yanmış haldeydi yorganı üstüme örtüp ihlas süresi okumak istedim örtüyü kaldırıp saldırmaya çalıştı fakat zarar veremedi bu süreler ile bana işlemez gibisinden bir cümle kurdu tam hatırlamıyorum salavat getirince kendini geri attı salavat bitince üzerime gelirken tekrar salavat başlayıp gelmesini engellemek icin elimi kaldırdığımda gözüne girdi ve küçük olan gözü cıktı çığlık attığında o 2 tane kapşonlular fısıldaşmaya başladı ve alıp götürdüler götürülürken hesabını vereceksin dedi fakat konuşmaları başka dildeydi sanki arapça osmanlıca ibranice karışımı gibi lütfen beni bilgi ışığınız ile aydınlatın...

Okadar ayetel kürsiye dağ dayanmaz bana nasıl böyle bir saldırı olabilir ?

Kalkarken ise 6 defa uyandım arka arkaya tamamen kalktıgımda ise duama devam ediyordum

Anlattıklarım kesinlik rüya değildir ve gerçektir

Hocam anlattıkların ürpertici ben de korktum.
Sana tavsiyem beynini dinlendirmen ve böyle şeyleri düşünmemen beynin çok yorulmuş ve bilinçaltının sana oynadığı oyun

acilen bir psikiyatra git verdiği ilaçlar sana iyi gelecektir şayet bu konuları düşünüpte beynini kurmazsan bir iki ay sonra birşeyin kalmaz

geçmiş olsun

geçmiş olsun, bilim kurgu gibi olmuş

konuyu okuduğumda öteki tarafta ahiretteki zorluklar geldi aklıma kimbilir başımıza ne gelicek öldükten sonra,

Allah bizi korusun

Son düzenleme:
Bu arada Ramazan ayında Şeytan ve soyundan gelenler zincire vuruluyormuş diye bir sey duydum gerçekliği varsa bu olay senin psqolojinle alakalı olabilir

bu nasıl iş, sen abdestli olmaya dikkat et, önce 3 ihlas 1 fatiha ve felak nas olarak devam et, son olarak ayetel kürsi oku, birde bunları fazla okumanı tavsiye etmem, şöyle açıklama getiriyolar, ilacı hastaya fazla verirsen zarar verir gibisinden sende kalp gözünü açmışsın sanırım.

Hep Türk korku sinemasından kaynaklanıyor bunlar. Direkt psikiyatri polikliniğine gitmeni öneririm.

Kendi şahsi görüşümdür..
Gözümün görmediği hiçbir varlığa inanmayan birisiyim. Senin 500'ü geçkin adını unuttuğum dua'yı okuman bunlarla fazla kafayı yorduğun ve bilinçaltını bu konuda uyandırdığın kanısındayım. Hayatı biraz rahat yaşamanı öneririm. İnsan bu tabi korku yaradılışında var fakat bu korkuyu benim gibi atmayı başarabilen insanlar için hayat çok daha güzel..

Herkes nas suresi yazmıs yok göremezsin yazmıs yok delisin yazmıs. Ben sizin dini ilim konusunda bilgi sahibisinizdir diye yazmıstım anlasılan kuran bilginiz hiç yok.

Görünen varlıkların cogu enerjidir onları enerji halleriyle görürsünüz eger sizinde enerjiniz yüksek ise o boyutlardaki frekanslar ile eşleşirsiniz hersey beyinde bitiyor. Ayetlerin zikirlerin surelerin enerjileri çoktur. Hiç ecbede göre esma çekmediniz mi ? Çekmemiş olamazsınız herhalde ?

Kuran okusaydınız bilirdiniz

“Şu da bir gerçektir ki, biz sizin üstünüzde yedi yol / tabaka yarattık. Biz yaratmadan da yarattıklarımızdan da habersiz değiliz. (Müminun, 23/17)

Bizim boyuta gelen varlıkların bir kısmı dualardan etkilenmez bunlar cin, şeytan değillerdin iffitlerdir bunlar öyle güçlü enerjideki varlıklardırki 4-5 boyuta kadar geçebilirler. Bizim kalp gözü dediğimiz boyut ise 3. boyuttur ne alimler din adamları kaç sene ugrasıyor bunun için düşünün artık. Ayrıca bir bilgi daha güçlerini fiziksel dünyaya uyarlasaydık tek elliyle dünyayı kaldırabilecek güçte olurlarmış.

bu 5. boyuta kadar olan kuranda geçen 7 boyutun 2 si henuz bilinmiyor varın gerisini siz hesap edin.

Psikolog diyen arkadaşlarada bir söylem. Psikolojim gayet yerindedir bu ugrastıgım işler uğrastıgım diğer bir cok alandan sadece biridir.

Eger psikolojim bozuk zekamda bir problem olsaydı 2 üniversite bölümü birden okuyup lisanslı 2 dil bilemezdim değil mi :)

Son düzenleme:
Kendi şahsi görüşümdür..
Gözümün görmediği hiçbir varlığa inanmayan birisiyim. Senin 500'ü geçkin adını unuttuğum dua'yı okuman bunlarla fazla kafayı yorduğun ve bilinçaltını bu konuda uyandırdığın kanısındayım. Hayatı biraz rahat yaşamanı öneririm. İnsan bu tabi korku yaradılışında var fakat bu korkuyu benim gibi atmayı başarabilen insanlar için hayat çok daha güzel..

Sana bir soru sorayım biri glese deseki sana ya kardeş sen diyorsunki Gözümün görmediği hiçbir varlığa inanmayan birisiyim.

peki Allahı görüyormusun ? dese ona ne cevap verirsin merak ettim...

Sana bir soru sorayım biri glese deseki sana ya kardeş sen diyorsunki Gözümün görmediği hiçbir varlığa inanmayan birisiyim.

peki Allahı görüyormusun ? dese ona ne cevap verirsin merak ettim...

Dini konulara girmemeni öneririm.Zaten çoğu kişi ne demek istediğimi anlamıştır.

Son düzenleme:
Herkes nas suresi yazmıs yok göremezsin yazmıs yok delisin yazmıs. Ben sizin dini ilim konusunda bilgi sahibisinizdir diye yazmıstım anlasılan kuran bilginiz hiç yok.

Görünen varlıkların cogu enerjidir onları enerji halleriyle görürsünüz eger sizinde enerjiniz yüksek ise o boyutlardaki frekanslar ile eşleşirsiniz hersey beyinde bitiyor. Ayetlerin zikirlerin surelerin enerjileri çoktur. Hiç ecbede göre esma çekmediniz mi ? Çekmemiş olamazsınız herhalde ?

Kuran okusaydınız bilirdiniz

“Şu da bir gerçektir ki, biz sizin üstünüzde yedi yol / tabaka yarattık. Biz yaratmadan da yarattıklarımızdan da habersiz değiliz. (Müminun, 23/17)

Bizim boyuta gelen varlıkların bir kısmı dualardan etkilenmez bunlar cin, şeytan değillerdin iffitlerdir bunlar öyle güçlü enerjideki varlıklardırki 4-5 boyuta kadar geçebilirler. Bizim kalp gözü dediğimiz boyut ise 3. boyuttur ne alimler din adamları kaç sene ugrasıyor bunun için düşünün artık. Ayrıca bir bilgi daha güçlerini fiziksel dünyaya uyarlasaydık tek elliyle dünyayı kaldırabilecek güçte olurlarmış.

bu 5. boyuta kadar olan kuranda geçen 7 boyutun 2 si henuz bilinmiyor varın gerisini siz hesap edin.

Psikolog diyen arkadaşlarada bir söylem. Psikolojim gayet yerindedir bu ugrastıgım işler uğrastıgım diğer bir cok alandan sadece biridir.

Eger psikolojim bozuk zekamda bir problem olsaydı 2 üniversite bölümü birden okuyup lisanslı 2 dil bilemezdim değil mi :)

bu kadar bilgin varsa bize neden soruyorsun hocam. geçmiş olsun

Bu konulara inanan birisi olarak, 500 ayetel kürsi okuduktan sonra sana musallat olan Cini kızdırmış olabilirsin.

Ayrıca ecbed değil ebced değeri olmasın

Son düzenleme:
Bu konulara inanan birisi olarak, 500 ayetel kürsi okuduktan sonra sana musallat Cini kızdırmış olabilirsin.

Ayrıca ecbed değil ebced değeri olmasın

Bilgi sahibi olan birinin dediklerine göre her ayet okurken etrafımızdaki cinleri, seytanları öldürüyormusuz. Belki buda güçlü enerjideki varlık ölmek istemedi ve direndi peki 500 de öyleyse 1000 lerdeki varlık nasıldır acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri