Ayın 17 Si Kalıcı olarak hesapların kapanma günü

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Luiscan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobreginibas.com
Arkadaşlar şu 2 gün bize ölüm olacak bilginize şu 2 günde azda olsa kanallarınza çok sık girmeminizi ve çerezleri yok etmenizi şiddetle tavsiye ederim ayın 17 - 18 inde hesaplar genelde telefon onayı istiyor bu 2 günde önlemlerinizi alınız. Neye dayanarak söyledim diyorsanız geçen aylarda yaşadığım tarihlerdir umarım hiçbir şey olmaz bu ay

evet özellikle adsense çalışan arkadaşlar ayın 19 undan ay sonuna kadar dikkatli olsunlar.En sık çalıştıkları gün ayın 19 20 21 i.

tarih aralığını biraz daha genişletelim 12-21 arası diyorum ben

kanal kapanma, para kazanma kapatma, hesap feshi vs gibi tüm musibetler 12-21i arasında geldi bende hep.

bu 10 gün boyunca ne video yüklerim, ne kanala girerim hatta youtubeye guest olarak giriş yaparım :)

benim 4 kanal az önce para kazanmaya kapandı mesela :(

An itibarıyla adsense ban.

Şu adsense ban olaylarını çok duymaya başladık, korkutuyorsunuz valla ne yaptınız da banlandı?

Şu adsense ban olaylarını çok duymaya başladık, korkutuyorsunuz valla ne yaptınız da banlandı?

Anlam Vermeye Çalışıyorum ama mantık bulamıyorum mantıklı bir acıklama yapamıyorum vps ile giriş yapıyorm telif ve engel yiyen videoları ve kanalları hemen temizliyrm. 1.360 kesinleşen mart ayı 5k kesinlşemeyen kazanc vardı

Kendi Reklamlarıma tıklamıyorum.
Başkalarına Tıklattırmıyorum.
+18 İçerik Yok.

bende de adsense bu uyarıyı vermeye başladı inşallah birşey olmaz Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.

bende de adsense bu uyarıyı vermeye başladı inşallah birşey olmaz Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.

Genel Sorun o korkulcak bir şey yok. 10 dakikaya düzelir

benim 4 kanalın para kazanması kapatılmış.

benim de normalde 15 günde bir kapatılırdı.
bu aralar ziyaret etmelerini bekliyorum,vakti geldi:D

Benim de aynı hesaba bağlı iki kanalımın para kazanması kapatıldı az önce. Şimdi farklı bir google hesabına bağlı bir kanal oluşturup onu şu an kullandığım adsense'ye bağlayabilir miyim?

en yüksek ve ilk kesinleşen ücretimi bu ay alacağım böyle konular gördükçe korkmuyor değilim

Her ey çok saçma hiçbir şey anlamadım:

2 tane adsense hesabım vardı. 1i özgün videolar, diğeri spam için.

- 4 gün önce spam kanallar kapanmaya başladı (Hepsi farklı mail, hepsi farklı telefon) Her kanalda 50 60 video vardı ve ard arda 14 kanal kapandı.
- Hiç bir mail atmamışlar kapamaya ilişkin. Sadece maile girerken beklenmeyen bir hareket tespit ettik diyor ve maili açarken telefon onayı istiyor. Hesapları silmek için telefon onayı yapmak zorunda kaldım.

- Spam kanalların hepsine farklı ip adreslerinden giriyordum (ip-adresimden kontrol ediyor deftere yazıyordum ip adreslerini)

- Spam kanalların içine hiç video atmadığım kanalı bile kapattılar.
- Para kazanması açık olmayan kanalı bile kapattılar.

- Özgün kanalımda ( özgün dediğim tamamen özgün slayt falan değil, çizimler yapıyordum) Alt kanal vardı, orda da çizim yapıyordum türkçe içerik paylaşıyordum. Alt kanal kapatılmış.

- Ayrı ayrı adsense lere bağlıydı spam ve özgün kanallarım

* Olanlara hiç bir anlam veremedim. Sadece ünlem alan videoları siliyordum. Özgün kanalımda da o şekilde, kanıtlama yapmıyordum. Sanırım youtube size ünlem verdiğinde onu kanıtlamassanız, videoyu silseniz bile aklında tutuyor kanıt yollamadığınızı ve sizi incelemeye alıyor özgün olsada olmasada kapanıyor kanallar.

Anlam Vermeye Çalışıyorum ama mantık bulamıyorum mantıklı bir acıklama yapamıyorum vps ile giriş yapıyorm telif ve engel yiyen videoları ve kanalları hemen temizliyrm. 1.360 kesinleşen mart ayı 5k kesinlşemeyen kazanc vardı

Kendi Reklamlarıma tıklamıyorum.
Başkalarına Tıklattırmıyorum.
+18 İçerik Yok.

sanırım geriye 2 seçenek kalıyor
1- alakasız yüksek tbmli etiket
2- başka biri geçersiz tıklama yapmış olabilir kanallarınıza :/

Valla 20-21 vede 22'sinde sürekli video yükledim kanallara ama şimdi evde musluktan suyun akışını çekip atsam ünlem yiyor .. Dediğiniz mi oluyor yoksa banlanmaya az kaldı galiba ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri