Ayin 4 unden beri adsense saymiyor ?

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba ayin 3 unde bir durdu adsense o gunden beri sayacta tik yok. Kanallarin para kazanmasi gitmistir belki diye yeni kanal actim bagladim kanallarda saglam sayac yine islemiyor. Sizce sorun nedir ?

Benim adsensesedede böyle bi sorun var paramı 200tl olunca alıcam hala 193 tl :D 2 haftadır böyle

benim iceride odeme asamasini asmis param var kesinlesme konusunda sikinti cikar mi acaba

miktar vermeye gerek yok odeme esigini gectigini yazmam yeterli.

hmm afedersin dikkat etmedim :D .. hiç bi sıkıntı olmaz içini ferah tut :)

benimde kanal tahmini kazancım dün başkaydı bu gün düşmüş neden olabilir 1 dolar aşagı düşmüş

Aynı sorun bende de var en son 4 kasımın kazançları yazıyor

yanlış bilgi vermiş olmayayım ama bu durum genelde spam çalışanların başına geliyor. artık bir kanalın kapandımı o kanalın gitmiyor. o kanalın bağlı bulunduğu adsense hesabına bağlı ne kadar kanal var ise hepsi gidiyor. yani 10 kanalın varsa 1 gitti mi hepsi gidiyor. yeni kanal açıp bağlaman bir çözüm değil aksine yeni kanala vereceğin emek zaman kaybıdır. çözümü var mıdır bilmiyorum ama kanalları kapatıp 6 ay beklemen gerekiyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri