Aylık 150 $ bırakan kanal acil satılık

OptimumSatis

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar acil nakite ihtiyacım olduğundan kanalı satma kararı aldım ucuza bırakıcam. Aylık 130-150 $ arası bırakıyor.

Tabiki yaptığımız iş belli bu yüzden ne kadar güvensemde garanti Veremiyorum ama kanalın fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 1 aylık kazancına satıyorum.

Kanal Dili :İspanyolca
Kanal'a Video Ekleme Tarihi :27 Mart 2016
Abone Sayisi :1632
Video sayısı : 15 - 40 Dakikalık Videolar
izlenim Sayisi :2 M
Kanalinizda UYARI Varmi: Yok
Kanal Satis Fiyatiniz :700
Ciddi alıcılar skype : optimumkanalsatis
SATILDI............................

Son düzenleme:
Hayırlı isler guzel kanal hocam

hayırlı işler kanal da kaç video var ve daha önceki ayların istatistiklerini öğrenebilir miyim?

hocam yanlışssam düzelt ama aylık maksimum 150 dolar bırakıyor yani yaklaşık 450 tl kesintiyi hesaba bile katmıyorum bir aylık parası demişssiniz ama istediğiniz fiyat 2 aylık fiyatına daha yakın sanki :D

hocam yanlışssam düzelt ama aylık maksimum 150 dolar bırakıyor yani yaklaşık 450 tl kesintiyi hesaba bile katmıyorum bir aylık parası demişssiniz ama istediğiniz fiyat 2 aylık fiyatına daha yakın sanki :D

Düşüncelerime tercüman olmuş arkadaş

Millet çöp kanal sattığından senin attığın yorumlar baltalayıcı oluyor boş biri yüzünden 1 hafta ban yemiştin hoşgeldin hocam :)

Bu arada kanal çok güzel izlenimler harika hayırlı satışlar :)
çok teşekkür ederim hocam güzel düşüncelerin için teşekkürler

1 aylık kazanç 450 tl Kanal Satis Fiyatiniz :700 tl 1 aylık fiyatına demişsiniz bi kez daha düşünün bence

Aynen 1 aylık kazancı 450 degil sanki

partner mi adsense mi o nu belirtmednz mi ben mi kaçırıdm.

Adsense ye bağlı kanal çok az olsada indirim yapacağım ilgilenenler pm atsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri