Aylık $300 Dolar Gelirli 2M İzlenimli 6 Aylık Quiz Kanal Satılık

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

bilenyok

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Sadece satın alan kişiye verilecektir.
Kanal Kategorisi : Çizgi film. (Çok tatlı :) )
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 28 Mart 2015
Abone Sayisi : 1.279 abone
izlenim Sayisi : 1.947.611 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Tek bir telif bile almadı, kategori ŞAHANE!
Kanalinizin Aylık Kazanci :$298

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
gyW6lN.png

Kanal Satis Fiyatiniz : 4K TL

Fiyatta indirim kesinlike söz konusu değildir.

Çalışılan çizgi film o kadar güzel izlenim alan / rekabet olmayan bir kategoridir ki kanalı satın alan kişi on kat kazanç elde edebilir.

Peki sen mal mısın bunu paylaşıyorsun? diye soran olursa;
Malesef çok telaşlı bir insan olduğum için, zaman bana hep yıpratıcı gelmiştir, çocukluk hayalime erişmeme çok az kaldı :(

Detaylar için pm lütfen.

Katı kurallar:
- kanal linki satın alan kişi dışında babamın oğluna dahi söylenmez.
- Hesabımda parayı görmeden kanalı vermem.
- Samimiyetine inandığım kişiye ödemeyi yaptıktan sonra; kanalı inceledikten sonra bazı insiyatifte bulunabilirim. (Tüm haklar bana aittir :) )
- Son not; Videolarını adam gibi sıralamaya sokmayı başaran kişi için bu kategori kaçmaz :)

Boş konuşmak için eklemediğiniz sürece skype adresim: [email protected]

Son olarak bir kaç istatistik;
Son ay:
LEnDEJ.png

Son 28 gün:
zYBMlB.png

Kanal Durumu:
EpRD69.png

Son quiz:
gyW6ZL.png

çok küçük yaştaki çocukların izleyeceği tarzda anladım ben.

Bi de şu kanalların bu ayki kazançlarını gün gün olarak ss at da, öyle yorumlasın millet. Hayırlı satışlar

Aynen öyle ama çok küçük yaştaki kardeşlerimizin saf duygularını sömürecek render'a ihtiyaç duymayan saf bir kategori.

Gün gün ss atarım hocam kolay yolu varsa, diğer satış konumda da sordum sana, alacak kişi sorarsa alırım mecburen. VDS kasıyor, ta amerikaya ping atmak zor geliyor dc'ye :)

içeriği az çok tahmin ettim. alan arkadaş benzer kanallar yaparak daha da iyi kazanabilir, telif olmadığına göre.
"son not; Videolarını adam gibi sıralamaya sokmayı başaran kişi için bu kategori kaçmaz"
derken playlisti kastediyorsanız, alan arkadaş oynatma listeleri oluşturarak düzenleyebilir.

içeriği az çok tahmin ettim. alan arkadaş benzer kanallar yaparak daha da iyi kazanabilir, telif olmadığına göre.
"son not; Videolarını adam gibi sıralamaya sokmayı başaran kişi için bu kategori kaçmaz"
derken playlisti kastediyorsanız, alan arkadaş oynatma listeleri oluşturarak düzenleyebilir.

Hocam bu tarz içerikte yüzbinlerce kategori var; az çok tahmin etttim derken yanılıyor olabilirsiniz.

Hayırlı satışlar, kanallar dökülmeye başladı :)

Tepetaklak yazıyorr...

ben pek anlamadım sanki birşeyler dönüyor gibi, ima yolu ile değilde açık açık yazarsanız benim gibi pek teknik bilgiye sahip olmayan iyi niyetli arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri