Aylık 5$ vps ile Kendi vpn nizi kurun

iyidide hocam buna gerek yokki kendi kullandığınız vds ler var windows up/down yapıyorsunuz bunlarada vpn ayarlana bilmekte boşuna vpn için ek almaya gerek yok :) ha vds si olmayan varsa o ayrı.

iyidide hocam buna gerek yokki kendi kullandığınız vds ler var windows up/down yapıyorsunuz bunlarada vpn ayarlana bilmekte boşuna vpn için ek almaya gerek yok :) ha vds si olmayan varsa o ayrı.

Hocam benim asıl amacım maliyeti düşük ve hızlı bir trafikle videolarımı youtube atmak.. Videoyu ben nette görüyorum, o videoyu indirip atana kadar belli bir zaman gidiyor bu da netin yavaş olduğundan kaynaklanıyor onun için vds düşünoyurm..

Hocam benim asıl amacım maliyeti düşük ve hızlı bir trafikle videolarımı youtube atmak.. Videoyu ben nette görüyorum, o videoyu indirip atana kadar belli bir zaman gidiyor bu da netin yavaş olduğundan kaynaklanıyor onun için vds düşünoyurm..

mecbur vds hocam win bir vds başka türlü zor yada bot alıcaksın

özelden sizin fiyatlarınızı ve özelliklerinizi atmanız mümkün mü hocam en azından güvenilir yer ile çalışalım..Profil resminizden anladığım kadarı ile bu işi yapıyorsunuz..

Bende VDS ye VPN server kurmak istiyorum.Nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaslar beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

Arkadaşlar bu vps hakkında bilgim yok şunu öğrenmek istiyorum. Şimdi bundan alsam benim bilgisayarımdan videoları hızlı biçimde yükleyebilirmiyim? Yoksa buda VDS gibi bişeymi?

Anladım yani benim upload hızım ne ise okadar. Sıkıntı aslında TR de olmam sebebi ile upload hızlarının çok düşük olması.Buna bir çözüm arıyorum. Kendi yapacağım videoları kanala atmakta sıkıntı var 300 MB bir dosya 1,5 - 2 saat sürüyor bunun için bir önerisi olan varmı?

Anladım yani benim upload hızım ne ise okadar. Sıkıntı aslında TR de olmam sebebi ile upload hızlarının çok düşük olması.Buna bir çözüm arıyorum. Kendi yapacağım videoları kanala atmakta sıkıntı var 300 MB bir dosya 1,5 - 2 saat sürüyor bunun için bir önerisi olan varmı?

İlk olarak kendi hızın kadar değil olay şu VPN de %25 lik hız kaybı yaşarsın ikinci olarak ise 300mb dosya nasıl 2 saat sürüyor anlamadım benim evimdeki upload 1Mbps ve yüklemem 45 dakika sürüyordu youtube kapanmadan önce bağlantı hızın kaç acaba? Yükleme indirme?

bu vpn ni kurduktan sonra normal bi server gibi , internet hızında download ta uploadta değişiklik oluyor mu ? yani, daha hızlı indirme yapılabilir mi ?

İlk olarak kendi hızın kadar değil olay şu VPN de %25 lik hız kaybı yaşarsın ikinci olarak ise 300mb dosya nasıl 2 saat sürüyor anlamadım benim evimdeki upload 1Mbps ve yüklemem 45 dakika sürüyordu youtube kapanmadan önce bağlantı hızın kaç acaba? Yükleme indirme?

Sizinle aynı hızım upload 1Mbps. Yani en son aklımda öyle kalmış. 45 dk olsun :) yinede cok fazla zaman değilmi?. Birde HD video atmayı düşünürseniz bizim için hayal gibi bişey. Yapılacak bişey yok sanırım siteden siteye upload etmeye devam edicez. Özgün yapalım desek bu hızlarla kan kusturur bize.

Sizinle aynı hızım upload 1Mbps. Yani en son aklımda öyle kalmış. 45 dk olsun :) yinede cok fazla zaman değilmi?. Birde HD video atmayı düşünürseniz bizim için hayal gibi bişey. Yapılacak bişey yok sanırım siteden siteye upload etmeye devam edicez. Özgün yapalım desek bu hızlarla kan kusturur bize.

alınan VDS ler zaten yurt dışı lokasyon vpn ihtiyacı neden olsunki sanırım vpn ile ilgili bir konu açıp açıklamam lazım :)

alınan VDS ler zaten yurt dışı lokasyon vpn ihtiyacı neden olsunki sanırım vpn ile ilgili bir konu açıp açıklamam lazım :)

Amaç şu.İnternette vpn hizmetleri sunuluyor.Bunlara kendi Pc den girip sansür vs olmadan rahatça vede güvenilir şekilde nette gezilebiliyor.Bizde diyoruz ki bu vpn kendi vds mize kuralım ki vpni sadece ben kullanıyım daha güvenli olsun vede ekstra vpn hizmeti satın almıyalım.Umarım anlatabilmişimdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri