Aylık 6000 TL gelirli kanal satılıktır!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı satışlar bu arada arkadaşım sakın ola sakın hani orda kanal adı pm vs olayımız varya bizim yönetici sorsa sana yada kullanıcı mod vs sorsa yeterince güven vermiyen kimseye kolay kolay verme
biz kimleri gördüm kanal alcam dedi üst rütbeli alt rütbeli yada rütbesiz bazılarına çok güven veriyor diye kanal linki verdik alcam alabilirim dediler diye ama link alıpta geri dönmneyen sj yazmayan kimleri gördüm

almamak kişinin terjiği oluyor ona birşey diyemem ama link al sonra vazgeç ama bana deki kardeş ben uygun görmedim vazgeçtim bu forumda öyle insanlar varki güvenilirler başında gelir dersin ama linki vs aldıktan sonra olumsuz dönüşü bırak msjlarına geri bile dönmezler

aylar önce başıma geldi her arkadaşım üstüne alınmasın ama istisnalar her üye sınıfından var :) dikkatli olmak gerek

Bu link alma olayını anlamadım. Kanallarımız belli olsa ne olacak ki ? Herkes diyor kanal linkini paylaşma falan ama. Hadi benim kanalımı bildi tüm forum ne olabilir en fazla ?

Böyle bir kanalın internet üzerinden satılabileceğini sanmıyorum ciddi alıcılar illaki yüz yüze görüşüğ alırlar bu kanalı

Tanimadigim birinden kanal aldim, adam 1 saat sonra girmis sifreyi degistirmis.

Bu ayin sonunda youtube yeni kontrol sistemine gececek ve herkesten videoarin telif hakkinina sahip oldugunun ispatini isteyecek.

Özet: Sömürür :D Ertesi güne belki 1 k izlenim bile alamıyor olabilirsin :D

Valla bu zamana kadar çok paylaştım. Hatta linki verdikten sağol ben bir kopyalayım şu kanalı diyenleri bile gördüm o günden sonra paylaşmıyorum )
Ama düşme yok aksine yükseliş bile oldu :) Şuan 1 ay öncesine kadar 2 kat 2 ay öncesine kadar ise 3-4 kat fazla kazanıyorum. )

aylık 6.000 TL kazanılan kanalı satman çok mantıksız kardeş...satma kerdeş bence o kanalı (tabi öyle bi kanal varsa)

unuttekin kardeşim resim 20 günlük kazancı gösteriyor oda bu ayın zaten. ikinci olarak kesinti bende tam olarak yüzde 12

---------- Mesaj saat 16:52:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:51:08 civarında gönderildi. ----------

saol bysolder

Açık arttırma başlangıç fiyatı yazılmamış nasılsa 10TL veriyorum :D

Valla bu zamana kadar çok paylaştım. Hatta linki verdikten sağol ben bir kopyalayım şu kanalı diyenleri bile gördüm o günden sonra paylaşmıyorum )
Ama düşme yok aksine yükseliş bile oldu :) Şuan 1 ay öncesine kadar 2 kat 2 ay öncesine kadar ise 3-4 kat fazla kazanıyorum. )

Ya sadece hit azalması değil çekemeyenler telif atar, şikayet eder yapar oğlu yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri