he1senberg
Yasaklanmış
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : dizi
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : ağustos 2014
Video Sayısı : 42
Abone Sayisi : 216
izlenim Sayisi : 73.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : biraz dalgalı
1-4 dolar arası.
Kanal Satis Fiyatiniz : 1000 tl
ayrıca içinde 77$ var oda alıcıya gidecek yazmayı unutmuşum.
herkese merhaba beyler.
ilk kez kanal satıyorum, hadi hayırlısı
kanal 2014 ağustos açılışlı, 42 video var. aynı konuyu işleyen 3 dizinin bölümleri bütün videolar, 30-60 dk arası. dizilerin bütün bölümlerini yüklemedim, alacak arkadaş değerlendirebilir.
-73.000 görüntüleme,
-217 abone,
-quiz.
istediğim fiyat 1.000 tl.
1 yıllık kanal olduğunu unutmayın, ayrıca kanalın kategorisi kanaldan daha değerli emin olabilirsiniz. yüklediğim diziler nerdeyse 6-7 sezonluk diziler, bütün sezonları render yapıp yükleyecek arkadaş çok daha fazlasını kazanacak. zaten bu fiyata satılmazsa bende aynen böyle yapacağım.
satma sebebim tamamen ihtiyaç, sermaye oluşturmam gerekiyor yoksa kesinlikle satmazdım.aylık 70-80 dolar bırakıyor temiz.
bu ay:
geçen ay:
ömür boyu:
---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------
bu arada skype kullanmıyorum, düşünenler pm atabilir. olmadı whatsapptan konuşuruz.
Kanal Kategorisi : dizi
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : ağustos 2014
Video Sayısı : 42
Abone Sayisi : 216
izlenim Sayisi : 73.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : biraz dalgalı
Kanal Satis Fiyatiniz : 1000 tl
ayrıca içinde 77$ var oda alıcıya gidecek yazmayı unutmuşum.
herkese merhaba beyler.
ilk kez kanal satıyorum, hadi hayırlısı
kanal 2014 ağustos açılışlı, 42 video var. aynı konuyu işleyen 3 dizinin bölümleri bütün videolar, 30-60 dk arası. dizilerin bütün bölümlerini yüklemedim, alacak arkadaş değerlendirebilir.
-73.000 görüntüleme,
-217 abone,
-quiz.
istediğim fiyat 1.000 tl.
1 yıllık kanal olduğunu unutmayın, ayrıca kanalın kategorisi kanaldan daha değerli emin olabilirsiniz. yüklediğim diziler nerdeyse 6-7 sezonluk diziler, bütün sezonları render yapıp yükleyecek arkadaş çok daha fazlasını kazanacak. zaten bu fiyata satılmazsa bende aynen böyle yapacağım.
satma sebebim tamamen ihtiyaç, sermaye oluşturmam gerekiyor yoksa kesinlikle satmazdım.aylık 70-80 dolar bırakıyor temiz.
bu ay:
geçen ay:
ömür boyu:
---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------
bu arada skype kullanmıyorum, düşünenler pm atabilir. olmadı whatsapptan konuşuruz.
Son düzenleme: