Aylık ne kadar para kazansanız yeter dersiniz?

revios

Kayıtlı Üye
Merhabalar, biraz geyik biraz sohbet edelim.

bir sorum var. AYLIK NE KADAR PARA KAZANSANIZ YETER DERSİNİZ?

mesela aylık bana 10 bin tl yeter 5 bin borçları öderim 5 binle gezerim tabi yurtdışı filan değil zaten gözüm yok yurtdışında bana 5 bin gezmek için yeter lüks mekanlara gitmezsen rakı-balık yapsan 500 tl.

TR sartlarında aıle gecındırıyorsan 15 bın yeter

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

250 tl bana yetiyor, 100 tlsini harcayıp 150 tlsini kenara koyuyorum

hacı abı o bırıkımle bır tatıl yapamazsın dolar olsaydı belkı:D

Merhabalar, biraz geyik biraz sohbet edelim.

bir sorum var. AYLIK NE KADAR PARA KAZANSANIZ YETER DERSİNİZ?

mesela aylık bana 10 bin tl yeter 5 bin borçları öderim 5 binle gezerim tabi yurtdışı filan değil zaten gözüm yok yurtdışında bana 5 bin gezmek için yeter lüks mekanlara gitmezsen rakı-balık yapsan 500 tl.

Aylık 20.000 TL olsun ama sürekli olsun bana yeter. 1 kereye mahsus 100-200k kazanacağıma her ay 20.000 gelsin başka bir şey istemem :D

Bol kazançlar...

Ne kadar gelir olursa o kadar gider olur genelde, bunun sınırı yok ama var olan şartlarda 10-15 bin arası rahat nefes almak için yeterli.

diger forumdada söyledigim gibi rakam vermek gereksiz.çünkü ; ne kadar desenizde hesabınız bugünün hesabı.şuanki hesabınızla 3 gün sonrası arasında dünya kadar fark oluyor.şuan 10k bana yeter diyorsun,bugünki hesaplarınla.ama 1 hafta sonra baktıgımda aynı harcamalarının karşılıgı 15k oluyor :)

ülkede neyin pahalı neyin ucuz olduğunu artık kestiremiyorum :D bu bakımdan temel ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar kazanmam yeterli olur dersem daha doğru olur.

Youtube için koyduğum limit 20k.
20k olursa tamam derim.
Yol çok uzun 20k için ama imkansız değil.
Diğer gelirlerimle güzel para eder...

Bana bir rakam yetmez, çok planım var gelecekle ilgili. O yüzdem uykusuzluktan bayılıp gidene kadar ne yapabilirsem yapmaya çalışırım.

Şu kadar yeter dersin ama o rakama ulaştığında daha fazlasına ihtiyaç duyarsın hep. Yaşam standartların ulaştığın rakama göre şekillenir.Çekirdek aile olarak ülke şartlarında insanca yaşamak istiyorsan evin kiraysa en az 25k aylık gelirin olmalı bence.

Eskiler bilir :) burada aylık 100k kazananda vardı 300k kazananda.Hemde TL bu kadar değersiz değildi.O zaman bile hep daha fazlasındaydı herkesin gözü :) Yani bana göre özgürlüğümü elimde tutayım ve temel ihtiyaclarımı yeterinc karşılayan miktar yeterlidir.Zaten ondan sonra mutlaka ben geliştiririm :D

Aylık değilde toplam 8 10 milyon dolar kazanabilirsem, Kendim ile birlikte birçok kişinin hayatına dokunmuş olacağım. Hedefim bu şimdilik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri