- Web sitesi
- www.internettenparakazan.iblogger.org
PTC sistemine benzer bir sistem yabancı bir site fakat normal ptc'lerdeki gibi günde 3-5 centlik birkaç reklam linki tıklamıyorsunuz. Reklam linkleri neredeyse devamlı geliyor. Puan sistemi ile çalışıyor ve 10000 puan topladığınızda aylık SABİT OLARAK 100$ kazanma şansı elde ediyorsunuz. Evet sabit 100$ diyorum çünkü akümülatif kazanç sistemi var ve bu sayede kazandığınız puanlarınız öbür ayda silinmiyor !!! Yani ilk ay 10000 puan yapıp 100$ kazandıysanız ikinci ay puanlarınız sıfırlanmıyor doğrudan 10000 puandan itibaren arttırmaya devam ediyorsunuz. Böylece 20000 yaptınız diyelim aylık kazancınız 200$ oluyor. Üstelik hiç referaliniz olmadan bu parayı yapabiliyorsunuz.
Sistem sadece davetiye ile çalışıyor. Davetiye isteyen bana
parakazanma@ gmail hesabına adresine mail atabilir. Yada özel mesaj atabilirsiniz ama pm'lerini geç cevaplanabilir belirteyim. Çünkü forum mesajlarını devamlı kontrol etmeyebiliyorum ama emaillerim devamlı gözümün önünde.
!!! İŞTE ÖDEME KANITLARI !!!
İşte siteden ödeme alanların ödeme kanıtları. En alttaki 900 $ devasa ödeme kanıtı benim üst üyemin üst üyesine ait. İnşallah bende ödeme alma imkanım olursa burada sizinle paylaşırım...

Sistem sadece davetiye ile çalışıyor. Davetiye isteyen bana
parakazanma@ gmail hesabına adresine mail atabilir. Yada özel mesaj atabilirsiniz ama pm'lerini geç cevaplanabilir belirteyim. Çünkü forum mesajlarını devamlı kontrol etmeyebiliyorum ama emaillerim devamlı gözümün önünde.
!!! İŞTE ÖDEME KANITLARI !!!
İşte siteden ödeme alanların ödeme kanıtları. En alttaki 900 $ devasa ödeme kanıtı benim üst üyemin üst üyesine ait. İnşallah bende ödeme alma imkanım olursa burada sizinle paylaşırım...