Aynı anda 7 Dünya Engeli (Sonradan) ve Partner Durumu

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Öncelikle PARTNER KANALDAYIM.
Uzun süredir okumuyordum forumdaki yeni konuları,
Yeni Dünya engeli sistemi gelmiş haberim yok, Telif hakkı bölümü turuncu ve uyarı geldi 1 ay sonra kalkıcakmış mış mış.
Nedenine gelince 7 tane dünya engeli yedim aynı anda(sonradan geldiler), yarım saat içinde sildim ama nafile tabiki.
Neyse öğrenmiş olduk , şimdi
Soru 1 > Bu uyarıdan tekrar olursa bazı özellikleri kullanamayacakmışım onlarıda saymışlar zaten "Daha Fazla Bilgi Edinin Bölümünde".
Bir uyarı daha yersem bu özelliklerden yoksun kalıcam Telif Hakkı Bölümüm kırmızayamı dönecek, teliflimi sayılacam ? Yoksa sadece özelliklermi devre dışı.Para kazanma kapanmıyorsa sıkıntı yok gibi benim açımdan ama cevabınızı bekliyorum.

Soru 2 > Bu bir uyarı yüzünden (gerçi 1 ay sonra kalkacak) partner firması ödeme de bir sıkıntı yapabilir mi başına gelen var mı?

Saygılar arkadaşlar, kusura bakmayın bunların cevapları varsa ilgilenemedim forumla bir süre.

Arkadaşlar, size zahmet vakti ve bilgisi olan var ise bir cevap yazsın, bugün gerekli sizlerin cevabı çünkü :)

50 den fazla dünya engeli yedim ne para kazanma gitti ne 15dk PARTNER'DE.
Ama adsenseye bağlı kanalda 2 engel yedinmi 15 dk gider.

50 den fazla dünya engeli yedim ne para kazanma gitti ne 15dk PARTNER'DE.
Ama adsenseye bağlı kanalda 2 engel yedinmi 15 dk gider.

Hocam bu son sisteme göremi ? Sizdede o şekilde bir uyarı gelmiştir heralde.Uyarı geldikten sonra bir daha yedinizmi, yediyseniz ne oldu sorularım bunlar yukarıda yazdığım gibi :)

Hocam bu son sisteme göremi ? Sizdede o şekilde bir uyarı gelmiştir heralde.Uyarı geldikten sonra bir daha yedinizmi, yediyseniz ne oldu sorularım bunlar yukarıda yazdığım gibi :)
Evet son sisteme göre 50 den fazla dünya engeli yedim partner kanallarda ard arda uyarı geliyor ama para kazanma gitme olayı yok. Para kazanma ve +15 dk hiç gitmedi. Hep partner kanallara yapıyorum yüklemeyi 2500 film attım mesala bugün 132 tane engel sildi bot. Para kazanma gitmedi.Keşke adsensede böyle olsa adsensede 2 engel yedinmi gidiyor +15

Evet son sisteme göre 50 den fazla dünya engeli yedim partner kanallarda ard arda uyarı geliyor ama para kazanma gitme olayı yok. Para kazanma ve +15 dk hiç gitmedi. Hep partner kanallara yapıyorum yüklemeyi 2500 film attım mesala bugün 132 tane engel sildi bot. Para kazanma gitmedi.Keşke adsensede böyle olsa adsensede 2 engel yedinmi gidiyor +15

Hocam tekrar tekrar yazıyorum yanlış anlama önemli benim için tek kanalım var zaten ondan soruyorum.
Yani diyorsunuz ki "Dünya engeli yedim Telif bölümüne uyarı geldi(1 ay uyarısı) turuncu oldu,uyarı sürem dolmadan tekrar birden fazla engel yedim ama genede birşey olmadı"
Aynen yazdığım gibi mi hocam durum ?

Bu durumu tecrübe eden başka arkadaşlar var mı ?

Bu sabah gene dünya engeli yedim telif durumu kırmızı gözüktü 1 ay sonra kalkıcak mış
+15 dk ve para kazanma duruyor.
Partner firmam bu bahane ile ödeme yapmayabilir mi ?

birden fazla dünya engelini ayrı ayrı yedin mi para kazanmanı kapatabilir ?

birden fazla dünya engelini ayrı ayrı yedin mi para kazanmanı kapatabilir ?
Bilmiyorum hocam ayrı ayrı yedim kırmızıya döndü, benim korkum partner firmam ödemeyi iptal edebilir bunu bahane gösterip.
O yüzden devammı etsem diyorum bari abone kazanalım diye bilemedim şimdi kanalda iyi kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri