Ayni bilgisayardan ayni isimle iki adsense acmak

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba ayni pcden ayni isimden iki adsense girsem sorun olur mu ? Adsensin birisi farkli bir adresten farkli bir pcden acilacak ama kontrolleri falan ayni pcden girsem yapsam sorun yasarmiyim ?

Evet bunu bende merak ediyorum adsensemi satacagim ayni pcden yeni adsense acsam sknti olurmu

aynı adla ıkı hesap açılıyor mu yaw :) adres farklı banka hesabı farklı açılıyorsa yedek açak :)

Adres ve banka kartin farkli olunca acilir. Bilgisi olan cevaplarsa sevinicem onemli bir konu

bir internet daceden 10 tane açılıyor sorunolmaz... açabilirsiniz. tabikide daha önce ban yemedisenız.. sıkıntı yok...

---------- Mesaj saat 23:59:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:58:42 civarında gönderildi. ----------

aynı adla ıkı hesap açılıyor mu yaw :) adres farklı banka hesabı farklı açılıyorsa yedek açak :)

evet. sadece adres ve banka iban no lar farklı olmalı..

---------- Mesaj saat 23:59:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:27 civarında gönderildi. ----------

Adres ve banka kartin farkli olunca acilir. Bilgisi olan cevaplarsa sevinicem onemli bir konu
evet dediğin gibi sevine bilirsin :)

---------- Mesaj saat 00:00:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:50 civarında gönderildi. ----------

Evet bunu bende merak ediyorum adsensemi satacagim ayni pcden yeni adsense acsam sknti olurmu

ben açtım sorun yok ardı ardınada giriş yapıyorum sıkıntı olmadı dediğin alanda...

---------- Mesaj saat 00:01:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:20 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar merhaba ayni pcden ayni isimden iki adsense girsem sorun olur mu ? Adsensin birisi farkli bir adresten farkli bir pcden acilacak ama kontrolleri falan ayni pcden girsem yapsam sorun yasarmiyim ?
ben giriş yapıyorum sorun yok. sanırım mantıkda internet face var büyük işlek ama bir sürü adsense müşterisi var onun gibi bişe. her şifreli gmail farklı kullanıcı gozu ile goruluyor ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri