Aynı eve 2. interneti nasıl bağlatacaz Yardım !!!

efsane1903

Yasaklanmış
arkadaşlar 2. bir ttnet üyeliğim var fakat bu üyeliğimi kaldığım eve aktaramadım. ttnete gittim eve 2. bir hat çekmemi söylediler bunuda bilgisayarcı yada elektikciye yaptırmamı söylediler. onlara gittim biz yapmayız türk telekom yapacak diyolar. 2. interneti bağlatanlar nasıl bağlatıyor bilgilendirirmisiniz ne yapmam gerekiyor ?

Ayni seyin cevanini bendr bekliyorum ayni kablodan 2 farkli net gecirme yolu var mi ( bilmeyenler icin telefon kablosu sadece icinden gece kablolarin yarisini kullaniyor diger yarisina baska bir internet baglanabilir mi diye soruyorum?)

Eger siz 2. Bir kablo cekebiliyorsaniz apartmandaki kutudan 2 kabloya 2. Interneti baglatip disardan eve cekebilirsiniz.

Biz birini bulamiyoruz komsudan cekiyoruz adamlar 2.ciyi kuruyor :D
Adaletsiz Dunyaa :D

ben bir tane bile kullanamıyorum izn vermiyorlar :D gerçekten adaletsiz bu dünya

arkadaşlar 2. bir ttnet üyeliğim var fakat bu üyeliğimi kaldığım eve aktaramadım. ttnete gittim eve 2. bir hat çekmemi söylediler bunuda bilgisayarcı yada elektikciye yaptırmamı söylediler. onlara gittim biz yapmayız türk telekom yapacak diyolar. 2. interneti bağlatanlar nasıl bağlatıyor bilgilendirirmisiniz ne yapmam gerekiyor ?

Türktelekom binaya gelen kutuya kadar sorumludur, kutudan eve giden hat son kullanıcı ile ilgilidr.. Siz ikinici hat başvurunuzu yaptıysanız bina girişinde kutuda ikinci hatı telekom belirtecek siz o hatı daireye RJ11 ile taşıyacaksınız. Bunu elektirikçiye yaptırabilirsiniz onlar kutudan direk hatı bulabilirler.

Son düzenleme:
eve net çektirecegimiz zaman ttnet yetkilileride çekiyor,elektrikcilerde çekiyor,bilgisayarcılarda çekiyor.ikinci bi hat için özellikle bilgisayarcıların çekmeme ihtimali yok bence.

Tttnet arkadaşında dediği gibi binadaki kutuya kadar sorumlu başka bir elektrikçiye sorun isterseniz kutudan daireye elektrikçiler çekebiliyorlar

Ben ikinci bir hat aldım ama süperonline den diğeri zaten ttnetti fakat sıfır abonelikte 2. 3. vb gibi bir ayrım yok olmaması gerekir normalde türktelekom çekti benim hattımı fakat benim evim müstakildi belki sırf bu yüzdendir.. Apartmanlarda işler nasıl yürür onu bilmiyorum.

eyw. arkadaşlar sağolun. elektrikçiyle konuşdum elektrik tesisatının içinden çekilmesi gerekiyor fln dediler kablo açıkda olursa sıkıntı olurmuş. yani baya uğraştırır falan gibi bişeyler söylediler. türk telekomdan gelecekler bakalım nasıl olacak anlamış deilim. bu kaployu balkondan yada pencereden daireye alma şansımız yokmu :) millet kablosuz elektirik kullanıyo biz hala 20 yıllık telefon kablolarıyla uğraşıyoz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri