Aynı hesaptan farklı kanalla hem Türkçe hem ingilizce içerik olur mu?

erdalbasibuyuk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, benim ilk ayım. Daha 18 gün oldu youtube dan para kazanmaya başlayalı ve şuana kadar 340 TL oldu bakiyem Türkçe içerikten. İlk ödememi aldığımda fotoğrafını paylaşacağım.

Bir konuda yardım istiyorum [email protected] açtığım youtube hesabımdan hem Türkçe hem yabancı içerikli kanal açabilir miyim? Ve bu ikisini aynı adsense bağladığımda sorun olur mu?

hayır sorun olmaz benim bi hesabımda 5 tane alt kanal var bi tanesi ibgilizce bir sorun olmaz yani

Adamın ılk ayı 340tl kazanıyor bizim 3.ayımız daha 34dolar oldu +kanal kapandı

Adamın ılk ayı 340tl kazanıyor bizim 3.ayımız daha 34dolar oldu +kanal kapandı

herkese kızıyorum yaşıma vurgu yapıyorlar diye ama burda yaşına vurgu yapıyorum sabır kardeşim birgün bulursun kategorini kazanırsın böyle yakınmakla para gelemez

Bendensin ama ben kategorileri buldum insallah seytanin bacagini kiracagiz bu zamana kadar kazanamadik ama bu paralarida fazlasiyla kazaniriz.SABIIRRRRR

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar, benim ilk ayım. Daha 18 gün oldu youtube dan para kazanmaya başlayalı ve şuana kadar 340 TL oldu bakiyem Türkçe içerikten. İlk ödememi aldığımda fotoğrafını paylaşacağım.

Bir konuda yardım istiyorum [email protected] açtığım youtube hesabımdan hem Türkçe hem yabancı içerikli kanal açabilir miyim? Ve bu ikisini aynı adsense bağladığımda sorun olur mu?

İstediğiniz dildeki kanalı ilişkilendirbilirsiniz, tek dikkat etmeniz gereken ilişkilendirme aşamasındaki dil seçeneğini kanalınızın dili ile aynı yapınki o hedef kitleye yönelik reklamlar görünsün.

bende bunu merak ediyordum
birde
acaba mesela ingiltere seçtik para için adsense adresi ise türkiye sorun çıkar mı?

dikkat etmeniz gerekenler özellikle 2 şey;
1 - adsense açarken ülkeyi türkiye harici biyer seçmeyin.eger son zamanlarda degişmediyse bu kural,ülke degişmiyordu sonradan...
2 - adsense e ait gmail hesabında kanal açıp oraya video atmayın,kanal kapanırsa adsense sorun çıkarıyor.

konudaki soruya gelince,istediginiz dilde kanal açıp aynı adsense hesabına baglayabilirsiniz.bu konuda bi sorun olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri