Aynı İbanı Kaç Adsenseye Verdiniz ?

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

suat37

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir ibanı kaç adsense hesabına verdiniz.
Eskileri karıştırmadan güncel olarak tartışalım lütfen. Malum o köprünün altından çok sular aktı.

Ben yt çalışmıyorum suat abi, forumu sosyal medya niyetine kullanıyorum fakat iban lazımsa verebilirim :D

Ben yt çalışmıyorum suat abi, forumu sosyal medya niyetine kullanıyorum fakat iban lazımsa verebilirim :D

Forum sizlerle daha güzel, eksik olma ama forumdan faydalanmaya bak sen yinede. ;) "Bir gün çekmediğin her kanal için kendine küfredeceksin" Yanılmıyorsam bu sözün sahibi sendin. Ne çabuk pes ettin böyle

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Şuan tek Iban 3 farklı adsense olarak çalışıyorum.

İbandan adsense banlar mı hocalarım

Yani 1 gitse diğerlerinide yok eder mi

İbandan adsense banlar mı hocalarım

Yani 1 gitse diğerlerinide yok eder mi

Şu ana kadar başıma öyle bir şey gelmedi. Bende bütün adsenselerime aynı ibanı giriyorum. Böyle şeyleri sevmem fakat vergi için verdiğim 1 iban olduğundan dolayı mecburen böyle yapıyorum.

Şu ana kadar başıma öyle bir şey gelmedi. Bende bütün adsenselerime aynı ibanı giriyorum. Böyle şeyleri sevmem fakat vergi için verdiğim 1 iban olduğundan dolayı mecburen böyle yapıyorum.

Hocam adsense adres işini ne yapıyorsun acaba

bende iki adsense var ve vergi için iki farklı banka hesabımdan iki farklı ibanı iki farklı adsense'e tanımladım. (biraz ürkek davranmış olabilirim) Bir abim bir ibanı istediğin kadar adsense'e bağlayabilirsin demişti ama tereddüt ettiğim için böyle yaptım. Şimdi bir kanal daha büyütmeyi planlıyorum ona da adsense farklı iban vergi işleri felan yorucu olacak :(

Postacı arkadaşım, Aynı adresi çevirip çevirip veriyorum. İlçeye Google hakkında ne gelirse gelsin ilk önce bana gelir. İsim farketmiyor :) Zaten hepsi benim

Hocam ikinci adsense açamazsınız uyarısı için vpn vs mi kullanıyorsunuz?

vergi için birden fazla iban alabiliyorsun hocam.ben aktif olarak bi süredir malasef işlerle ilgilenemesemde biçok arkadaşla muhabbet ederken duydum bunu.adamın mesela iş bankasında hesabı var,onu bildirdi vergi için ve ödeme alıyor.sonra yeni bi adsense gerek oldu,garanti bankasına ait ibanını bildirip yeni ödemeyide ordan aldı şeklinde yani...hepsinde yok sanırım ama aynı bankada birden fazla iban almada vardı daha önce,muhtemelen hala bagzı bankalarda vardır.

toplu ban atacagında verıye alır zamanı geldıgında toplu banlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri