aynı ip den 2 farklı adsense

snowboarder

Kayıtlı Üye
merhaba arkadşalar,
aynı i.p üzerinden 2 farklı adsens e giriş yapmak sürekli kontrol etmek v.s sorun çıkarırmı? yani ban olayı para kazanmayı kapatma askıya alma gibi olaylar olurmu?

hiç bir sorun cıkartmaz ben 3 adet adsenseyi tek bir ip üzerinden kontrol ediyorum bu adsense mantıgına terstir yabancı ülkelerde sanıyorumki bizim evlerimizdeki gibi 3 4 tane internet bağlantısı almak gibi bir olay mevcut değil adnsese normal bir ev olarak en düşük aile bireyi sayısını 4 olarak sınırlandırmış ve her kesin farklı adsense hesapları olabileceğini ön görmüş olabilir

Daha tecrübeli arkadaşların yorumlarınıda takip etmeni tafsiye ederim 3 aylık bir geçişi var bu yaptıgım sistemin

Google kurallarında normalde bu yasak bir evden bir adsense kullanma şartı var ama bunu pek ciddiye almıyorlar.Ama adsenselerden biri ban yerse aynı İP'yi kullanan diğer adsenselerinde tehlikeye girer bu kesin.

Aynı bilgisayardan da girseniz birbiriyle bağlantılı bir işlem yapmazsanız sorun olşmaz.

Eğer bir sitede 1 den fazla adsense kullanılabiliyorsa aynı ipten 2-3 adsense kullanmak sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum.

Bir sitede iki farklı adsense kullanamazsınız.

Kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Hatta bunun için wordpress ve bloggerda eklentiler mevcut. Her yazar kendi adsensesini yazdığı makalede kullanabiliyordu sanırım. Bir yerde okumuştum. Araştırma yapabilirsiniz. Belkide yanılıyorum ama böyle eklentiler mevcut..

Arkadaşlar adsense kurallarında 1 aile bir bilgisayardan 1 den çok adsense kullanamaz diye kural yok.Benim şuanda 3 tane adsense hesabım var.3 adsenseyi yeni açtım.3 adsense mozilla giriyorum hatta ona bağlı kanallarıda mozilla giriyorum garanti olsun.Diğer 2 adsense hesabını 3 aydır chrome giriyorum birşey olmuyor.
Bence ban sebebi şudur adam adı örneğin ali açmıştır 2-3 tane ali adsense hesabı bu bence ban sebebidir.Benim adsense hesaplarım farklı kişilerin üstüne açılmış.

Bana şu mantıksız gelmiyor.Aile fertleri adsense işi yapıyorlar bir bilgisayarda adsense bunu banlayacağını düşünmüyorum.Birden fazla aynı kişi olursa banlama olur.

hiç bir sorun cıkartmaz ben 3 adet adsenseyi tek bir ip üzerinden kontrol ediyorum bu adsense mantıgına terstir yabancı ülkelerde sanıyorumki bizim evlerimizdeki gibi 3 4 tane internet bağlantısı almak gibi bir olay mevcut değil adnsese normal bir ev olarak en düşük aile bireyi sayısını 4 olarak sınırlandırmış ve her kesin farklı adsense hesapları olabileceğini ön görmüş olabilir

Daha tecrübeli arkadaşların yorumlarınıda takip etmeni tafsiye ederim 3 aylık bir geçişi var bu yaptıgım sistemin

hocam bi evde 4 kişi var ama 4'ününde farkli bilgisayarları olması gerek.aynı ipden girilirse tek kişi sayılır.ama yıne de sorun olmaz 8 adsene ayni İP kontrol eden vvar :=)

hocam bi evde 4 kişi var ama 4'ününde farkli bilgisayarları olması gerek.aynı ipden girilirse tek kişi sayılır.ama yıne de sorun olmaz 8 adsene ayni İP kontrol eden vvar :=)

Hocam aile 7 kişi ise 7 bilgisayar mı lazım:) ben katılmıyoru.Bir bilgisayar farklı kişiler olmak üzere adsense olursa bence birşey olmaz.Geçen bir arkadaş banlandı.2 tane adsense hesabı vardı ama ikisi kendi adına açmış böyle olursa banlanma olur.Şöyle birşeyde var tamam farklı adsense girin ama biri giderse diğerleride gidiyormuş benim başıma gelmedi böyle birşey ama yinede siz bilrsiniz.

Riske girmeyin bence çok net bir bilgi yok, en güzeli evdeki pc birini açın diğerini iş yeri veya mobil telefonda olmadı bir vds alın :)

Aynı ip'den başvuru yapmayın adsense; ancak eğer başvuru ve onay aldıysanız problemsiz aynı bilgisayar, aynı ip düzenli olarak kontrol ettim ben. Bir tanesi kapatıldı, diğerleri devam etti. Çok net problem olmaz..

Hocam aile 7 kişi ise 7 bilgisayar mı lazım:) ben katılmıyoru.Bir bilgisayar farklı kişiler olmak üzere adsense olursa bence birşey olmaz.Geçen bir arkadaş banlandı.2 tane adsense hesabı vardı ama ikisi kendi adına açmış böyle olursa banlanma olur.Şöyle birşeyde var tamam farklı adsense girin ama biri giderse diğerleride gidiyormuş benim başıma gelmedi böyle birşey ama yinede siz bilrsiniz.

8 hesap hepsi kendi adına hepsi aynı ipden açılmış ve hepsi aynı ipden kontrol ediliyor :) [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri