??Aynı isime biren fazla adsense??

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bemonth

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ufak bir sorum olacak ama bunu net bir şekilde cevaplamak gerekiyor ne ileride nede şuanda sorun yaşamamak adına.

6 Adet Adsense hesabım var. Hepsi farklı kişilerin isimlerinde şuanda. 6 hesapta pinli.

Ve benim kendi adıma şuanda 1 adet adsense hesabım var. XX bir bankaya bağlı.
Ben kendi adıma 1 adsense hesabı daha açmak istiyorum. Bunuda yine bana ait farklı bir banka hesabına yönlendirmek istiyorum.

Bu bir sorun yaratır mı? Aynı isim bilgiler. Sadece farklı bankalar olacak.

Kısacası tek kişi 2 adsense 2 farklı banka üzerinden ödeme alır mı. Alırsa sorun yaratır mı. Yani ileride problem yaşar mıyım 2 adsense hesabı birbiriyle aynı diye eşleşip kapanma ihtimali nedir?

İkinci bir soru : Aynı banka üzerinden birden fazla vadesiz hesap açılabiliyor. İkinci kendi adıma açacağım adsenseyi aynı bankanın farklı bir vadesi hesabı ile doğrulasam? bu problem yaraatır mı?

aynı ısme adsense hesabı alırsın ayrıca aynı bankada 2 farklı hesabın varsa onuda tanımlayabılırsın

Benim 4 adsense var hepsi farklı kişiler adına kayıtlı ve hepsinde benim hesap numaralarım var. Hesap sahibi ile banka hesabı ismi farklı hepsinde. Hepsinden ödeme aldım sıkıntı olmadı.

Benim 4 adsense var hepsi farklı kişiler adına kayıtlı ve hepsinde benim hesap numaralarım var. Hesap sahibi ile banka hesabı ismi farklı hepsinde. Hepsinden ödeme aldım sıkıntı olmadı.

Nasıl yani örnek olarak.

1. Adsense Hesabı: Mehmet Hasan adına kayıtlı.
1. Banka Hesabı: Yusuf Aslı adına kayıtlı.

Bu şekilde 4 hesabınız var ve ödeme alıyorsunuz öyle mi? Yanlış anlamadım.

Nasıl yani örnek olarak.

aynen bu sekılde ödeme alıyor musunuz?

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak ama bunu net bir şekilde cevaplamak gerekiyor ne ileride nede şuanda sorun yaşamamak adına.

6 Adet Adsense hesabım var. Hepsi farklı kişilerin isimlerinde şuanda. 6 hesapta pinli.

Ve benim kendi adıma şuanda 1 adet adsense hesabım var. XX bir bankaya bağlı.
Ben kendi adıma 1 adsense hesabı daha açmak istiyorum. Bunuda yine bana ait farklı bir banka hesabına yönlendirmek istiyorum.

Bu bir sorun yaratır mı? Aynı isim bilgiler. Sadece farklı bankalar olacak.

Kısacası tek kişi 2 adsense 2 farklı banka üzerinden ödeme alır mı. Alırsa sorun yaratır mı. Yani ileride problem yaşar mıyım 2 adsense hesabı birbiriyle aynı diye eşleşip kapanma ihtimali nedir?

İkinci bir soru : Aynı banka üzerinden birden fazla vadesiz hesap açılabiliyor. İkinci kendi adıma açacağım adsenseyi aynı bankanın farklı bir vadesi hesabı ile doğrulasam? bu problem yaraatır mı?

hocam aynı iban olmasın problem çıkmaz, çünkü ülkede yüzlerce aynı isimde olan insan var örn: mehmet çiftçi ,ahmet aydın v.s :) telefon numarasınında aynı olmamasına dikkat edin. bol kazançlar.

Nasıl yani örnek olarak.

Aynı şekilde 2 hesabım var bilginize ve iki adsensedende ödeme aldım

Nasıl yani örnek olarak.

Örnek olarak vereyim.
Adsenseler bu şekilde.
1. Ahmet Yılmaz
2. Mehmet Yılmaz
3. Emre Yılmaz
4. Ali Yılmaz

Bu adsenselerin hepsine Ahmet Yılmazın farklı bankalardaki 4 hesabını ilişkilendirdim. Hepsinin pinini farklı adrese gönderdim. (Kapı numarası değiştirerek) Hepsindende ödeme aldım sıkıntı olmadı. Boşuna aynı isimde açıp tehlikeye girmeyin derim. Aynı ipden giriş yaparsanız ban yiyebilirsiniz.

beyler sımdı toparlamak gerekırse

Ahmet mehmet
ali veli
burak murak
can kan
ayşe fatma

diye gmaıl hesaplarımız var ve bunlarla bu ısımlerle adsense actık
actıgımız adsenselerın adresınde kapı numarası farklı
telefon numaralarıda farklı
bunların hepsini kendi ismimiz olan M......K...... adına acılmıs farklı farklı banka hesaplarına bagladık. Bu durumda herhangı bır sorun cıkmıyor.
Mutabıkmıyız ?
[MENTION=2666]anonyload[/MENTION]
[MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION]
[MENTION=2341]cburak[/MENTION]
[MENTION=4777]snowboarder[/MENTION]
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

ek olarak atıyorum AKBANK'da tek hesap uzerıne acılmıs bırden fazla vadesız hesap var. bunlara da baglasak sorun cıkarır mı ?

Ahmet mehmet
ali veli
burak murak
can kan
ayşe fatma

bunların hepsini kendi ismimiz olan M......K...... adına acılmıs farklı farklı banka hesaplarına bagladık. Bu durumda herhangı bır sorun cıkmıyor.
Mutabıkmıyız ?

evet hocam diyelim ki ismini ahmet mehmet
2 tane ahmet mehmet açın. tel no farklı olsun adres farklı olsun banka farklı olsun iban yani ödeme alırsınız

Örnek olarak vereyim.
Adsenseler bu şekilde.
1. Ahmet Yılmaz
2. Mehmet Yılmaz
3. Emre Yılmaz
4. Ali Yılmaz

Bu adsenselerin hepsine Ahmet Yılmazın farklı bankalardaki 4 hesabını ilişkilendirdim. Hepsinin pinini farklı adrese gönderdim. (Kapı numarası değiştirerek) Hepsindende ödeme aldım sıkıntı olmadı. Boşuna aynı isimde açıp tehlikeye girmeyin derim. Aynı ipden giriş yaparsanız ban yiyebilirsiniz.

aynı ip den ban yemezsiniz,ama aynı mac adresinden(aynı pc den) kesinlikle ban yeme riskiniz yüksek

Ahmet mehmet
ali veli
burak murak
can kan
ayşe fatma

Mutabıkmıyız ?

ek olarak atıyorum AKBANK'da tek hesap uzerıne acılmıs bırden fazla vadesız hesap var. bunlara da baglasak sorun cıkarır mı ?

Benim hesapların soyadları aynı. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bende akbank kullanıyorum alırsınız ödeme sıkıntı olmaz.

Benim merak ettğim konuda aynı adres farklı isim acaba bi sıkıntı olurmu bankada farklı olcak ?

tamamdır arkadaşlar.yardımcı olan cevap veren ellerınız dert gormesın. tşk ettim cevaplayanlara. iyi forumlar

bazen aynı isim ve aynı banka bilgilerinden ilişki kurabiliyor sistem,arada çerezleri temizlerseniz sorun olmaz

Hocam 2. Adsensem annemin adına Kayıtlı Aynı İsim Değil Yani Bankada Aynı Değil Sadece Soyisimlerimiz aynı Haliyle :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri