Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anladım hocam peki daire aynı ise sorun olur mu ben öncekini de aynı yapmıştım bu arada devrettiğim hesapta yine bizim evden birine ait bu sorun çıkartır mı daire aynı yani ve önceki hesap site üzerinden alınmıştı adresimi değiştirebiliyordum bunda değiştiremiyorum neden acaba ?adres aynı daire farklı olsun sıkıntı olmaz isimler zaten farklı oluyor
ptt sağolsun bugün elime ulaştı
![]()
Hocam hayırlı olsun, zarfların dışında görünür şekilde isim yazıyormu acaba ?
adsense hesabında alıcı kısmına ne yazarsak aynısı zarfın diğer tarafında yazıyor. ayrıca 3 pin de aynı anda aynı adrese geldiği için karışmasın diye adresteki bilgilerin yerini değiştirdim örnek olarak izmir/narlıdere yazdıysam diğer adsenseye narlıdere/izmir yazdım. sizin de bu yöntemi kullanmanızı öneririm.
adres pin kolayda peki ödeme yöntemi ? Ayni banka çalışabilirmisiniz ki?
mouse pad alın hocam o kadar milyar kaldırıyorsunuz![]()
ilk sağlam paramı Allah nasip ederse bu ay kazanacağım ve hayallerimdeki laptobu alacağım o zaman bir mousepad alırım
![]()
adres pin kolayda peki ödeme yöntemi ? Ayni banka çalışabilirmisiniz ki?
benim hayalimde de var bubirde iphone 5s en çok bana koyan şubat kazancım 20.34
pin sınırını geçeydik iyiydi be 1 ay beklicez
mouse pad alın hocam o kadar milyar kaldırıyorsunuz![]()
aslında düşünmeden de edemiyorum. kendime ve aileme söz verdim yazın bu işleri tamemen bırakıp derslerime odaklanacağım diye bu bilgisayarı alırsam mümkün değil bırakamam.. çok büyük ikilemde kaldım...
ptt sağolsun bugün elime ulaştı
![]()
hocam bununla ev geçindirenler var ama sürekli bir meslek değil yarın ne olacağı belli olmuyor. siz derslere çalışın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.