Aynı numara ile 2 den falza iş ortağı

• Kullanıcı edenart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

edenart

Kayıtlı Üye
Aynı telefon numarası ile 2'den fazla işlem yapma YOUTUBE - YouTube

Arkadaşlar kesinlik ile hit için koymuyorum buraya öncelikle bunu söyliyeyim.

Arkadaşlar bilindiği üzere youtube iş otaklığı bir numarayı 2 den fazla kullandırmak için 1 yıl bekletiyor. Ben bir yöntem buldum umarım beğenirsiniz.

Bugun staj deyken yaptım oldu videoda 4 oldu bilginize numarayı kapamamın amacı sadece güvenliktir deveyip görebilirsiniz. Benimde edindiğim tecrübe bu umarım beğenirsiniz.

---------- Mesaj saat 00:41:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:39:16 civarında gönderildi. ----------

Forumun üstadları size sesleniyorum; sizce yararlımı ?

şuan videoyu izlemedim şimdi izlycem ama şöyle bir durum var kısa mesajla iki ve sesli çagrı 2 olmak üzere 4 defa yapılıyor

Hımm bunu bilmiyordum test edeceğim hemen ve buraya bildireceğim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

---------- Mesaj saat 00:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:58 civarında gönderildi. ----------

şuan videoyu izlemedim şimdi izlycem ama şöyle bir durum var kısa mesajla iki ve sesli çagrı 2 olmak üzere 4 defa yapılıyor

Hocam test ettim 4 ü geçti. Kesin yöntem diyebilirim gibime geldi ?? Hocalarım doğrumudur.

Hımm bunu bilmiyordum test edeceğim hemen ve buraya bildireceğim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

---------- Mesaj saat 00:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:58 civarında gönderildi. ----------

Hocam test ettim 4 ü geçti. Kesin yöntem diyebilirim gibime geldi ?? Hocalarım doğrumudur.

dün bu şekilde 4 kanal açtım ve tek numara ile :)

Arkadaşlar kesinlik ile hit için koymuyorum buraya öncelikle bunu söyliyeyim.

Arkadaşlar bilindiği üzere youtube iş otaklığı bir numarayı 2 den fazla kullandırmak için 1 yıl bekletiyor. Ben bir yöntem buldum umarım beğenirsiniz.

Bugun staj deyken yaptım oldu videoda 4 oldu bilginize numarayı kapamamın amacı sadece güvenliktir deveyip görebilirsiniz. Benimde edindiğim tecrübe bu umarım beğenirsiniz.

Forumun üstadları size sesleniyorum; sizce yararlımı ?

Ugrasip, en azindan usenmeyip birine yararim dokunur dusuncesi ile video anlatim yaptiginiz icin tesekkurler. Evet bu bilindik bir durum . 1 telefon ile 2 kisa mesaj 2 de sesli arama ile kanal onaylatabilirsiniz. (Uzun zamandir kanal onaylatmadim tel no ile bu sebeple onaylanabilir kanal sayisi yuksek olabilir)

bunu bilmeyeni dövüyorlar :)

Emege saygi duymayani da dovuyorlar :) En azindan ben doverim :rolleyes: (Mubalag ve mecazi anlatim ile yazilmistir)

Ugrasip, en azindan usenmeyip birine yararim dokunur dusuncesi ile video anlatim yaptiginiz icin tesekkurler. Evet bu bilindik bir durum . 1 telefon ile 2 kisa mesaj 2 de sesli arama ile kanal onaylatabilirsiniz. (Uzun zamandir kanal onaylatmadim tel no ile bu sebeple onaylanabilir kanal sayisi yuksek olabilir)

Emege saygi duymayani da dovuyorlar :) En azindan ben doverim :rolleyes: (Mubalag ve mecazi anlatim ile yazilmistir)

Yorumunuz için teşekkürler ;
ben üst üste toplam 5 defa aldım toplam aralarında 3-5 saat vardır. O

Estağfurullah Faruk abi o anlamda yazmamıştım. Emeğe saygımız var tabi. Daha önceden bir çok kez konuşulduğu için yazma gereği duydum. Forumu araştırmayanları da dövmeli o halde ( Sözüm meclisten dışarı ). Saygılar :)

Estağfurullah Faruk abi o anlamda yazmamıştım. Emeğe saygımız var tabi. Daha önceden bir çok kez konuşulduğu için yazma gereği duydum. Forumu araştırmayanları da dövmeli o halde ( Sözüm meclisten dışarı ). Saygılar :)

Hocam forumun arama kısmından konu ila alakalı bir kaç arama yaptım ilgili sonuç bulamayınca açma gereği buldum.

TÜM FORUM: Bir kusurumuz olduysa affola abiler ablalar yaşıtlar.

Takiliyorum sequieros . Simdi konu sahibi bunu yazi ile yazsaydi o zaman derdim forumu arastirin bir diye . Ama buyuk ihtimalle zamaninda bizde yeni birseyler kesfettigimizde duydugumuz heyacan ile konuyu acan kisi ayni heyecani yasamis ve hemen video ile yardimci olurum dusuncesi ile foruma koymus.Haklilik payin var sonuna kadar destekliyorum bu konuda dusunceni. Fakat simdi ben bu adama nasil kizayim :)

Yine de forumu arastirmadan konu acmamaya calisin :mad:

Sen de beni dov odeselim [MENTION=2372]sequieros[/MENTION] :D

hocam helal olsun valla mükemmel bi paylasım

Takiliyorum sequieros . Simdi konu sahibi bunu yazi ile yazsaydi o zaman derdim forumu arastirin bir diye . Ama buyuk ihtimalle zamaninda bizde yeni birseyler kesfettigimizde duydugumuz heyacan ile konuyu acan kisi ayni heyecani yasamis ve hemen video ile yardimci olurum dusuncesi ile foruma koymus.Haklilik payin var sonuna kadar destekliyorum bu konuda dusunceni. Fakat simdi ben bu adama nasil kizayim :)

Yine de forumu arastirmadan konu acmamaya calisin :mad:

Sen de beni dov odeselim [MENTION=2372]sequieros[/MENTION] :D

Hocam ikinizde sonuna kadar haklısınız ama bilmenizi istediğim bir şey var :) formun arama kısmında araştırdım biraz sonra konulardada 2-3 sayfa baktım tüm formu baştan aşağıya arayamam ki siz de hak veriyorsunuzdur umarım. :)

Duyduğum heyecan videoya yansımış olabilir :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri