Aynı sebepten 10 gün öncede kanallarım kapandı, şimdide aynı şekilde kapandı !

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
10 gün önce tüm kanallarım kapandı 4 adsenseye bağlı
4, 1, 4, 1 şeklinde paylaştırmıştım adsenselere.
Kanalları kökten sildim, 1 hafta geçti tekrar başladım.
Bu seferde 4 kanal açtım hatta Vds ip'sinide değiştirdim.
Her hesap açışımda da, Mac ve modeme reset atarak ip değişitirip hesap açıyordum 1, 1, 2 olarak paylaştırdığım adsense hesaplarımdaki kanallarda az önce 10 gün önceki sebeple kapandı.

Kapanan kanal urlsinde şu hatayı veriyor.

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Gelen mesajda ;

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı K.... O.... YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Acaba ne mimlenmiş olabilir ?

Flag atıyorlar aynı şey benimde başıma geliyor her gün yapılacak bir şey yok gibi.

sakat kategorilerle,çok ünlem gelmeyen kategorileri aynı adsenseye bağlama.son zamanlarda çok sayıda ünlem gelen kanalların da spamdan kapandığını gözlemliyorum.şahsen açtığım 2 kanal daha 3.gününü doldurmadan spamdan kapandı ki ünlemden başka eşleşen bile gelmemişti.bu spamdan kapatması da yeni modası oldu.

bana da oluyor aynısı tel onayı istiyor girince de aynı bu dediklerin..

forumda cevabı bilinmiyor galiba ben çok sordum başkaları da sordu

sakat kategorilerle,çok ünlem gelmeyen kategorileri aynı adsenseye bağlama.son zamanlarda çok sayıda ünlem gelen kanalların da spamdan kapandığını gözlemliyorum.şahsen açtığım 2 kanal daha 3.gününü doldurmadan spamdan kapandı ki ünlemden başka eşleşen bile gelmemişti.bu spamdan kapatması da yeni modası oldu.

daralll ustam ünleme bile düşmedi bir adsenseye bağladım kanalda bir tane bile o neden kapandı, burda 3 adsense hesabındaki tüm kanallar aynı sebepten kapandı 1 1 1 diye paylaştırmıştım, hatta dün açıp video attığım kanal bile adsenseye bağlı değil bu bile aynı sebepten kapandı.

kanal açma yönteminde sorun var o zaman..

Kanal açma derken ustam;
Şunları yapıyorum.
Gmail açıyorum telefon onaylı 3cxphone etkinleştiriyorum.
Başta ne isim yaparsam mesela Alex Youn diyeyse onun üzerine açıp link urlsinide öyle yapıyorum
user/AlexYoun diye, sonrasında profil fotoğrafı, kapak fotoğrafı, açıklama, keyword, kategorisi, video içi programlama, bunları yapıp vdsden yükleme yapıyorum içerikleri silip kendim içerik ekliyorum toplu olarak, toplu etiket ekliyorum ve etkilenleştirip para kazanmayı aktif ediyorum ünlem olanları siliyorum.
Başkada birşey yapmıyorum 3 gün sonrada adsenseye bağlıyorum...

Kanal açma derken ustam;
Şunları yapıyorum.
Gmail açıyorum telefon onaylı 3cxphone etkinleştiriyorum.
Başta ne isim yaparsam mesela Alex Youn diyeyse onun üzerine açıp link urlsinide öyle yapıyorum
user/AlexYoun diye, sonrasında profil fotoğrafı, kapak fotoğrafı, açıklama, keyword, kategorisi, video içi programlama, bunları yapıp vdsden yükleme yapıyorum içerikleri silip kendim içerik ekliyorum toplu olarak, toplu etiket ekliyorum ve etkilenleştirip para kazanmayı aktif ediyorum ünlem olanları siliyorum.
Başkada birşey yapmıyorum 3 gün sonrada adsenseye bağlıyorum...
Hocam vds fişlenmiş olmasın tamamen bir tahmin?

geçmiş olsun benimde telifsiz temiz talk show kanalını sebep göstererek diğerlerinin para kazanmasını kapatmışlardı

adsenseye bir daha öyle göze batan kategori koymuyorum

Hocam vds fişlenmiş olmasın tamamen bir tahmin?
Vds'yi daha 1 hafta önce değiştirttim, temiz ip aldım.
Fişlenmiş olması imkansız 4 kanal açtım. ondan sonra.
Talk show kanalı açmıştım dün ve yaklaşık 25 3taraf 15 e yakında dünya engeli vardı sabah kalktığımda görmüştüm adsenseye bağlı değildi ondan kapanmış olabilir mi?
o kanalda kapandı aynı sebepten...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri