Aynı Şifreye Sahip Olmak

keremoflu

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar.

Kanalların mail hesaplarında unutmamak için çoğunu aynı şifre yapıyorum. Bu spam hesaba düşme sebebi olur mu?

eski hesaplarımda denemiştim kesinlekle ondan dolayı kapandıgını düşünmüyorum rahat 5 ay kullandım o şekilde bir problem olmadı

kapanma nedenleri belli zaten ardaşık 3xc numarası ile kanal açıp birde aynı şifre koyarsanız 1 2 hafta dayanır bence

Şifre sistemine kadar youtubenin kanalları incelemeye alacağını düşünmüyorum.Biraz raaht olun..

вαттυѕαу;597800' Alıntı:
1 yıldan fazla ytdeyim , hep aynı şifre .

aynı aynı şifreli olup yıllardır hiç kapanmayan farklı şifreli olup kapanan çok hesabım oldu

Suana kadar 100'ün üstüne kanalım oldu ( Bunun içine kapananlar vs. dahil.) Bütün kanallarımda,sosyal hesaplarım,baska hesaplarım hepsi aynı şifredir :D YT için bir sorun oluşturduğuna kesinlikle inanmıyorum ama ne kadar güvenli bilemem artık :D :D

Şifreyi inceleme gibi haklarının olduğunu sanmıyorum , o kadar ileri herkes gidemez.

demekki neymiş hepiniz aynı şifre adamlarısınız bir hesabınız patlarsa tüm hesapları patlatırlar aynı şifreden :D

olmaz... (100 kadar boş kanalım var 1 yılı geçkindir sapasağlam duruyor.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri