Ayrılık Vakti Kyzrsze

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar, bundan sonra aranızda olamayacağımı belirtmek istedim yazılacak çok şey var malum, Forum içinde 2013den bu yana iyi kötü günlerimiz olmuştur ve benim için bir kazanç söz konusu ise çok değerli dostlar, abiler edindim en azından benim için öyle aynı şekilde gereksiz kişiliksizler de kısa tutuyorum Hakkınızı helal edin Sağlıcakla kalın. ;)

güle güle.. sonun [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] gibi olacak :) buraya giriş var çıkış yok :D

yavaş yavaş dükkanı kapatıyoruz heralde, bende alışkanlıktan giriyorum foruma uzun süredir, youtube durdu benim içinde :( hakkınızda hayırlısı hocam

Güle güle ustad hayatta başarılar Hakkını helal et.
(ooh be bir kişi daha eksildi şu işte artık güzel paralar kaldırılabilir) :D :D

Merhaba arkadaşlar, bundan sonra aranızda olamayacağımı belirtmek istedim yazılacak çok şey var malum, Forum içinde 2013den bu yana iyi kötü günlerimiz olmuştur ve benim için bir kazanç söz konusu ise çok değerli dostlar, abiler edindim en azından benim için öyle aynı şekilde gereksiz kişiliksizler de kısa tutuyorum Hakkınızı helal edin Sağlıcakla kalın. ;)

Artık adsense banları biter, her ay düzenli ödemeler başlar...

Bu gün bayram ilan edilir, adına şiirler yazılır türküler söylenir :D

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocama katılıyorum :) [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] gibi gibi gelirsin dye umuyorum :)

Güle güle hocam telefon onayı, mail açma gibi daha nice. bir çok katkınız oldu bizlere benden yana helali hoş olsun. Sağolun.

Çok katkın oldu hocam buradaki insanlara. Hakkını helal et.

Umarım dilediğin gibi yaşarsın. Hoşçakal.

Üstad senin konular çok iyi hep bilgilendiriciydi.
Sen arada gel konu aç, buraları boş bırakma.
:D
Selametle. . .

Güle güle hocam 3 senedir sizi forumda görüyordum forumda katkılarınız oldu herşey için tşk.

Yolunuz açık olsun.

Rabbim yolunu açık etsin.Seni tanıdıığıma çok memnun oldum hocam

yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri