Ayrılık .....

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
v8ty1.jpg

5 Yıldır sürekli hayatın her alanında görüştüğüm ve hayatımı paylaştığım ve çok sevdiğim nişanlımdan bugun itibari ile ayrıldım .... Sebep bana ufak yalan söylemesiydi. Yalandan nefret eden birisi olarak bu ilişkiyi noktaladım. Allah herkesin gönlüne göre versin... Anladımki tek Aşk Allah aşkı imiş.

İşte buda 1 kaç gün önce paylaştığım konu sanki bunların habercisi gibiydi. Oysa herşey normaldi

http://www.ytpara.com/konu-disi/159...iz-degildir-lutfen-sonuna-kadar-okuyalim.html

Sebep bana ufak yalan söylemesiydi, 5 yıllık bir ilişkinin gözünde değeri bu kadarmıydı ?
bence sebep başka bir şeydir. iyi düşünmeni tavsiye ederim, 5 yıllık ilişkiler kolay bulunmaz.

hayırlısı olsun.

gelir geçer kardeşim bakarsın tekrar barışırsınız kestirip atma 5yıllık birlikteliğinizi inşallah hayırlı olur

Sebep bana ufak yalan söylemesiydi, 5 yıllık bir ilişkinin gözünde değeri bu kadarmıydı ?
bence sebep başka bir şeydir. iyi düşünmeni tavsiye ederim, 5 yıllık ilişkiler kolay bulunmaz.

hayırlısı olsun.

Yalanın ufağı büyüğü olmaz yalan yalandır. Yerine göre anlayış her zaman göstermişimdir. Ama kim olursa olsun kim yalan söylerse söylesin tepem atıyor sinirlerim tavan yapıyor, böyle olunca da hatalar hataları meydana getirdi.. Neticesinde de buraya kadar mış ..

Afyonluda varmış forumda :)
Toprak, bu tür ufak yalanları kafaya takma. Her insan ufakta olsa yalan söylüyor malesef.
Önemli olan gönül birliği, çok iyi anlaşıyorsanız gerisi fasa fiso.
diyelim ki evlendin, küçük bir yalandan boşar mıydın? sanmıyorum.
Hatasız kul olmuyor,hatasıyla günahıyla sevmek zorundayız.
Hiç birimiz dört dörtlük değiliz ve bu yüzden bazen anlayışlı olmak ve empati kurmak gerekiyor.
Belki o yalanı söylemek zorunluluğu hissetti, o anki ruh haliyle bir anlık yalanda söylemiş olabilir.
Neyse, Allah gönlüne göre versin.

Hepimiz yalan söyleriz ki sende söylemişsindir. Eğer bu yalanlar birilerini mutlu ediyorsa ya da hayatları karartacak bir hatadan döndürüyorsa neden söylenmesin. Ölüm döşeğindeki hasta birine sen iyileşeceksin demek de bir yalandır. Telafisi olabilecekse kestirip atmak mantıklı bir davranış değil. Yıkmak kolay, önemli olan var edebilmektir; yine de hakkında hayırlısı.

3 yıllk evlı esımden bosandım 1 de 2 yasında erkek cocugum var benım basıma kesınlıkle gelmez demeyın hayat ınsanın karsına neler cıkarıtyor neler

Afyonluda varmış forumda :)
Toprak, bu tür ufak yalanları kafaya takma. Her insan ufakta olsa yalan söylüyor malesef.
Önemli olan gönül birliği, çok iyi anlaşıyorsanız gerisi fasa fiso.
diyelim ki evlendin, küçük bir yalandan boşar mıydın? sanmıyorum.
Hatasız kul olmuyor,hatasıyla günahıyla sevmek zorundayız.
Hiç birimiz dört dörtlük değiliz ve bu yüzden bazen anlayışlı olmak ve empati kurmak gerekiyor.
Belki o yalanı söylemek zorunluluğu hissetti, o anki ruh haliyle bir anlık yalanda söylemiş olabilir.
Neyse, Allah gönlüne göre versin.

Tamamen katılıyorum arkadaşa;
[MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] Hocam Hatasız Kul Olmaz Orhan Gencebay - YouTube

kendince bir karar vermişsin.eğer gönlünü de alıp gidebiliyorsan ayrılık olmalı ama bir yanın onda kaldı mı o zaman başlıyor aşkın sancısı.

umarım hayırlısı olur.zamanı ve kişiyi bulduktan sonra bir bakmışsın evlenmiş oluyorsun zaten.ben bunla evleceğim deyip de bir ilişkiye devam etmekle o kişiyle evlenilmiyor :D

Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip eylesin kardeşim sana.
Görelim Mevlam Neyler,Neylerse güzel eyler

Cenab-ı Allah en büyük günahları en büyük hataları bile affederken bu öfken kime ? insanlar 5 yıl evli kalamıyorken 5 yıllık ilişkiyi bitirmek EGO dur hocam. bende çok katı kuralcıyım ama hep zararını gördüm faydasını değil.

hayırlısı olsun senin için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri