AyyildizCs Üyeden şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
bu arkadaştan 20 mail aldım kısa bir süre sonra 10 adet hiç yoktan kapandı
ben konuya yazdım bi hatam 20 kanal kapanmış diye yazdım ben devamlı mail alıyorum hepsini bir yere yazdıgım için diger kapanan on kanalıda ondan aldıgım kanal diye 20 yazmışım sonra farkettim düzelteyim dedim konuda düzeltecekken bunu adam kapanmayan diger 10 kanala el koymuş
benim 10 kanalıma el koyuyor AyyildizCs arkadaş ve kanalların şifrelerini degiştiriyor bişey ıspat etmek degil amaç konuyada bişey yazmıyor ben kanalları tekrar kontrol edince 20 degil 10 kanalımın kapandıgını farkdip konuya yazacakken kanallara giremiyorum ben ilk konuya yazdıktan hemen sonra girip kapandımı diye bakmıyor sadece kanalların şifrelerini degiştirip üzerine geçiriyor kaç yaşında anlamış degilim ve resmen benim olan kanallarımı şifreleriyle birlikte üstüne geçirdigi halde ve bunu kabul ettigi helde haklı çıkmaya çalışyor.
ben kanalları geri aldım kurtarma mailini degiştirmiştim lakin ben bu arkadaştan şikayetciyim.
Konu linki bu :

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...21736-15-dakika-onayli-gmail-hesaplari-4.html

[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] konuya.

bende her kanalımı burda satış yapanlardan alırım ve uzun süre şifrelerini de değiştirmem..
1.ne olursa olsun şifreyle kanala girilmez.team istersin beraber girilir bakılır
2.burda satış yapanların konuşma tarzı bu şekilde (kendi konusunda) olmamalı.

bu arkadaştan 20 mail aldım kısa bir süre sonra 10 adet hiç yoktan kapandı
ben konuya yazdım bi hatam 20 kanal kapanmış diye yazdım ben devamlı mail alıyorum hepsini bir yere yazdıgım için diger kapanan on kanalıda ondan aldıgım kanal diye 20 yazmışım sonra farkettim düzelteyim dedim konuda düzeltecekken bunu adam kapanmayan diger 10 kanala el koymuş
benim 10 kanalıma el koyuyor AyyildizCs arkadaş ve kanalların şifrelerini degiştiriyor bişey ıspat etmek degil amaç konuyada bişey yazmıyor ben kanalları tekrar kontrol edince 20 degil 10 kanalımın kapandıgını farkdip konuya yazacakken kanallara giremiyorum ben ilk konuya yazdıktan hemen sonra girip kapandımı diye bakmıyor sadece kanalların şifrelerini degiştirip üzerine geçiriyor kaç yaşında anlamış degilim ve resmen benim olan kanallarımı şifreleriyle birlikte üstüne geçirdigi halde ve bunu kabul ettigi helde haklı çıkmaya çalışyor.
ben kanalları geri aldım kurtarma mailini degiştirmiştim lakin ben bu arkadaştan şikayetciyim.
Konu linki bu :

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...21736-15-dakika-onayli-gmail-hesaplari-4.html

Siz bizden toplamda 20 hesap aldınız ve konuya 20 hesabımında patladıgını belirttiniz.. Bizde hesaplarınızın bulundugu kanalların bir kısmını kontrol ettik yanlış anlaşılmasın link olarak kontrol ettik ve kontrol ettiğimizde hesapların çocugunun halen aktif olarak yayın yaptıgını gördük ve derhal kanalların şifrelerini değiştirdik. Amacımız kanallarınızı himayemiz altına almak degil bizimde bir ticaret anlayışımız var ispat etmemiz gerekir. O an bu şekilde karar verdik. Ama sizin bizimle hiçbir iletişim kurmadan konuya baltalamak niteliginde cevaplar vermeniz çok yanlıştı üstelik YTKoray'dan alsaydım tarzı şeklinde konuşmalar baltalamanında ta kendisiydi. Biz sadece size degil birçok arkadaşa hizmet sunduk bir tanesi geldi de hesabım kapandı demedi.. Sadece siz bunu söylediniz. Ve YTKoray arkadaşınızın yanlısı oldugunuzda apaçık ortadadır , merak ediyorum o 10 hesap kapanmasaydı nasıl bir baltalama çeşidi bulacaktınız... Yani anlayış olarak direk konuya cevap yazmak yerine keşke ilk olarak bizimle iletişim kursaydınız bunların hiçbiri olmayacaktı ama sizin bilerek ve isteyerek konunun baltalandıgını düşünüyorum...Bu arada biz 10 hesabın peşinde degiliz yüzlerce hesap sattık forumumuzdaki konuyu takip eden arkadaşlarımız bilir yukarıda açıkca belirttim sizin kanallarınızın neden alındıgını...

Bizim burda kimsenin kanalında ekmeginde gözümüz yoktur söz konusu ispat için alınmıştır hesaplarınız geri iade edilecektir...

14 saat önce kanalları alıp şifrelerini degiştirip haber bile vermiyorsun şimdi öyle oldu böyle oldu bunlar neden degil .sen her hesabım kapandı yada eleştiri niyetine bişey yazanın konuya, kanallarını alıp kontrol babında şifrelerinimi degiştiriyorsun, degiştiriyorsun ben yaşadım böyle bişey söz konusu olamaz bırak şifre degiştirmeyi kanalıma izinsiz giriş yapamazzın.
konundaki itirafın gerçi itirafa gerek yok herşey açık

nicomedya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim yüzlerce kanalım var ve bende insanım yanlış yapabilirim hatamı kabul ederim bu hareketi yapmasaydın özürde dilerdim herkesin içinde ama bu senin bana ayit olan video yüklü kanallarımı resmen gaspetmeni hafifletici bir neden olamaz..

AyyildizCs : ben gereken yere bılgı verdım ben senın maıllerın saglam oldunu nasıl ıspat edıcektım bunu soyle bana bak maıllerını aldım

bayrıca ben kimsenin yanlısı degilim dogru bildigimi söylerim ytkoray hesaplarıma girip şifrelerimi degiştirse onuda da aynı şekilde sorgulardım ki ytkoray kardeşimle bi samimiyetim vs yok sadece iş yaptım kendisiyle.

ben AyyildizCs arkadaştan birçok hesap aldım ve hiçbirinde bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

ben AyyildizCs arkadaştan birçok hesap aldım ve hiçbirinde bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

Burdaki mevzu sorun yaşamak yada yaşamamak degil benim video yülü kanallarıma girilmesi ve şifrelerinin degiştirilmesi ve 14 saatttir bilgi verilmemesi.
zaten bilgiyide geçtim böyle bişey kabul edilemez

[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] işini son derece kaliteli yapan bir arkadaştır. Bu arkadaşın kesinlikle yanlış birşey yapacağını düşünmüyorum. Sanırım ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu

kanalların bir kısmını kontrol ettik yanlış anlaşılmasın link olarak kontrol ettik

niye kanalların urlsını elınızde bulunduruyorsunuz ? ben sizle alışveriş yapsam bundan sonra 2 defa düşünürüm bunun bahaneside olmaz onuda söyliyeyim

Valla durum biraz karışık.
[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 'nın konuya 20 kanalının kapandığını belirtmesi ama [MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] tarafından kontrol edildiğinde 10 kanalın veya kaç adet ise aktif olduğunu tespit etmesi iyi bir şey. Tabi linklerin saklanması da ne kadar doğru bilemem.

Bence burada ki hata kanallara giriş yapıp şifrelerin değişmesi. Keşke kanallara girmeden önce direk olarak [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 'ya ulaşıp 10 kanalın halen aktif olduğunu belirtseydiniz.

niye kanalların urlsını elınızde bulunduruyorsunuz ? ben sizle alışveriş yapsam bundan sonra 2 defa düşünürüm bunun bahaneside olmaz onuda söyliyeyim

url filan degil o kadar işim var yalan söyliyince dayanamıyorum adam kanallara girip şifreleri degiştirdi ,url kendini yalanla haklı çıkarmak için söyledigi yalan isteyen bakabilir 14 15 saat önce şifreleri degiştirdi 1 saat önce civarı kanalları geri aldım kurtarma maili ile

ne olursa olsun sattığı kanalların url'lerini elinde tutması çok yanlış bence..!

Valla durum biraz karışık.
[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 'nın konuya 20 kanalının kapandığını belirtmesi ama [MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] tarafından kontrol edildiğinde 10 kanalın veya kaç adet ise aktif olduğunu tespit etmesi iyi bir şey. Tabi linklerin saklanması da ne kadar doğru bilemem.

Bence burada ki hata kanallara giriş yapıp şifrelerin değişmesi. Keşke kanallara girmeden önce direk olarak [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 'ya ulaşıp 10 kanalın halen aktif olduğunu belirtseydiniz.

aynen dogrusuda odur zaten şifreyi neden değiştirmiş orası karışık bir durum heykırlar mı ele geçirdi yoksa :confused: :D

ne olursa olsun şifreyle girişe kılıf aranmaz.
başka sattığını yedek olarak saklayan satıcılarda var ama onlar hesaba girmek için değil olası bir yanlışlıkla silinmeye karşı falan saklıyorlar.

çilingir olsaymış o zaman her anahtarı kopyalacak.bu kapıyı açmadı diye biri kapıya not bıraksa,evde yokken içeri girecek :D biraz abartı olmuş olabilir ama benim mantığım almadı bu işi.

Cok karisik bir durum yok ortada. Niconun anladigim kadari ile kanalalri kapatiliyor. Fakat elinde kanal coklugundan sayida ufak bir yanlislik yapiyor , kanallarim kapatildi derken.

Buna istinaden satisi yapan ayyildiz nicoya sattigi kanallari kontrol ediyor ve 10 tanesinin acik oldugunu goruyor. (Ayyildiza cokta kizamiyorum bu durumda ) Zira ayyildiz o kanallari kontrol etmeden nasil acik oldugunu anlayacakti bana bu duruma kizan kisiler bir aciklarsa sevinirim.

Ayyildizin yanlisi KANALA GIRIP SIFRELERI degismektir. Bu kabul edilemez bir hareket. Nicoda sonucunda ticaret yapan bir kisinin konusuna yanlis oldugu halde (kendiside sonra farkedip ozur diledi) rakam verip kanallarinin kapatildigini yazdi . Bu da nico tarafindan istemeden yapilan bir yanlis.

Yanlislar yanlislari kovalamis kisacasi.

Kendi konularinda olmasi gerekeni yazdim.

Nicodan icten bir ozur , ve satisi yapan kisinin sifrelerini degistigi kanallari geri vermesi bence yapilacak en dogru sey olurdu.

kanal urlsini saklamak nasıl bir mantıktır ya
kanalları satmışşın sonrasında gelip birde şifrelerini değiştirip tekrardan el koymuşşun
acaba bunu yaptıktan sonra o arkadaşın ödemesini iade ettinmi yoksa onadamı el koydun

Cok karisik bir durum yok ortada. Niconun anladigim kadari ile kanalalri kapatiliyor. Fakat elinde kanal coklugundan sayida ufak bir yanlislik yapiyor , kanallarim kapatildi derken.

Buna istinaden satisi yapan ayyildiz nicoya sattigi kanallari kontrol ediyor ve 10 tanesinin acik oldugunu goruyor. (Ayyildiza cokta kizamiyorum bu durumda ) Zira ayyildiz o kanallari kontrol etmeden nasil acik oldugunu anlayacakti bana bu duruma kizan kisiler bir aciklarsa sevinirim.

Ayyildizin yanlisi KANALA GIRIP SIFRELERI degismektir. Bu kabul edilemez bir hareket. Nicoda sonucunda ticaret yapan bir kisinin konusuna yanlis oldugu halde (kendiside sonra farkedip ozur diledi) rakam verip kanallarinin kapatildigini yazdi . Bu da nico tarafindan istemeden yapilan bir yanlis.

Yanlislar yanlislari kovalamis kisacasi.

Kendi konularinda olmasi gerekeni yazdim.

Nicodan icten bir ozur , ve satisi yapan kisinin sifrelerini degistigi kanallari geri vermesi bence yapilacak en dogru sey olurdu.

Elinde kanal linklerinin olduğunu belirtmişti ayyıldız arkadaşımız. Bu durumda linklere girip kanalın açık olup olmadığı belli oluyor. Ama kanala girip şifre değişmesi durumu daha çok karıştırıyor.

Ama bence de kötü niyetli bir durum yok.

Biz kanalların şifrelerini elimizde tutuyoruz silmiyoruz kime ne sattıgımızı bilmek açısından ve akabinde sattıgımız kişi şifrelerini yada kanallarını kaybettiğinde tekrar geri alabilmesi açısında yardmcı olmaya çalışıyoruz. Fakat 20 kanalının kapatıldı diyipde 10 kanalının açık oldugunu kanala girmeden nasıl anlayabilirdik... ? ? ? Eğer 20 kanal kapatılsaydı biz bu kanalların gerçekten kapatılıp kapatılmadıgını nasıl anlayabilirdik... ? ? ? Biz daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadık , uslüpsüz bir şekilde direk satıcıyla iletişime geçmek yerine alenen konuya yorum yapmış olması kaldırabilecegimiz bir durum değildir. Hesaplarda sorun çıkması olağandır fakat iade ederken hesaplarımızı teslim ederken açıkca ve net bi şekilde belirtiyoruz.
"[07.02.2014 19:21:16] Hostunya Bilişim ve İnternet Hizmetleri: tamamdır
[07.02.2014 20:38:50] *** Hostunya Bilişim ve İnternet Hizmetleri gönderdi nicomedya.txt nicomedya.txt ***
[07.02.2014 20:39:31] Hostunya Bilişim ve İnternet Hizmetleri: sorunlu hesap çıkarsa değiştiririz hocam tekrar.
[07.02.2014 20:40:41] nicomedya: teşekkürederim kolay gelsin şimdilik ama kanal lazım olucak yine"

Herşey apaçık ortadadır. Sizin forumda bunu direk ilk olarak bize degilde forumda alenen yazmanız kaldırılmaz bir durumdur hocam. Bizde bunun ispatı için hesaplarınıza kanıtlamak amacıyla giriş yapmak zorunda kaldık dedigim gibi daha farklı kanıtını sağlayamazdık yani o an öyle düşündük... Lütfen yaptıgınız yanlışı bizim yanlışımızla örtmeye çalışmayın. Siz ilk bize haber werseydiniz , bizde size haber vermeden hesaplarınıza giriş sağlamazdık...

Problem sizin probleminizdir azizim ancak YtKoRaY yanlısı demeniz hem o arkadaşa hem de bana hakarettir.Yanlışı yanlış ile örtmeye çalışmak benim kitabımda saygısızlıktır.Saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri