Az gelirli organik aboneli çizgi film kanalı alınacaktır

• Kullanıcı bendenx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

bendenx

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Çizgi film
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : biraz olsa iyi olur
izlenim Sayisi : 20.000+
Kanalinizda UYARI Varmi : haliyle olmasın
Kanalinizin Gunluk Kazanci : az gelirli iyidir.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : isterim tabiki
Kanal Satis Fiyatiniz : anlaşırız
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanallarınız az aboneli organik gösterim sayısı 20bin üstü iyidir. kazancı düşük olması candır fiyatı düşük olur kanalın :) bi düşüncem var yeni kanal açmakla uğraşmak istemiyorum deneme yapacağım için istiyorum.

Denemeni sıfır kanalla yapabilirsin. Tutacagini garanti ederim. Uzun vade zarar göreceksin onu da garanti ederim. Full organik ve doğru kitle önemli.gidip eşşek kategorisindeki abonelere at videosu paylasirsan flag delisi olur kanalı kaybedersin. İkiside dört ayaklı ama....Hayırlı işler. Umarım yanlış düşündüm; )

mobil mesaj

Denemeni sıfır kanalla yapabilirsin. Tutacagini garanti ederim. Uzun vade zarar göreceksin onu da garanti ederim. Full organik ve doğru kitle önemli.gidip eşşek kategorisindeki abonelere at videosu paylasirsan flag delisi olur kanalı kaybedersin. İkiside dört ayaklı ama....Hayırlı işler. Umarım yanlış düşündüm; )

mobil mesaj

sanki aceleci bi düşünce olmuş. açıklamada katagori belirttim at videosunu eşek katagorisinde değil tabiki çizgi filmi çizgi film katagorisinde deneyecem.. uzun vadede zarar görüp görmemeyi denemeden bilinemez sağdan soldan çizgi film toplamayacağım için garanti vermen aceleci oldu.. neyden flag alınacağını biliyorum az çok;)

sanki aceleci bi düşünce olmuş. açıklamada katagori belirttim at videosunu eşek katagorisinde değil tabiki çizgi filmi çizgi film katagorisinde deneyecem.. uzun vadede zarar görüp görmemeyi denemeden bilinemez sağdan soldan çizgi film toplamayacağım için garanti vermen aceleci oldu.. neyden flag alınacağını biliyorum az çok;)
Başarılar dilerim.

mobil mesaj

bende 1k abonesi olan ve attın mı direk index e düşen kanal var :) lakin 2 telifi var telif kalksın satacağım

Sen heralde sıkıntısız br çizgi film bulamadın.Satın almak istedin.Doğru mu düşündüm :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri