Az Kanal Mı Çok Kanal Mı ?

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben önceden az kanal çalışırdım yani videoları özenle seçer yüklerdim şimdi ise çok kanal çalışıyorum videoları sallıyorum yani hiç özen göstermiyorum işte örnek günde 20 tane music nations yaptım her kanala 100 video yükledım günde 5 kanal açsam her kanala 100 video atsam dönem sonu her kanal 10 tl getirse 1500 tl eder örnek böyle çalışacağım artık sizce nasıl çalışmalıym az kanaldan yana hiç şansım yok hiç bi videom tutmuyor bi de çok kanalda şansımı denemek istiyorum

bas spamı basss az kanal calıstınmı kapandımı sıfırı cekıyon hergun ac kanal bende aynı sekıl ozen gsotermıyorum ama surumden kazanıyorum bas gec yanı

Günde 2, ayda 60 kanal.. Benim stratejim bu.. Hem içerik konusunda seçici olunur, hem spamdan kapanma konusunda bir tedbir olarak görülebilir.. Bir kaç ay sonra yüzlerce kanal olur zaten elinde..

Günde 2, ayda 60 kanal.. Benim stratejim bu.. Hem içerik konusunda seçici olunur, hem spamdan kapanma konusunda bir tedbir olarak görülebilir.. Bir kaç ay sonra yüzlerce kanal olur zaten elinde..

nasıl yani hocam sizdemi bas spamı diyorsunuz :D yoksa özen gösterek yükle mi diyorsunuz

yeter artık bıktım her gün kanallarım kapanıyor tam işler yoluna girdi derken kanallarım spamdan kapanıyor hergün kanal açıyorum ertesi gün hemen kapanıyor haliyle gelir elde edemiyorum dememek için az kanal.

işi az çok biliyorsan işi 5 kanallada görütebilirsin youtube sabır gerektiren bir iş bu saatten sonra çok kanalla kimse kazanamaz kazandığınıda düşünmüyorum.

az kanal ile tam 12 den vurmak lazım google'ın bizi kara listeye eklememesi lazım kara listeye girersen kolay kolay kazanamazsın artık.

edit: 2015 te öyle düzenlemeler gelecek ki youtube hesabı bile zor açıcaz o yüzden az öz çalışmak lazım.

yeter artık bıktım her gün kanallarım kapanıyor tam işler yoluna girdi derken kanallarım spamdan kapanıyor hergün kanal açıyorum ertesi gün hemen kapanıyor haliyle gelir elde edemiyorum dememek için az kanal.

işi az çok biliyorsan işi 5 kanallada görütebilirsin youtube sabır gerektiren bir iş bu saatten sonra çok kanalla kimse kazanamaz kazandığınıda düşünmüyorum.

az kanal ile tam 12 den vurmak lazım google'ın bizi kara listeye eklememesi lazım kara listeye girersen kolay kolay kazanamazsın artık.

hocam kafamdan bi hesap yapıym size örnek ben music nations kanal yapıyon günde 20 tane günde 20 tane 1 ayda 600 kanal yapar 600 kanalın dönem sonunda 10 tl getirdğini düşünün 6000 TL

Benim önerim haftada 1 kanal hatta 2 haftaya çıkarırsanız temiz kategoride iyi para kazanırsınız. Ama sakın 1 2 kanala güvenmeyin.

nasıl yani hocam sizdemi bas spamı diyorsunuz :D yoksa özen gösterek yükle mi diyorsunuz

Ben bas spamı geç demem :) Spam yapacağız tabiki de yaptığın iş ne olursa olsun özen göstermek önemli bence. Sonra yt çöplüğe döndü diye ağlayıp sızlıyor arkadaşlar

Peki Az Kanal Çalışan Arkadaşlar Katagorileri Kanalları Nasıl Keşfediyor Son 1 Haftadır Katagori Kanal Arıyorum Elime Doğru Düzgün 10 Kanal Anca Gelmiştir Hiçbiri De Tutmadı Videoların :D

hocam kafamdan bi hesap yapıym size örnek ben music nations kanal yapıyon günde 20 tane günde 20 tane 1 ayda 600 kanal yapar 600 kanalın dönem sonunda 10 tl getirdğini düşünün 6000 TL

sadece getirdiğini düşünüyoruz gerçekte getirmiyor yani bu mantık 2013 ün 6. ayına kadar geçerliydi.

Arkadaşlar ben önceden az kanal çalışırdım yani videoları özenle seçer yüklerdim şimdi ise çok kanal çalışıyorum videoları sallıyorum yani hiç özen göstermiyorum işte örnek günde 20 tane music nations yaptım her kanala 100 video yükledım günde 5 kanal açsam her kanala 100 video atsam dönem sonu her kanal 10 tl getirse 1500 tl eder örnek böyle çalışacağım artık sizce nasıl çalışmalıym az kanaldan yana hiç şansım yok hiç bi videom tutmuyor bi de çok kanalda şansımı denemek istiyorum

Doğukan kardeşim İlgilenebileceğin kadar kanal diyeyim.

Yani 20 tane Kanalı direk çekip etiket acıklamaları düzgünce girmemektense 1 kanala adam gibi ilgi göstermek daha iyidir.

Yani İlgilenebildiğin kadar kanal yapmak lazım.

Bende 200 300 kanal var ama adam gibi ilgilendiğim 30 40 tanesi iyi gelir getirdi.. bazılarıda hasbel kader kendileri tuttu. Yani ilgi alaka istiyor kanallar o önemli :)

Doğukan kardeşim İlgilenebileceğin kadar kanal diyeyim.

Yani 20 tane Kanalı direk çekip etiket acıklamaları düzgünce girmemektense 1 kanala adam gibi ilgi göstermek daha iyidir.

Yani İlgilenebildiğin kadar kanal yapmak lazım.

Bende 200 300 kanal var ama adam gibi ilgilendiğim 30 40 tanesi iyi gelir getirdi.. bazılarıda hasbel kader kendileri tuttu. Yani ilgi alaka istiyor kanallar o önemli :)

Taktik Ver Berkan Abi :p :)

hocam çok kanalı adsense ile mi daha iyi partner ilemi

Çok kanal tabikide partnerler daha iyi. şimdi adsense yaparsın işleme girmez adsense ban yer birşeyler olur tüm kanallar gider. ama partner olur 100 kanalın olur bunları partnerlere bölersin hepsi aynı partnerde olmaz. birisi ödeme yapmaz ama diğerleri yapar yine kazanırsın hertürlü. ufak düşünmeyin günde 20 kanal doldur içeriği boş olsun ayda 600 kanal yapar. kapanan kapanır ama kalanlar iyi getir sağlar bunu düzenli yap bunu hep vurguluyorum kazanmazsan zaten bu işi bırak.

hocam bişey sormak istiyorum müsade ederseniz mesela 100 kanalınız var 100 kanalın ödemelerini toplayıpta mı veriyorlar yoksa parça parça mı :D

bir üstteki postta cevabını verdim hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri