az önce kanalım para kazanmaya kapatıldı rica etsem bakarmısınız

• Kullanıcı abduko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

abduko

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.abduko.com
merhaba arkadaşlar az önce kanalım para kazanmaya kapatıldı internette araştırma yaptım ve google hesabını silip tekrar hesaba giriş yapılarak kurtarılıyormu hala kurtarma yöntemiyle yani bu yöntem devam ediyorsa hesabı sileceğim fikirleriniz neler ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

7 eylülden önce açılmaz

Senin dediğin yöntem hiç uyarı almadan para kazanması giden kanallarda işe yarıyordu

7 eylülden önce açılmaz

Senin dediğin yöntem hiç uyarı almadan para kazanması giden kanallarda işe yarıyordu

7 eylülden sonra kanal normal haline dönecek yani bişey yapmaya gerek yok başka çözümüde yok sanırım :) bişey sormak istiyorum youtube kanal yedeğini alma gibi bir durum varmı videoları başka kanala taşıma şansım ?

kardeş dediğin şekilde yaptım 2gb tuttu

bu şekilde şimdi kanalıma silsem yeni kanal açsam bu videoları nasıl yükleyebilirim acaba aldığım arşivi bir fikrin varmı bu konuda ?

Dediğim gibi daha önce hiç denemedim

Dediğim gibi daha önce hiç denemedim

teşekkür ederim yani yapılacak hiç bişey yok bu kanal için anladığım kadarıyla 7 eylülü bekleyeceksin diyorsun yani yada kanalı silsem yeni kanal açsam para kazanma aktif olurmu yeni kanalda ?

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

az önce kanalımı sildim oturum açmaya çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum düzelecekmi bu ?

o para kazanma %80 açılmaz. umudunu kesebilirsin o kanaldan.. aynısı başıma 4-5 kez geldi ve hala açılmadı.

bu zoonix network benim bildiğim? quizden atılan kanalı bağlamıştım.

İçerik neydi Türkçe yazmışsın. Atlıyan zıplayan adamlar benim bildiğim derleme oluyo nasıl telif yedin ondan?

Hocam izninizle bende bir şey sormak istiyorum. Benim kanalımın da para kazanılması kapatıldı ancak hiçbir uyarı vs yok sadece adsense banlandı. Acaba bu kanalın para kazanmasını açma yöntemi var mıdır?

o para kazanma %80 açılmaz. umudunu kesebilirsin o kanaldan.. aynısı başıma 4-5 kez geldi ve hala açılmadı.

teşekkür ederim kanalı sildim tekrar kanal kurdum para kazanma aktif kendim videolar çekip koyacağım.

bu zoonix network benim bildiğim? quizden atılan kanalı bağlamıştım.

İçerik neydi Türkçe yazmışsın. Atlıyan zıplayan adamlar benim bildiğim derleme oluyo nasıl telif yedin ondan?

kardeş spor yapanlar var şu evlerin duvarların tepesinden falan atlayanlar var ya onlar işte neyse kanalı sildim rahatlama geldi içime :D ama videoları akşam evde inirip yükleyeceğim tekrar ve öyle bırakacağım ek video eklemeyeceğim:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri