Az sonra olaylar çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
twitter sunucuları bakıma alındı son zamanlarda sürekli update getirilip tüm kullanıcıları yavaş yavaş yeni görünüme geçirmeye başlamıştılar. Malum sadece bir datebase den oluşmuyor koca site her db yi tek tek geçiriyorlar ve şuan benim bulundugum database de bakım çalışması var fakat bir grup kişiler ortalığı karıştırmak adına Twitter türkiye erişim engeli geldi diye haberler çıkaracaktır. Aha buraya da yazıyorum. demedi demeyin :)

berkin elvanın ölümü nedeniyle eylemler yapılırken twitter ın kapatılması aynı güne nasıl da denk geliyor , zamanlama manidar...

kırk yılda bir twitter a girerim biraz önce şans eseri girmek istedim something wrong tarzı farklı bir hata aldım koca twitter bu günleri görecek miydi :)

Biz nasil her TROLL 'un dedigini takmiyor isek , sizde oteki turlu akli calisacak TROLL'lerinkini takmayin.
Bu kadar basit.

berkin elvanın ölümü nedeniyle eylemler yapılırken twitter ın kapatılması aynı güne nasıl da denk geliyor , zamanlama manidar...

olayı siyasete çekmiyeceğim asla çünkü siyaset yasak forumda şöyle belirteyim adamlar hangi ülke hangi durumda burda olay var burda savaş var yada burda düğün bayram var buraya update getirmeyelim demezler :)

konu büyür gider.. Db kapatılması twitterda TÜRKİYE geneli galiba konuyu acan kardesim?

bir grup kişiler ortalığı karıştırmak adına Twitter türkiye erişim engeli geldi diye haberler çıkaracaktır. Aha buraya da yazıyorum. demedi demeyin :)

Buraya çok güldüm :)
Fakat çapulculara artık kimse inanmıyor :)

Buraya çok güldüm :)
Fakat çapulculara artık kimse inanmıyor :)

Sorun siz ve sizin gibi ayırım yapanda sizde değil çok haklısın yarın unutma başkaları gider sen yine o çapulcularla hayatını geçirirsin ;) anlarsan tabi birde

Facebookta ss ler gelmeye başladı bile :D Aynen dediğin gibi oluyor birazdan fena olay çıkacak ...

Facebookta ss ler gelmeye başladı bile :D Aynen dediğin gibi oluyor birazdan fena olay çıkacak ...

geleceği mi görüyorum ne :) hocam çünkü ben bizim toplumu bilirim türk milletini bilirim :) ilk haberini yapan parasını vuruyor biri sitesine atar şimdi kapatıldı diye yayılır her yere adam zengin olur

Arkadaşlar twitter sunucuları bakımdadır. Berkin bu ülkenin evladıdır bizim kardeşimizdir sağcı olun solcu olun burada kimse siyaset yapmasın küçücük bir çocuğun dünyalara sığmaz hayatını böyle konuların içerisine sokmayın !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri