Azure Ücretsiz 1 aylık VDS(Videolu anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar forumda konusu var ama kayıt işlemini yapamayıp soranlar oldu bende hazır kendime alırken videoya çekeyim dedim :)
Sonlarda bi yerde karısıklık yaptım kurulumdan sonra "connect" yazan yere tıkladıgınız an zaten size kısayolunu indircek hemen o kısa yoldan girebilirsiniz.
Birde 2.5 tl alıyor diye biliyodum ama kredi kartını kontrol ettiğimde hiç para almadıgını gördüm.
Takıldıgınız bir yer olursa pm atabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar bol kazançlar.
Edit: 250 gb hdd var up-down hızınında piyasadaki vdslerden düşük oldugu yazılmıs ama hiçte öyle değil hatta bir çogundan kat ve kat hızlı.ram ve işletim sistemi ayarınıda kendiniz ayarlıyorsunuz zaten ben videoda da belirtiğim gibi medium kullanıyorum çok çok iyi.
Edit2:Kampanya ne zaman bitecek bilmiyorum ama uzun bir süre bitmiycek gibi her ay burdan ücretsiz sekilde yararlanabilirsiniz sanal kart tavsiye etme sebebim aklınızda herhangi bir soru işareti kalmasın diyedir bence gerçek kartlada yapabilirsiniz koca microsofta da güvenmiyceksek kime güvencez ki :)
http://www.youtube.com/watch?v=9H11qmhZ3wY

ikinciye alırken farklı eposta ve farklı kredi kartı şartı mı var 1 ay sonra bitince ?

Selamlar, öncelikle anlatım için teşekkürler. 8 tane vds açtığınızı ve 360 tl'nin hemen bitmediğini söylemişsiniz, kaç tane açılırsa açılsın limit 360 tl onu paylaşıyor sistem sanırım. Bu 8 vds sekiz ayrı ip girişi anlamına mı geliyor.
Ayrıca bu vds konusunda merak ettiğim bir konu daha var bu anlattığınız şekilde veya ücretli vds aldık diyelim. Cep telefonunun 3g internetiyle pc ye giriş yapıp yine vds yi kullanabilirmiyiz. Örnekse 2 Gb limitli interneti var telefonun ve modem olarak kullanıyoruz pc ye telefondan internet bağlantısı veriyoruz.

vizelerden sonra vds alıcaktım ücretsiz olursa şahane olur teşekkürler :)

Bana 460 TL verdi :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikinciye alırken farklı eposta ve farklı kredi kartı şartı mı var 1 ay sonra bitince ?

farklı bir eposta ve kredi kartı satr evet ama (bankanıza göre değişebilir bu durum)bazı bankalarda birden fazla sanal kart açılabiliyor yani tek kredi kartı ama farklı sanal kartlarla işinizi görebilirsiniz.
Selamlar, öncelikle anlatım için teşekkürler. 8 tane vds açtığınızı ve 360 tl'nin hemen bitmediğini söylemişsiniz, kaç tane açılırsa açılsın limit 360 tl onu paylaşıyor sistem sanırım. Bu 8 vds sekiz ayrı ip girişi anlamına mı geliyor.
Ayrıca bu vds konusunda merak ettiğim bir konu daha var bu anlattığınız şekilde veya ücretli vds aldık diyelim. Cep telefonunun 3g internetiyle pc ye giriş yapıp yine vds yi kullanabilirmiyiz. Örnekse 2 Gb limitli interneti var telefonun ve modem olarak kullanıyoruz pc ye telefondan internet bağlantısı veriyoruz.
her vds farklı ip demek oluyor evet.
pc nizde hangi sekilde internet olursa olsun vds ye baglanabilirsiniz internet olması yeterli :)

Hocam trafik sınırsızmı?Ve banka hesabı ile açılabiliyormu acaba?

Hocam trafik sınırsızmı?Ve banka hesabı ile açılabiliyormu acaba?
Trafik sınırsız ve piyasada gördüğüm en iyi vds diyebilirim birçok yerden vds aldım bunun kadar iyisini hiç görmedim.banka hesabıyla hiç denemedim ama açılıyodur muhtemelen.

NOT:zaten sistem ücretsiz bence herkes bir kere denemeli kaybedilecek hiçbirsey yok sonucta :) çok çok 15 dakikanız gider kayıt işlemi vs için o sırada da bir kahve molası vermiş olursunuz :)

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] innal kart ile açabilirmiyiz hocam?

Sanal kartı nerden alıyorsun [MENTION=4325]minnos[/MENTION] bizde alalım :)

@minnos innal kart ile açabilirmiyiz hocam?
İninal kartla alanlardan bir kaç kişi 6 7 tl gibi ücret kesildiğini falan söylemişti bi iki yere yerde bu yorumlara denk geldim ama tam emin değilim benden hiç bir sekilde ücret almadı sanal kartta.
Sanal kartı nerden alıyorsun @minnos bizde alalım :)
Sanal kartı çalıstıgınız bankaların internet bankacılıgında bulabilirsiniz çogunda var.

Sanal kart'ı olmayan arkadaşlar,
Ininal kartla da işlerini görebilirler. www ininal com

Ellerniz Dert Görmesin Hocam Güzel Anlatım Olmus Her Arkadasımızın İşine Yarar İnşallah Bol Kazannçlar... :D

Bugün deneyeyim dedim herşey tamam en son noktada ödeme yöntemi kullanılamıyor die hata çıkarttı, müşteri hizmetlerini aradım sanal kartla işlem yapılamıyor normal kartla deneyin dediler normal kartlada denedim yine aynı hatayı verdi, sanal karttan 2 defa 1,98tl ve normal kartla 1 defa 1,98tl ücret çekmiş. hotmail hesabıyla denedim eski bir hesabımdı ortalama 8-10 yıllık olabilir ilk çıktığı zamanlarda almıştım hotmailin. Sorun ne olabilir arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri