babam sagolsun sonunda aldık laptobu :)

harekir

Yasaklanmış
evt arkadaşlar bundan 1 bucuk ay once masa ustu pcmin guc kaynagı islemcısı ve anakartı sızelere omurluk oldu ve forumda konu acmıstım sagolsun arkadaşlar yardım etti ama tamirciye gittigimde o can alıcı rakamı soyledi bana 270 tl para istedi 4 senelik pc dedim bende o kadar para verecegime giderim laptop alırım dedim para biriktirmeye basladım ve 550 tl param oldu baba param hazır dedim gersini sen taksit yaptır dedim yavas yavaş oderiz dedim ve babam dün gitti sipariş verdi normalde i3 alacaktık ama sagolsun babam bana soylemeden ileriyi dusunmus i5 almıs ve lafı uzatmadan laptoba gecelim
ozellikleri boyle ama burdan almadık
DELL Inspiron 3521 B33F45C Siyah Core i5-3337U 4GB 500GB 1GB Vga HD7670M 15.6" Linux - Ürün Kategorileri
ve tamı tamına 1300 tl verdık cantası ve faresiyle bırlıkte resimleride burda
http://s1308.hizliresim.com/1d/6/r73gg.jpg
http://n1308.hizliresim.com/1d/6/r73ly.jpg
http://p1308.hizliresim.com/1d/6/r73r1.jpg
ve arkadaşlar bır kac sorum var bu isleciyle ilgili şimdi bu işlemci kaç cekirdek ve turbo boost su anda acıkmı ve nasıl calısır arkadaşlar ve birde laptop su anda kullanım bakımında süperde extra ram ve ekran kartı taktırabiliyormuyuz ve pcnin bu işlem yapıldıgında acılması herhangi bir zarara yol acarmı
cok mutluyum cok sonunda aldırdım babam sagolsun adamın basının etini yedim ve sonunda aldı artık youtube işine başyabilecegim

Tebrikler kardeşim :) inş bu laptopla youtubene girdiğinde 500 dolar görürsün hesabında :D

sagol ama artık gelecegın işletim sistemi 64 bit artık bundan sonrakilerde 32 zor cıkar

artık s4 alabilirsem youtube sayesinde onun ekranına youtube sagolsun yazdıracam ama bunun arkasına babam sagolsun yazacaz artık gerci bütün parayı bana kitletiyor ama olsun sonunda aldım ya benden mutlusu yok

---------- Mesaj saat 23:24:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:38 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar hepinize oneriyorum alacaksanız dell alın adamlar yılların emektarı benim laptobun şarjıda cok gidiyor 6 saat kllanım ımkanı sunuyor ve ısınması normal derecede

---------- Mesaj saat 23:37:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:39 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar turbobostla işlemcinin kaç çekirdek oldugunu nerden bakabilirim

---------- Mesaj saat 23:38:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:37:02 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:47:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:53 civarında gönderildi. ----------

sagolun arkadaşlar bu sefer ünden vurdum
turnayı göz

hayırlı olsun allah babana,ailene uzun ömür versin kardeşim,kimse onlar gibi düşünmüyor bizi ;)

Hayırlı olsun şimdiden. Dell'in teknik servisi çok iyi ve kolay kolay ısınmıyor bu cihazlar.

Turbo bost otomatikmiş. Detaylı bilgi için link: Tıkla

Attığın linke baktım ram 4 gb ye kadar destekliyor yazıyor ama ayrıca baktım 8 e kadar çıkabiliyormuş. 4gb tek ram var üstünde istersen 4gb daha alıp 8gb ram yapabilirsin. Bunu da servisinde taktırırsan garantiden vb çıkmaz, aklınızda bulunsun.

saolun bu laptop cogu kiwinin isteklerini karsiliyor birde 8 gb ram oksunmu tadindan yenmez

uzun süre dell kullanmış biri olarak dell sorundur diyorum ve sana dikkat etmeni şiddetle tavsiye ediyorum çoluğun çocuğun eline verme çat diye kalır elinde :D hayırlı uğurlu olsun ha bide aman ha servislik olma yukarda arkadaş teknik servisi çok iyi demiş bi piyango bana mı vurdu :/

Güle güle kullanın, hayırlı olsun. Youtube üzerinde iyi çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri