Babamın Nasıl Güvenini Kazanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PiriReis

Kayıtlı Üye
Allaha çok şükür olsun bu ay baya yüksek miktarlarda para kazanmaya başladım yaşım 17 ve babam bu miktarların başımıza ilerde sorun açacagına inanıyor. İlerde bunu bizden çıkarmasınlar falan diyor babamı bu duruma nasıl inandırabilirim? Yani gerçekten ilerde bankadan falan ararlarmı? İçimi rahatlatırmısınız biraz babam içime kuşku düşürdü. :rolleyes:

kazandığın parayı biraz babana da yedir, 1-2 aya ödeme biraz geciktiğinde yaaa bizim para noldu? diye sormaya başlar.. tecrübeyle sabittir :)

kazandığın parayı biraz babana da yedir, 1-2 aya ödeme biraz geciktiğinde yaaa bizim para noldu? diye sormaya başlar.. tecrübeyle sabittir :)

Abi parayı babam alıyor zaten :) Borç falan ödüyor bu ay gerçekten diger aylara göre fazla para gelecek ve babam bu duruma inanamıyor :) Yani bi yandanda borç ödedigi için mutlu :) Yani bi yandanda bu kadar kolay para kazanmak onun içinde şüphe oluşturuyor.

babana %50 pay verip ortak et o da başlasın youtube a

Allaha çok şükür olsun bu ay baya yüksek miktarlarda para kazanmaya başladım yaşım 17 ve babam bu miktarların başımıza ilerde sorun açacagına inanıyor. İlerde bunu bizden çıkarmasınlar falan diyor babamı bu duruma nasıl inandırabilirim? Yani gerçekten ilerde bankadan falan ararlarmı? İçimi rahatlatırmısınız biraz babam içime kuşku düşürdü. :rolleyes:

tabiki hesabını sorucaklar baban haklı bu işin sonunu da düşünmen gerek

Klasik olacak ama, ona küçük sürprizler yap :D

2 aya kalmaz faiziyle babandan isterler....

(bir kişi bir kişidir :D )

Forumda sanırsam [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] babası özgüne geçmişti, sende babanı alıştır biraz mantığı felan anlat bakarsın o da fıkra kanalı açar :D s

babana %50 pay verip ortak et o da başlasın youtube a
:D abi anlasa gerçekten yaparım bilgisayardan hiç ama hiç anlamıyor :)
tabiki hesabını sorucaklar baban haklı bu işin sonunu da düşünmen gerek
Nasıl sorarlar yani? Biraz açarmısınız banka başımıza bela falan açarmı?
Klasik olacak ama, ona küçük sürprizler yap :D

:) Abi açıkça söyliyim para elime geçmiyor :D Babam kendi hallediyor o işleri :)

Baban kuşkulanmakta haksız değil tabi ki insanların başına böyle şeyler geliyor . Fakat kazandığın miktar ne kadar bilmiyorum da bin iki bin liraysa 1-2 sene araştırmazlar . 2-3 ay üst üste 10 binden fazla giriş olursa huylanabilirler . O zaman daha tehlikedesin ki öyle kazanıyorsan hemen gidip vergi levhanı al zaten . Eğer ki bin liranın aşşağısında ise zaten çok fazla takma hiç birşey olmaz diye düşünüyorum . Ben şahsen E-ticaret sitesi işlettim 4 sene ilk 2 sene vergi kaydı yaptırmadım hiç kimsede gelip sormadı . Kazancım da 3-4 civarıydı . Korkuttlar da öyle vergi açılışı yaptırdım .

kolay para kazanmak? içerik bulacaz diye ciğerimiz soluyor kardeşim ne kolayı babana otur üç gün spam yaptır anlar kolay mı zor mu o zaman hele bi flag yesin telifle boğuşsun görsün :)

sana tavsiyem, her ay aldığın paranın %25'ini sakla hesap sorduklarında hesabını verirsin, vergilerler ayakta duran bir ülkedeyiz yarın başımıza ne gelecek belli değil.

En fazla şu olur .Kazandığınız paranın vergisini gecikme faizi ile öderseniz..

sana tavsiyem, her ay aldığın paranın %25'ini sakla hesap sorduklarında hesabını verirsin, vergilerler ayakta duran bir ülkedeyiz yarın başımıza ne gelecek belli değil.

aynen seçimden sonra ne olur bilinmez seçime kadar rahatız yine :D

Vergiyi zamanında verirsek belki %25 le kurtulabilir ama bunu devlet tespit edipte hesap sorarsa kazandığın paranın üstünde bir miktar isteyebilir :D

aynen seçimden sonra ne olur bilinmez seçime kadar rahatız yine :D

5 yıla kadar hesap sorabiliyorlar ama :D

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:20 ----------

Vergiyi zamanında verirsek belki %25 le kurtulabilir ama bunu devlet tespit edipte hesap sorarsa kazandığın paranın üstünde bir miktar isteyebilir :D

faizler o kadar yüksek değil indirimleri vardır mutlaka

Adsense Kesinti Yaparak Bize Gelen Paranın Vergisini Ödemiş Olmuyormu Peki ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri