Baikal Giant B ve Baikal X10 Efsane Altcoin Makinaları Hemen Stoktan Teslim

Arbuzik

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, elimde stoklu olarak Baikal Giant B ve Baikal X10 cihaz bulunuyor. Ön ödemesiz beklemesiz hemen teslim alabilirsiniz. Öyle paranın yarısını ver ik ay sonra teslim al yapmıyorum. Aşağıda cihazların hangi coinleri kazdığını ve günlük ne kadar kazandırdığını yazıyorum. Cihazlar sıfırdır.

Baikal Giant B - Kazdığı en iyi coin Lbry. Günlük 100 adet çıkarıyor. Coinmarketten toplam kazancını hesaplayabilirsimiz.

Baikal X 10 - Verge kazıyor. Günlük 550 verge kazıyor.

Şu anda piyasadaki en kazançlı mining makinalarıdır. S9 gibi bir senede kendini amorti etmiyor. Rig sistemleriyle uğraşmak istemeyenler bu cihazlar tam size göredir. Rig sistemlerinden kat ve kat daha mantıklıdır.

Bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Ofisimiz İzmir’dedir. İsteyen gelip cihazları görebilir. Satışım hemen teslim şeklindedir. Diğer satıcılar gibi cihaz gelmedi deyip sizin parasını verdiğiniz cihazları çalıştırıp günler sonra teslim etmiyorum.

Baikal Giant B 9000$
Baikal X10 10000$

Son düzenleme:
Ah para olsada şu canavarlardan birine yatırım yapsak. Hayırlı satışlar hocam.

2 Ayda parasını amortimi ediyor ?

Şuanda güncel zorluk ve kur fiyatı ile
Baikal Giant B : 100 Lbry 46.2 $ Ortalama 194 Gün (6.5 Ay)
Baikal X10 : 550 Xvg 35.2 $ 284 Gün ( 9 Ay 10 Gün civarı)

Ben bu işten pek anlamam ama bu arkadaşın yazdığıyla sizinki çelişiyor hangisi doğru almayı düşünüyordum fakat kafam karıştı

Kur düşüklüğü yüzünden böyle görünmesi normal. 21 günde cihazlar parasını çıkardı. Ortalama iki ayda parasını çıkarıyor. Yeni güncellemeyle o kadar da sürmeyececektir. Cihaz maliyetini bakkal hesabıyla yapamıyoruz.

Merhaba arkadaşlar, elimde stoklu olarak Baikal Giant B ve Baikal X10 cihaz bulunuyor. Ön ödemesiz beklemesiz hemen teslim alabilirsiniz. Öyle paranın yarısını ver ik ay sonra teslim al yapmıyorum. Aşağıda cihazların hangi coinleri kazdığını ve günlük ne kadar kazandırdığını yazıyorum. Cihazlar sıfırdır.

Baikal Giant B - Kazdığı en iyi coin Lbry. Günlük 100 adet çıkarıyor. Coinmarketten toplam kazancını hesaplayabilirsimiz.

Şu anda piyasadaki en kazançlı mining makinalarıdır. S9 gibi bir senede kendini amorti etmiyor. Kura bağlı olarak en fazla 2 ayda parasını çıkarıyor. Rig sistemleriyle uğraşmak istemeyenler bu cihazlar tam size göredir. Yeni gelecek güncellemelerle çok büyük ihtimalle x10 cihazlar 1 aya kendini amorti edecektir. Rig sistemlerinden kat ve kat daha mantıklıdır.

Bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Ofisimiz İzmir’dedir. İsteyen gelip cihazları görebilir. Satışım hemen teslim şeklindedir. Diğer satıcılar gibi cihaz gelmedi deyip sizin parasını verdiğiniz cihazları çalıştırıp günler sonra teslim etmiyorum.

Baikal Giant B 9000$
Baikal X10 10000$

Hayırlı olsun Selçuk . Kanal işleri düzene girince bir tanede bana ayır :D

Kur düşüklüğü yüzünden böyle görünmesi normal. 21 günde cihazlar parasını çıkardı. Ortalama iki ayda parasını çıkarıyor. Yeni güncellemeyle o kadar da sürmeyececektir. Cihaz maliyetini bakkal hesabıyla yapamıyoruz.

Her zaman en çok parayı cihaz ilk çıktığında kazanılır. Neden en yüksek kuru baz alıyoruz peki ? Garantisi varmı en yüksek kazancı tekrar geçeceğinin ?

Her zaman en çok parayı cihaz ilk çıktığında kazanılır. Neden en yüksek kuru baz alıyoruz peki ? Garantisi varmı en yüksek kazancı tekrar geçeceğinin ?

Ben bu fiyattan satıyorum. Şu anda piyasadaki en iyi fiyat ve tarih de bende. Zaten peynir ekmek gibi satılıyor. Forumda satın almak isteyenler için konusunu açtım. Kur düşüklüğünü hesaplıyorsanız lütfen almayın.
[MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION] çok teşekkürler. Sana maliyetine verelim :)

Ben bu fiyattan satıyorum. Şu anda piyasadaki en iyi fiyat ve tarih de bende. Zaten peynir ekmek gibi satılıyor. Forumda satın almak isteyenler için konusunu açtım. Kur düşüklüğünü hesaplıyorsanız lütfen almayın.

insanları aldatmaya çalışma demiş arkadaş haklıda şu an olan kurdan hesaplayıp ne kadarda roi olduğunu yazarsan insanları aldatmaya çalışmamış olursun

insanları aldatmaya çalışma demiş arkadaş haklıda şu an olan kurdan hesaplayıp ne kadarda roi olduğunu yazarsan insanları aldatmaya çalışmamış olursun

Sinan kardeş beni tanıyan tanır zaten. Aldatma falan yakışmıyor.

Zaten almayacağım. Ama siz bilgisiz insanları kandırıyorsunuz. Şuanki güncel kur ile roi sürelerini paylaştım durum ortada. Siz açıklamaya 2 Ay yazamazsınız. Bir coinin artacağından eminseniz gider coin alırsınız coin artacak diye cihaz almazsınız.

bu aletlerin maaliyeti ne kadar ki bu kadar yüksek fiyata satıyo bu çinliler. Resmi fiyatı 7000 dolar mış

Ben 15 güne amarti ettim içim piyasası ortada suan daha karli miner cihazı yok

Şu anda piyasadaki en kazançlı mining makinalarıdır. S9 gibi bir senede kendini amorti etmiyor. Rig sistemleriyle uğraşmak istemeyenler bu cihazlar tam size göredir. Rig sistemlerinden kat ve kat daha mantıklıdır.

Baikal Giant B 9000$
Baikal X10 10000$

skype verebilir misin?

Hocam merhaba öm atmışsınız kutunuz dolu dönüş yapamadım bilginize

Son düzenleme:

LBRY Credits (LBC)
$0,056320 USD

günlük 100 adet 5.6 dolar
Aylık 180 dolar diyelim

50 ayda parasını çıkartıyor :S

vergeylede 40 ayda parasını çıkartırsın fakat bunlar asic vs muhabbeti varsa 6 ayda makine çöp olur. zorluk derecesi değiştiğinde bu makineler direk çöp oluyor. ayrıca ben bu işe elektirik parasını katmadım yani şöyle söyleyim. elektirik parası yüzünden zarar bile edebilirsin. Makineyi satmak için bi yalan söylemeyin yaw

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

Ayrıca önerdiğin ilk koin 1.6 dolardan 0,056 dolara düşmüş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri