balayı tatili için otel

alpay67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
wolramnetwork.com
merhaba arkadaşlar nasipse bu ayın 23'unde düğünüm var 24 giriş 5 eylül çıkış olacak şekilde balayı tatili yapmak istiyorum önerebilceğiniz oteller var mı? Antalya tarafındaki otellere bakıyoruz biz ama uygun güzel bişeyler bulamadım daha

merhaba arkadaşlar nasipse bu ayın 23'unde düğünüm var 24 giriş 5 eylül çıkış olacak şekilde balayı tatili yapmak istiyorum önerebilceğiniz oteller var mı? Antalya tarafındaki otellere bakıyoruz biz ama uygun güzel bişeyler bulamadım daha

karadeniz tarafını düşünür müsün ben gittim antalyadan daha güzel

Mutlaka balayı yapacağınızı bildir bak. Hiç fiyat farkı olmadan çok güzel hediyeler geçiyorlar diye hatırlıyorum antalyada otellerde

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paraya göre değişir.

bütçe belirtmemişsiniz.

susesi iyidir.

Şahin paradise bak derim

---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 21:51 ----------

orduya gittim boztepede müthiş oteller var bence oralar bir bak mükemmel yerler gelmek istemiyeceksin

Hocam kaldığınız ve önerdiğiniz otelleri bi yazar mısınız karadenize gitmeyi çok istiyorum

tebrikler şimdiden. bütçe belirtesiniz daha kolay yardımcı olunur.

Şahin paradise bak derim

Hocam kaldığınız ve önerdiğiniz otelleri bi yazar mısınız karadenize gitmeyi çok istiyorum

Şahinn paradise....

3 sene önce geceliği 120-130 dolardı... şimdi bakmak bile istemiyorum... bakayım dedim şu anda 140 euro. Türkçesi 833,54 TL gecelik fiyatı.

Güya islami otel. Güya tesettür oteli... Evet öyle. tesis çok güzel. bayanlar kompleksi çok güzelmiş. Eşim bayıldı ancak şu fiyatlar rezillikten başka bir şey değil.

İslami adı altında milletin ağzına ***tılar. Yazıklar olsun.

----

Konuyu açan arkadaş buraya giderseniz eşinizle birlikte yüzme gibi bir şansınız yok onu da ben söylemiş olayım. Havuz dışında birlikte olabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

orduya gittim boztepede müthiş oteller var bence oralar bir bak mükemmel yerler gelmek istemiyeceksin

orduya geldiğinizde nerede kaldınız acaba? konunuza yazmıştım ama cevap yazdınız mı hatırlamıyorum :)

Şahinn paradise....

3 sene önce geceliği 120-130 dolardı... şimdi bakmak bile istemiyorum... bakayım dedim şu anda 140 euro. Türkçesi 833,54 TL gecelik fiyatı.

Güya islami otel. Güya tesettür oteli... Evet öyle. tesis çok güzel. bayanlar kompleksi çok güzelmiş. Eşim bayıldı ancak şu fiyatlar rezillikten başka bir şey değil.

İslami adı altında milletin ağzına ***tılar. Yazıklar olsun.

----

Konuyu açan arkadaş buraya giderseniz eşinizle birlikte yüzme gibi bir şansınız yok onu da ben söylemiş olayım. Havuz dışında birlikte olabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

orduya geldiğinizde nerede kaldınız acaba? konunuza yazmıştım ama cevap yazdınız mı hatırlamıyorum :)

Booking.com: Akamoy Boztepe Hotel & restaurant , Ordu, Türkiye - 6 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın!
burda kaldım hocam

---------- Spam Engelliyici 22:17 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Şahin paradise bak derim

Booking.com: Akamoy Boztepe Hotel & restaurant , Ordu, Türkiye - 6 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın! ben burda kaldım gayet güzel tavsiye ederim

Antalta Kremlin Palace iyidir :) ben balayinda oraya gitmistim ...

Bu arada simdiden mutluluklar hocam

hayırlı olsun hocam. balayı için olduğunu belirtin ufak kıyaklar yapıyorlar bildiğim kadarıyla

Alanyada Adenya otele gittim ben gecen sene hep balayı çifti Müspet bir otel :) kesin öneririm ama biraz tuzlu

1. önerim max royal belek ,
2. önerimde voyage sorgun.

voyage daha uygun fiyatlı ama geçen sene arkadaşım gitti çok memnun bu senede ben gidicem balayı için ;)

Hayırlı uğurlu olsun knk, gideceksen yalova çınarcığa git içi dayalı döşeli ev kiralıyorlar günlük 45 tlden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri