Balık tutma videomdaki dalga sesine telif geldi :D

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, balık tutarken çektiğim videodaki dalga sesi japonca bir müzikle mi ne eşleşmiş, buna itiraz edeceğim herhangi bir sorun olmaz herhalde, bildiğimiz düz doğal ses, herhangi bir eklenti felan değil.

yGteZxz.jpg

Japonlar telif hakkını almış olabilirler mi dalga sesinin? :)

Japonlar telif hakkını almış olabilirler mi dalga sesinin? :)
Herhangi bir dalga sesini kaydedip telif almış olabilirler ama bu fazlasıyla saçma bir durum değil mi ya? İtiraz etme aşamasındayım halen, sesi kırpmak da mümkün ama neden haksızmışım gibi olayım ki kanalı haklı göstermek daha iyi benim için

Hocam sen hangi şehirde yaşıyorsun? Birlikte balığa gidelim

Tekirdağ'dayım hocam yemli, spin, surf, lrf, el oltası, Allah ne verdiyse :D

Hocam twitch yayıncısı rraenee'nin videosundaki kıyma sesine tekif gelmişti.
Yt de bilmediğimiz daha neler var kim bilir.
Kapı gıcırtsını vs de kendinilerine teliflemiş olabilirler

Hocam twitch yayıncısı rraenee'nin videosundaki kıyma sesine tekif gelmişti.
Yt de bilmediğimiz daha neler var kim bilir.
Kapı gıcırtsını vs de kendinilerine teliflemiş olabilirler

Evet görmüştüm onu, gerçekten kaka edip batırdılar platformu haklar vs diyerek

Ben de arada Çeşme de tekneyle gidiyorum. Çok büyük hastalık bu balık işi

Sorma ya, uyku düzeni felan kalmadı :D

Evet görmüştüm onu, gerçekten kaka edip batırdılar platformu haklar vs diyerek

Sorma ya, uyku düzeni felan kalmadı :D

Aman platformuma birşey olmasın.Engellenmesin, dava yemiyeyim diye her dandirik telif hakkını adamlar kabul ediyor hocam

hocam 9klık organik facebook balık sayfası satayım uygundan :)

Kanala güveniyorsan inceleme sonrası sorun olmayacak bir kanalsa itiraz mantıklı dostum.

Ben hobi takılıyorum hocam, kıyıdan spin felan, tekne işinin masrafı da resmiyeti de kazancı da farklı tabi

Aktiflik ve fiyat mühim tabi

Sayfaya 2 aydır paylaşım yapmıyorum. Videolarda bana ait olmayan videolar olduğu için hepsini sildim sadece takipçi var. Öte yandan fbook inaktif olsan da içeriklerin izleniyorsa 1 yıl sonra da video yüklesen algoritmaya dahil ediyor.

Fiyat: 1000 tl

Sayfaya 2 aydır paylaşım yapmıyorum. Videolarda bana ait olmayan videolar olduğu için hepsini sildim sadece takipçi var. Öte yandan fbook inaktif olsan da içeriklerin izleniyorsa 1 yıl sonra da video yüklesen algoritmaya dahil ediyor.

Fiyat: 1000 tl

Yok hocam ya, facede takipçi kasmak çok zor değil. Kaldı ki spam hesapla zaten ileride para kazanmada da sorun yaşarım. Benim 20k'lık yt kanalım var 2kya satamıyorum, 9k için 1k çok :D

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:08 ----------

Kanala güveniyorsan inceleme sonrası sorun olmayacak bir kanalsa itiraz mantıklı dostum.

Ne gibi bir güven hocam, kanalımdaki videolar tamamen özgün. İtirazı reddetseler max kanal kapanır sanırım ki çok da umursamam

Yok hocam ya, facede takipçi kasmak çok zor değil. Kaldı ki spam hesapla zaten ileride para kazanmada da sorun yaşarım. Benim 20k'lık yt kanalım var 2kya satamıyorum, 9k için 1k çok :D

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:08 ----------

Ne gibi bir güven hocam, kanalımdaki videolar tamamen özgün. İtirazı reddetseler max kanal kapanır sanırım ki çok da umursamam

Kapanma olabilir diye dedim sorun olmazsa itiraz edin tabiki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri