Bana bu mesajı gönderen arkadaş benimle iletişime

Paul Oakenfold

Yasaklanmış
geçmeni bekliyorum mail adresine ve youtube mesaj şeklinde sana mesaj attım ama hala geri dönmedin skype adresim ozcantrance ekle konuşalım ben kimseye flag atmadım şimdi tekrar eklicem yine atacaksın önce konuşalım yanlış anlaşılmamışmdır inşlh sadece bu arkadaşı bulmak için açtım bu konuyu hatam varsa uyarın daha yeni üye oldum muhtemelen bu arkadaş da bu forumda böyle daha hızlı irtibata geçeceğimizi düşündüm

edit ; İçerik ingilizce dizi türkçe değil
Edit 2 ; arkadaşla konuştum 2 kanalim vardı flag atmamasini istedim kanallari gösterdim kendi de o belirli içerikleri kullanıyor.kendi kanalida kapanınca oda bütün o içerikteki kanallari flaglamis öyle yapmasi iyi değil tabi asil o ilk flaglayan kişiyi bulmak da sorun herkes kazansın kanalda kapanirsa artik yenisi açalım napalim öyle herkesi flaglamakla bir yere varilmaz neyse hayırlısı

gvdfgdgd.png

Son düzenleme:
Ne flagmış arkadaş.Bu flaglama işi artık kurumsallaşmaya başladı.İp bi yerde kopacak.

İşin suyunu çıkarmaya başlamışlar iyice, Türkçe içerik pişmanlık. Çalışana da, çalışmayana da huzur yok.

Her geçen gün bu konuları gördükçe, soğuyorum insanlardan

İşin suyunu çıkarmaya başlamışlar iyice, Türkçe içerik pişmanlık. Çalışana da, çalışmayana da huzur yok.

Aynen katılıyorum sahte telif bizde sahte flag bizde video çalma kopyalama bizde ne ararsan var kocaman YT de herkese ekmek var ama burada bile üç kağıt pesinde olan insanlar var.

ortaya çıkarsa banlayın bu tipi...
kimse kanamayacak diye ortalığa çıkan delikanlılar bıktırdı valla.

valla Türkçe çalışınca çok kötü ya 1 videom bile yok, ha yabancı içerikte yokmu orda da var ama ordakiler de türkler, yabancı atsa içim yanmayacak :D

ortaya çıkarsa banlayın bu tipi...
kimse kanamayacak diye ortalığa çıkan delikanlılar bıktırdı valla.

Tay Dili, Zulu dili kullanıcam artık :D O kadar şiştim yani.
Bunları yapan insanlar, yaşını başını almış kişiler olmadığını adım kadar biliyorum.

Biz ufak, büyük dinlemeden yardım edelim. Gelsin öğrendiği, bilgi aldığı çanağı tekmelesin.

Yazık gerçekten, çoluğun çocuğun madarası oluyoruz. (Lafım geneldir, özel yada bireysel değildir.)

2 günde coğu kanalıma flag atıldı YABANCI kanallar. Flag atınca ne oluyorsa, sanki bizlerin kazancını sizler alacaksınız! Amacınız Videolarınızı ön sayfaya getirip gelir elde etmekse ön sayfada çıkmak marifet değil önemli olan önerilen videolara girmek bunu hala anlamayan yarım akıllıların yaptığı gövde gösterisi işte :)

ahah bakın ne buldun konuya toplan :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=9wEA5JP3_Mk

video ya gidin açıklamayı okuyun :D

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

adam baya dellenmiş belli :D baksanıza

Bende gördüm bunu :) aslında paylaşırdım ama kategori paylaştım diye ban yemekten korktum zaten ben bu diziyi birde yerde gördüm deneyim dedim hoş kazanan varsa yazık oldu :

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri