Bana Dua Edin

• Kullanıcı mazlumty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

mazlumty

Kayıtlı Üye
s.aleykum arkadaşlar. bu ay bi sorun çıkmazsa allahın izniyle ilk ödememi alacam.
Serkan abiyi tanıyalı ve youtube işine başlayalı yaklaşık 4 ay oldu ama ilk paramı bu ay içinde alıcam.
ilk aylar hiç kazanamıyordum baya sıkıntılıydı gerçekten ama cidden uğraş ve sabır istiyormuş bu iş bende 4 ay oldu ufakda olsa geliştirdim bişileri anlamaya başladım
Az çok kazandık ama şimdiye kadar para alamamıştım . geçen ayın kazançları da yansırsa bu ay yakşalık 450 tl civarı bişiler alıcam ona da şükür.
İnşallah bi sıkıntı çıkmazda alırım çünkü bu işle uğraşırken çevremdekilerden gerçekten büyük etki alıyordum
Hayal peşinde koşma diyorlardı bana sürekli.Bu da beni soğutuyodu hayliyle 1 2 hafta boyunca hiç ilgilenmediğim bile oluyordu .
Ama bi sıkıntı olmaz da herşey yolunda giderse 4 kolla sarılacam youtubeye inşllah en azından daha umutlu bi şekilde devam edebilirim.

Serkan abiye de burdan selamım olsun. çok teşekkür ediyorum bildiklerini bizimle paylaştığı bişileri öğretmek için kafa yorduğu için...Gerçekten saygıyı hakediyorsun abicim.. :)

Ödemeyi Alırsam İnşallah Paylaşırım sizinle . Herkese iyi Akşamlar

inş hocam merak etme bende gerçekten alıp alamayacağım konusunda endişeliydim :) ama parayı aldıktan sonra öyle bi rahatlıyosun ki :D parayı alacağından emin olabilirsin sadece sabır gerekli :P

insallah dahada kazanırsın hocam.

çevreye pek fazla bakma yarın birgün basın sıkıstıgında o çevredekilerin çogu ortada olmaz

s.aleykum arkadaşlar. bu ay bi sorun çıkmazsa allahın izniyle ilk ödememi alacam.
Serkan abiyi tanıyalı ve youtube işine başlayalı yaklaşık 4 ay oldu ama ilk paramı bu ay içinde alıcam.
ilk aylar hiç kazanamıyordum baya sıkıntılıydı gerçekten ama cidden uğraş ve sabır istiyormuş bu iş bende 4 ay oldu ufakda olsa geliştirdim bişileri anlamaya başladım
Az çok kazandık ama şimdiye kadar para alamamıştım . geçen ayın kazançları da yansırsa bu ay yakşalık 450 tl civarı bişiler alıcam ona da şükür.
İnşallah bi sıkıntı çıkmazda alırım çünkü bu işle uğraşırken çevremdekilerden gerçekten büyük etki alıyordum
Hayal peşinde koşma diyorlardı bana sürekli.Bu da beni soğutuyodu hayliyle 1 2 hafta boyunca hiç ilgilenmediğim bile oluyordu .
Ama bi sıkıntı olmaz da herşey yolunda giderse 4 kolla sarılacam youtubeye inşllah en azından daha umutlu bi şekilde devam edebilirim.

Serkan abiye de burdan selamım olsun. çok teşekkür ediyorum bildiklerini bizimle paylaştığı bişileri öğretmek için kafa yorduğu için...Gerçekten saygıyı hakediyorsun abicim.. :)

Ödemeyi Alırsam İnşallah Paylaşırım sizinle . Herkese iyi Akşamlar
Başlı görünce askere gidiyorsun sandım :D
her ay düzenli ödeme almaya basladıktan sonra emin ol hayal pesinde koşma diyenler senin peşinde koşucak bizede ögret diye :D

çevredekilere kulak asarsam dostum internetten hiçbir şekilde para kazanılmaz.Onlara kulak asma ama sadece youtube a da bel bağlama bir yerde çalış yani.Önce kendini garantiye al. bunu ek gelir olarak düşün.Ben çok şükür 3 aydır ödeme alıyorum hala beni soğutmaya çalışıyorlar ama herzaman kendi aklımla hareket ederim.Kimi insan senin cebine 5 kuruş para girmesini istemez çevredekilerden maalesef böyle insanlar haddinden çok

Çevredekilere kazanıyoruz deyince gırgır yapıyoruz sanıyorlar. :) Sende he de geç.

Bir tersanede dizayn ofiste çalışan birisiyim. Bir gün kazandığımı söylediğim ve bana inanmayan arkadaşım bir şey sormak için yanıma geldiğinde, ekranı açık unutmuşum. Google adsense de ki 100 küsür doları görünce bu ne diye sormuştu. Bende inanmadığın o paranın bir kısmı demiştim. Ondan sonra kanka ne olur banada öğret bu işleri demişti ve şu an o adam bağladığım bir kaç alışveriş firmasının sitesi için devamlı makale yazıp en az hafta da 150 lira ek gelir elde ediyor. İnandırmak için ya görgüsüzlük yapıp kazandığın parayı göstereceksin ya da bir şekilde görecekler.. :) Ya da dediğim gibi he deyip geçeceksin. Sonuçta herkesin kazandığı kendine..

Yani inanmayan çok olur, sen işini düzgün yap illaki daha çok kazanırsın. Önemli olan inanmak ve çalışmak. Hayırlısı olsun. İnşallah daha da çok kazanırsın kardeş..

allah daha cok versın . ınsallah hepımız hedeflerimize ulasırız . bosver cevredekileri banada dıolardı sımdı tatlımız yemegımız nerde dıolar . :D fazla cevredekılere soyleme kazandıgını da

Sana akıl vermeye kalkanlara şunu söyle :

"akıl verenden 100 tl alıyorum"
:)

Kardeşim ben de seninle aynı durumdayım.Arkadaşlarım,ailem ve akrabalarım.Hepsi boşuna uğraştığımı kimseye bu kadar kolay para vermeyeceklerini iddia ediyor.Ben başlayalı tam 2 ay oldu.3.Ayın 27sinde ödeme alacagım inşallah.(Pin 30 gün içinde gelirse tabii) Ödeme alırsam herşey çok daha güzel olacak.İnşallah tabii.

Daha önce blog vs.. işleri vardı. Onlar üzerinden adsense kazançlı siteler ile ilgilendik. O günlerde bende inanmıyordum.
Daha sonra kısmet oldu. Bir kaç forum ile ilgilendim aldım sattım kazandım. Daha sonra çevremdeki arkadaşlar da sordu. Kimisi nerde görülmüş internetten para kazanıldığı dedi. Fakat sonunda adsensede ilk ödememi gördüğümde işte bu dedim. Ve o şekilde devam etti. Daha sonra ban vs.. durumlar oldu.

İşin özü eğer adsense ile çalışıyorsan ve ban gibi durum olmazsa ödemeni alıp arkana yaslan zaten ilk ödemeden sonra daha gayretli çalışıyorsun.
Bu gayret bazen spama dönüşüp ban vs... oluyor bunu belirtmeden geçmeyeyim.
4 ayın sonunda böyle bir kazanç başlangıç için ideal.
İyi kazançlar.

kimse alamazsın falan diyordu ilk mayısta aldım gittim baba al sana harçlık dedim buda böyle bir anımdır

Hocam aynısını ben yapmayı planlıyorum :D Kasım sonunda ödeme alırsam eve gelip herkese harçlık vereceğim alın bakalım ''kazanamazsın,yedirmezler sana o pastadan'' sözlerini hatırlayın harcadıkça :D :D Hayal gibi gözüküyo ya inşallah zaman çabuk geçer.

Hocam aynısını ben yapmayı planlıyorum :D Kasım sonunda ödeme alırsam eve gelip herkese harçlık vereceğim alın bakalım ''kazanamazsın,yedirmezler sana o pastadan'' sözlerini hatırlayın harcadıkça :D :D Hayal gibi gözüküyo ya inşallah zaman çabuk geçer.

inşallah kaç ay oldu

anadolu yakası bana 15 günde geldi geçen doğrulanmış ad için de pin istedim o da 17 günde geldi erken geliyor merak etme

Harbi mi ya? Doğrulanmış ad için pm ne oluyor.Ben banka hesabı felan girmedim ya da bişey doğrulamadım.1 ay içinde gelse yeter kasımda ödeme alabilmem için.

Harbi mi ya? Doğrulanmış ad için pm ne oluyor.Ben banka hesabı felan girmedim ya da bişey doğrulamadım.1 ay içinde gelse yeter kasımda ödeme alabilmem için.

google + sayfasında doğrulanmış işareti geliyor öylesine yaptım kanalda doğrulanacakmı diye ama kanalı doğruladıktan sonra açtım kanal doğrulanmadı

---------- Mesaj saat 00:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:18:18 civarında gönderildi. ----------

birşeyden şüpheleniyorum ama emin değilim sen banka hesabını gir bence belki pinsiz banka hesabına atarlar yeni düzene göre pin sadece çek için lazım olabilir belki

google + sayfasında doğrulanmış işareti geliyor öylesine yaptım kanalda doğrulanacakmı diye ama kanalı doğruladıktan sonra açtım kanal doğrulanmadı

---------- Mesaj saat 00:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:18:18 civarında gönderildi. ----------

birşeyden şüpheleniyorum ama emin değilim sen banka hesabını gir bence belki pinsiz banka hesabına atarlar yeni düzene göre pin sadece çek için lazım olabilir belki

Şüphelerine güvenip.Banka bilgisi ekleyecegım yarın.Pin gelmeden para alırsak müthiş olur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri