Bana güzel bir video edit programı lazım

adsenseci16

Kayıtlı Üye
merhaba beyler bayanlar .ben orijinal içerikli bir kanal oluşturmaya başladım da oyun videoları çekiyorum. 720p video çekiyorum ama 45 dk lık videonun boyutu yaklaşık 12 gb oluyor ve bunu youtubeye atmak çok uzun sürer. bana bu videoların boyutlarını azaltmak için güzel bir video edit programı önerebilir misiniz? şimdiden saolun...

aynen format factory en kısa sürede çevirebilecegin program ebadını düşürürsün videoların

peki youtubeye yükleyince yine 720p çözünürlükte açılır mı ?

Oyunları hangi programla çekiyorsun bendede aynı sorun var 20 saniyelik bir video 1 gb oluyor hangi programla çektiğini merak ediyorum..

format factory i deneyebilirsin.

720 p flv yap ozaman açılır

teşekkürler. Bir deneyeyim bakalım

---------- Mesaj saat 15:29:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:29:28 civarında gönderildi. ----------

Oyunları hangi programla çekiyorsun bendede aynı sorun var 20 saniyelik bir video 1 gb oluyor hangi programla çektiğini merak ediyorum..

mirilis action diye bir programla çekiyorum ben. Sen neyle çekiyorsun peki?

Adobe Premier ile HD1080i video 1 saat 1 GB olabiliyor

File/Export/Media/Video

Target bitrate [MBPS] 4 değerini verin
Maximum Bitrate [MBPS] 4 değerini verin

Farklı değerler ile saniye başına MB değerini artırıp azaltabilirsiniz.
Videolar sonuçta format olarak 720 veya 1080 oluyor ama kaliteden biraz ödün veriyorsunuz.

Adobe Premier ile HD1080i video 1 saat 1 GB olabiliyor

File/Export/Media/Video

Target bitrate [MBPS] 4 değerini verin
Maximum Bitrate [MBPS] 4 değerini verin

Farklı değerler ile saniye başına MB değerini artırıp azaltabilirsiniz.
Videolar sonuçta format olarak 720 veya 1080 oluyor ama kaliteden biraz ödün veriyorsunuz.

orda 720p felan gözüksün de önemli değil fazla :D bunu da denerim teşekkürler

videonun üstünde programın logosusu ve adresi çıkıyor bunu nasıl kaldırabiliriz key girerekmi ?

---------- Mesaj saat 14:34:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:25 civarında gönderildi. ----------

Birde oyuna girerken oyunu göstermiyor.

videonun üstünde programın logosusu ve adresi çıkıyor bunu nasıl kaldırabiliriz key girerekmi ?

---------- Mesaj saat 14:34:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:25 civarında gönderildi. ----------

Birde oyuna girerken oyunu göstermiyor.

onun internette aktif etme yolu vardı şimdi ben nerden buldum onu bilmiyorum 2 aydır yüklüydü bende bu program. oyunun görmeme sorunu için de video programını açınca gamepad, ekran ve dikdörtgen seçeneklerinden gamepadi seçersen oyununu görür...

onun internette aktif etme yolu vardı şimdi ben nerden buldum onu bilmiyorum 2 aydır yüklüydü bende bu program. oyunun görmeme sorunu için de video programını açınca gamepad, ekran ve dikdörtgen seçeneklerinden gamepadi seçersen oyununu görür...

gamepadi seçtiğinde kayıt duğmesi çalışmıyor bu seferde.

Forumda daha önce hiç konuşmadığım bir program var, buraya kısmetmiş. Avidemux 2.5 ( Detaylı anlatım yapıp konu açacaktım da mağduriyetleri giderelim şimdilik ) Arkadaşlar bu program tamamen video kalitesiyle oynama ve kesme biçme işlemleri için. Bilenler vardır ama bilmeyenlere kullanımı son derece basit. Videoyu atıp config'den video kalitesini ayarlıyorsunuz, sağa sola oynayan bir bar var oradan, ve save diyorsunuz kaydediyor. Detaylı anlatımlar internette mevcuttur ama en kısa zamanda ben de anlatıcam. Süper bir kalite (boyut) değiştirme programı.

Edit: Hatta Varmış :) http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/2963-hizli-video-editleme-avidemux.html

.Xml Dosyalarını Değiştir Camtasianın dua edersin bana 2 saatlik videoyu 40 dakika da 950 mb olarak çıkarttım.
Ki Camtasia Studio 8 daha müdahale edilebilir bir program.

.Xml Dosyalarını Değiştir Camtasianın dua edersin bana 2 saatlik videoyu 40 dakika da 950 mb olarak çıkarttım.
Ki Camtasia Studio 8 daha müdahale edilebilir bir program.

Onu nasıl yapıyoruz hacı biraz bilgi verrimisin bide bu camtasia ile oyun videosu çekerken manuse sürekli titreyip duruyor bunu bir çözümü varmı acaba

Onu nasıl yapıyoruz hacı biraz bilgi verrimisin bide bu camtasia ile oyun videosu çekerken manuse sürekli titreyip duruyor bunu bir çözümü varmı acaba

Onu burdan biraz zor anlatırım zaten camtasia yı baştan sonra pratik bilgiler diye anlatmak istiyordum Forumdaki arkadaşlara gel gör ki vizeler gelip çatmak üzere...
Belgelerim>Camtasia Studio 8> Burdaki Video formatları var bunları not defteri yardımıyla açıp içindeki değerleri mantıklı bir şekilde düşürüyoruz.Örneğin 1280*720 yazıyor ise siz bu değeri 720 x 480 diye değiştirin
video quality %100 diye gösteriyorsa siz % 70 yapın mp4 Video levely 30 dye gösteiyorsa bunu 25 yapın mp4 video wualty de 819000 diyorsa buna 1200 değerini atayabiliriz yani vel hasıl Camtasi Geniş Ortamlarda büyük projeksyonlarda video ve sunular izlyebilmek için düşünülmüş çok pratk bir programdır.
ama siz bunu kendinize göre değiştirebilirsiniz.
Oyun Videoları çekiplerinde de bende epey zorlandım çünkü oyun tam ekran olunca camtasia ile bir sorun olabilyor imlecin gidip gelmesi veya oyunu tam ekrana almaması gibi...ben daha çok tv yayınları logo yazı yazma videonun boyutları gibi alanlarda kullanıyorum.
Ama İçimde var Kendimi toparlayıp en kısa zamanda Bütün bildikelrimi ücretsiz olarak burada anlatıcağım
Hayırlı kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri