Banka Hesap İşletim Ücreti Belası !

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Arkadaşlar bir ara bunun kalktığı söylenmişti ama kalktığı falan yok. Kullandığım, kullanmadığım garanti bankası hesaplarımdan çatır çatır 60 küsür TL para çekilmiş. Sizlerde de durum aynımıdır? 3 hesapta 200 tl ye yakın para gitti durduk yere..

Yıllardır çekiyorlar çekmeyede devam ediyorlar geçen haftaydı sanırım ziraat 20 tl çekti bendende :S

kuveyt mükemmel gerçekten hiç kesmiyorlar nerdeyse üzerine para verecekler banka hesabı açtıralı kaç yıl oldu insan 1 kuruş bile çekmez mi kardeşim ? rakip firmaları çoşup 100-200 lira çekerken kuveyt hiç yok çekmiyor bunlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum.En para kuveyt çalış kafan rahat olsun benim akbank ziraat felan hepsi çekiyor el mahkum olmasa bugün bırakırım

Yıllardır çekiyorlar çekmeyede devam ediyorlar geçen haftaydı sanırım ziraat 20 tl çekti bendende :S

Ziraat bile çekiyorsa tartışmaya gerek yok demektir. Garanti çok çekmiş ama ya 65 tlydi sanırım 1 hesap için oda.

kuveyt mükemmel gerçekten hiç kesmiyorlar nerdeyse üzerine para verecekler banka hesabı açtıralı kaç yıl oldu insan 1 kuruş bile çekmez mi kardeşim ? rakip firmaları çoşup 100-200 lira çekerken kuveyt hiç yok çekmiyor bunlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum.En para kuveyt çalış kafan rahat olsun benim akbank ziraat felan hepsi çekiyor el mahkum olmasa bugün bırakırım

Benim hesapların hepsi işyerlerinde çalışırken açılmış hesaplar ve hiç birisini kapatıp yeni hesap açmak işime gelmedi ama artık dediğin gibi yapmak lazım. Biz bunlardan zenginmiyiz anasını satıyım birde para çekiyorlar üstüne..

Son düzenleme:
işte üniversiteli kredi kartıma bile öğrenci belgesi sunmama rağmen 49tl kesim yapıldı.Adamlar iade etmekte bilmiyorlar salak salak işlerle uğraşıyoruz

Ziraat bile çekiyorsa tartışmaya gerek yok demektir. Garanti çok çekmiş ama ya 65 tlydi sanırım 1 hesap için oda.

Her bankanın ayrı tutarı var hocam. Fax atınca geri yollanıyor diye bi mevzu var ama 10 tane fax attım inat edip yinede olmadı bende koyverdim. Enpara yı taktir ediyorum o konuda :)

Teb marifetli hesap ve kuveyt türk hesap işletim ücreti almıyor diye biliyorum.

neden enpara.com incelemiyorsunuz ? adamlar okadar yayınlarda reklam yaptılar okadar internet kullanıcısı kullanıyor. bir sitesine gir bak neler yazıyor. tavsiye ederim.

Ne yazık ki çekiyorlar. EğerEğer 1 otomatik ödeme talimatı verirseniz meblağ önemli değil, hiçbir şekilde çekmiyorlar.

neden enpara.com incelemiyorsunuz ? adamlar okadar yayınlarda reklam yaptılar okadar internet kullanıcısı kullanıyor. bir sitesine gir bak neler yazıyor. tavsiye ederim.

Üstadım bence incelememe değildir hani herkeste birden fazla hesap var adsenseleri bunlara ayrı ayrı bağlıyoruz. İllaki başka bankalarıda kullanıcak arkadaşlar. Yanlış anlaşılmasın lütfen

Kuveyt türk kullanıyorum çok şükür şimdilik çok iyi

Alışırsın ya hani senelerce öyle gidersin. Benimkiside o hesap işte. Haklısın değiştirmek lazım. Yapıkredi hesabımada bakmadım acaba ordan kaç para gitti..

Üstadım bence incelememe değildir hani herkeste birden fazla hesap var adsenseleri bunlara ayrı ayrı bağlıyoruz. İllaki başka bankalarıda kullanıcak arkadaşlar. Yanlış anlaşılmasın lütfen

Biliyormusun arkadaş benim için söylediyse haklı. :) Forumda bile o kadar enpara muhabbeti geçiyor bir kere bakıp incelemedim. Ayrı ayrı hesaplarım var ama hepsi haraç kesen bankalardan. Sen ziraat deyince zaten moralim bir kere daha bozuldu. Birde yapıkrediler var. :) Hayırlısı artık..

Son düzenleme:
en son iş bankası çekmişti.aradım kapat kartı dedim.bin dereden su getirip kapatmamaya çalıştı.puan olarak verelim falan dedi.gerek yok benim yaptıgım alışverişten 100 lira puan gelecek zaten ,ondan bile vazgeçiyorum dedim.

zamanında para yokken alttan alan bizdik.hiç uzatmayın kapatın gitsin.ben kredi kartından tatil parasını ödediğimden taksitlendirmiştim.2bin liralı kartın limiti,ben yatır çek yapa yapa ayda 3-4 bin harcama yapıyorum hala utanmadan ücret alıyorsunuz demiştim.

Arkadaşlar bir ara bunun kalktığı söylenmişti ama kalktığı falan yok. Kullandığım, kullanmadığım garanti bankası hesaplarımdan çatır çatır 60 küsür TL para çekilmiş. Sizlerde de durum aynımıdır? 3 hesapta 200 tl ye yakın para gitti durduk yere..

Malesef hem kredi kartı için hem tl vadesiz hesap için kesmişler doymamışlar dolar hesabı içinde 23$ kesmişler :(

hocam ara bankayı geri istiyom de iade ediyorlar çok sık kullandığın,para donen bi hesapsa yada fatura talimatı ver kesmiyorlar o zaman yada en temiz ve en güzeli garantiyi kır at enparaya başvur kafan rahat olsun:)
garanti anca para kessin zaten en tiksindiğim banka...

Alışırsın ya hani senelerce öyle gidersin. Benimkiside o hesap işte. Haklısın değiştirmek lazım. Yapıkredi hesabımada bakmadım acaba ordan kaç para gitti..

Biliyormusun arkadaş benim için söylediyse haklı. :) Forumda bile o kadar enpara muhabbeti geçiyor bir kere bakıp incelemedim. Ayrı ayrı hesaplarım var ama hepsi haraç kesen bankalardan. Sen ziraat deyince zaten moralim bir kere daha bozuldu. Birde yapıkrediler var. :) Hayırlısı artık..

Arkadaştan özür dilerim :) Enpara candır üstadım sen bak en iyisi bi ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri