Banka kartı evemi gönderiliyor?

• Kullanıcı technox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

technox1

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

Bir kaç gün öncesinden banka hesabı açtırmıştım adsense için.Banka hesabını açtırdığım gün banka kartı ve internet şifresi istemiştim. Fakat hesabım henüz onaylanmadığı için banka kartı ve internet şifresini veremeyeceklerini söylemişlerdi.Bende 2 gün sonra tekrar uğradım ve kart istediğimi söyledim.Ve bazı olaylar gelişti bazı kağıtlara imza falan attım. Ben kredi kartı istemiş olabilir miyim ? Ben sadece banka kartı istiyordum atmlerden hesabımdaki parayı çekebilmek için. Bu Banka kartlarını evemi gönderiyorlar ? Ben bankada hemen oluşturulup veriyorlar diye biliyorum. Aranızda banka kartı alanlar varsa hemen anındamı verdiler yoksa evinize mi yolladılar söylerseniz sevinirim. Yanlışlıkla kredi kartımı istedim acaba diye korkuyorum....

Banka kartı ortalama 2 hafta sonra bankanın başvurulan şubesinden temin edilir.

banka kartıda isdesen banka zaten bi süre sonra kendine göre kredi kartı yolluyo sana eğer iş gelirin iyiyse .imzaladığın kağıtlara adres yazdın zaten yazdığın adres işse iş adresıne gelır evse eve ıkısınıde yazdıysan oncelık eve gelir.

Ya arkadaşlar ben o kart 10 dk da çıkarttırılıyor diye biliyorum ? Bu arada TEB de açtırdım banka hesabını.

Bana anında kart bastılar. Hatta mürekkep bitmiş, ismim pek net çıkmamış. Bunun üzerine yenisini bastılar. Kuveyt Türk Tavsiye ederim. 2 gün sonrada test ödemesi yattı sorunsuz..

işbankasından izmir de yeni banka hesabı açtırdım 10 gün içinde gelir dediler.İstanbuldan geldiği için.Para çekmek için diyorsan kart şart değil yine çekebilirsin paranı

Bana anında kart bastılar. Hatta mürekkep bitmiş, ismim pek net çıkmamış. Bunun üzerine yenisini bastılar. Kuveyt Türk Tavsiye ederim. 2 gün sonrada test ödemesi yattı sorunsuz..

Kardeş sende gittiğinde banka hesabı açtırmak istiyorum dedin ondan sonra yanında banka kartıda istiyorum dedin ordan çıkarttılar hemen dimi ? Yani ilk banka hesabını açtırdın ondna sonra banka kartı istedin şu atmlerden para çekmek için kullanılan ?

Yani bende ilk banka hesabı açtırdım.Banka kartı ve internet şifresi istiyorum dedim.Ama o gün çıkmadı sorunmu ne varmış arızamı varmış yarın gelin çıkartalım dediler. sonra gittim banka hesabı henüz onaylanmamış,onaylanmadan banka kartı ve internet şifresi veremeyiz demişlerdi. Ben bi arkadaşı sorduydum bana şöyle dedi "şöyle diyeceksin; ben atm lerden para çekilen karttan istiyorum şu 10 dk da çıkartılan onlardan istiyorum diyeceksin zaten onlar o karta göre sana hesap açıyolar" falan gibisinden falan bişeyler söyledi.

Ben akbanktan aldığımda 1 hafta sonra banka kartımı eve göndermişlerdi hocam .

Kardeş sende gittiğinde banka hesabı açtırmak istiyorum dedin ondan sonra yanında banka kartıda istiyorum dedin ordan çıkarttılar hemen dimi ? Yani ilk banka hesabını açtırdın ondna sonra banka kartı istedin şu atmlerden para çekmek için kullanılan ?

Yani bende ilk banka hesabı açtırdım.Banka kartı ve internet şifresi istiyorum dedim.Ama o gün çıkmadı sorunmu ne varmış arızamı varmış yarın gelin çıkartalım dediler. sonra gittim banka hesabı henüz onaylanmamış,onaylanmadan banka kartı ve internet şifresi veremeyiz demişlerdi. Ben bi arkadaşı sorduydum bana şöyle dedi "şöyle diyeceksin; ben atm lerden para çekilen karttan istiyorum şu 10 dk da çıkartılan onlardan istiyorum diyeceksin zaten onlar o karta göre sana hesap açıyolar" falan gibisinden falan bişeyler söyledi.

Hocam bildiğim kadarıyla Kuveyt Türk'te kredi kartı yok. Ben hesap açtırmak istiyorum dedim. İşlemleri yaptı adam. Sonra biraz bekle kartını basalım dedi. Hemen basıp verdiler bana.

Diğer bankaları bilemiycem

kredi kartımı yoksa bankamatik kartımı demek istedin bankamatik kartı içinse ben işbankasında actırdıgımıda kadın sordu kartınızı adresinizemi gönderelim yoksa subemizdenmi almak istersiniz diye sanada sormus olması lazım kartta 10gun ıcınde geliyo zaten para çekmek için illada karta ihtiyacın yok bankaya giderekte halledebilirsin.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri