Banlanıyorum ama sıkıntı nedir anlayamadım

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

rbasaran

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda aradım bulamadım bir türlü. Sorunum şu. Aynı bilgisayardan her ne kanal açsam sonunda hiiçbir ihtar spam vs maili almadan kanallarım kapatılıyor. Bazıları ertesi gün bazıları maksimum 1 hafta sonra. kanala girmeye çalıştığımda telefon doğrulaması istiyor telefon doğrulaması yptıgımda bu ürüne ulaşılamıyor diyor kanal linkine baktığımda kanalın kapatıldığını görüyorum. Acaba buradaki sebep ne olabilir.

Kanalları aynı bilgisayardan , farklı ip ile alıyorumi gerçek telefon numaraları da 3cx de kullandım değişen birşey yok.

Acaba adsense sıkıntı mı çıkarıyor yoksa mac adresi vs den mi takılıyorum ya da başka ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

aynı sorun bendede var
actıgım 100 kanalın 80i gidiyor 1 hafta içinde

farklı kurtarma maili
farklı isim
farklı nick(sıralı nickler kullanmayın)
Farklı ip
Farklı telefon numarası
Farklı şifre
Farklı doğum günü

girerseniz spamdan kapanmaz kanallarınız

farklı kurtarma maili
farklı isim
farklı nick(sıralı nickler kullanmayın)
Farklı ip
Farklı telefon numarası
Farklı şifre
Farklı doğum günü

girerseniz spamdan kapanmaz kanallarınız

hocam gerçekten çok çok teşekkür ederim. çoğunu bilsek de hepsinin bir arada olması çok güzel oldu. Peki c3x gibi sistemler ve adsense de geçmişten kalan kapanmış spam kanallarının olması etki eder mi

3cx'in negatif bir etkisini görmedim...Adsensede sorunlu kanalları gmailden sildiyseniz onda da sorun çıkmaz
Ayrıca mail açarken çerezleri siliniz

işte onları silmedim :/ yeni bir adsense açmakta fayda var. teşekkür ederim tekrar

Aynı sorun benimde başıma gelmişti. Sorunlu maillerin hepsini sildim ve çok şükür şuan kanallarım kapanmıyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı sorun benimde başıma gelmişti. Sorunlu maillerin hepsini sildim ve çok şükür şuan kanallarım kapanmıyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte bu konudaki yanlışım açtıgım hiçbir kanalın mailini kenara kaydetmemek oldu :(

arkadaslar mustemelen Ip adresınızde karalısteye alınmıs olabılır....

kardesım senın ''cam'' ısımlı bı kanalın var...ıp adresı degıstırdın bu cam ısımlı kanalına gırdın ıp adresın yıne tespıt edılır youtubenın koku alan kopecıklerı cok zekıdır hafıfe alma ;)

sorunu kanalları silip her adımda cerezleri silerek bır hesap alın. arkdaslarında verdiği uyarıları da dikkate alarak. kapanıp kapanmama durumuna gore karalistedemisiniz değilmisiniz anlamıs olursunuz hocam

herkese teşekkür ederim arkadaşlar son bir sorum olacak :D. şu lanet uydunette ip değiştirmek için her seferinde aramamız gerekiyor. bunun başka yolu varmı kullanan varmı acaba uydunet

h t tp://hizliresim.com/KDnRgm
Bu şimdi youtube ban mı oluyor ? dun aksam 9 tane kanalımda bu cıktı bu sabah 20 tane gmail aldım kanal aççtım ama hiçbir vdeo yuklemesi yapmadm bugun yapıacktım actıgım butun kanallarda bunu veriyor ?

/Not: Moderatör arkadaşlar kusura bakmayın link verdim ama 11 mesajım var bu konu onemli ve yardımlarınızı bekliyorum .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri