arkadaşlar böyle mail aldım.. eski konularada baktım önceden alanlarda varmış ama eski mailerde kanal ismide geçiyordu galiba en güncel bende ozaman 
fr..... Sc.... hesabınızdaki etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (HİZMET KOŞULLARI - YouTube) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
yasaklandı kelimesi ip kara listeyemi alındı demek ?
öyleyse
ne yapamlıyız ?
1. ip değiştirdik modeme reset atık
2. ccleaner ile çerezleri sildik o yetmedi tarayıcıları sildik yeniden yükledik
3. diğer kanallara ne olacak banlı ip den girdigmiz ve kanalara yeni ip den girmeye devam etsek ?
4. bios da çekirdek ip diye bişey varmış o da değişmezmiş öyle bişey varmı
bu gmail hesabını googlein farklı ürünlerinde kullanmaya devam edimi ?
başka fikirler varsa buyurun ..
bundan sonraki kanallarımı nasıl acim sizce ?
elimde 2008 den yapılmış gmail hesabları var ama youtube a bağlı değil.
NOT: aynı hesaba VDS den de giriyordum
fr..... Sc.... hesabınızdaki etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (HİZMET KOŞULLARI - YouTube) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
yasaklandı kelimesi ip kara listeyemi alındı demek ?
öyleyse
ne yapamlıyız ?
1. ip değiştirdik modeme reset atık
2. ccleaner ile çerezleri sildik o yetmedi tarayıcıları sildik yeniden yükledik
3. diğer kanallara ne olacak banlı ip den girdigmiz ve kanalara yeni ip den girmeye devam etsek ?
4. bios da çekirdek ip diye bişey varmış o da değişmezmiş öyle bişey varmı
bu gmail hesabını googlein farklı ürünlerinde kullanmaya devam edimi ?
başka fikirler varsa buyurun ..
bundan sonraki kanallarımı nasıl acim sizce ?
elimde 2008 den yapılmış gmail hesabları var ama youtube a bağlı değil.
NOT: aynı hesaba VDS den de giriyordum