baran4721 den şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

autorun12

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=28158]autorun12[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=65613]baran4721[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/e-ticaret/11...-yemek-sepeti-kodlari-son-k-31-05-2017-a.html
Olay:kendisinden ayın 13 ünde 20 adet yemek sepeti indirim kodu satın aldım bunların 10 tanesi kadarı çalıştı diğerleri zaten kullanıldı hatasi verdi kendisine 3 gün önce pm attım sonrasında konusuna yazdım fakat bi dönüş alamadım

Son düzenleme:
merhaba hocam siz benden hangi gun 20 adet kod aldınız kulanılmış diyorsunuz mesajlara baktım sadece 8 adet göndermişim size bunların içinde 2 adetini hala kulanmamışsınız görunuyor ben size niye kulanılmış kod satim 8 adet almışsın 10 tl ye birde kalmış utanmadan iftira atıyorsunuz hiç yakıştıramadım

[MENTION=28158]autorun12[/MENTION] yanlışlıkla şikayet konusu açmanın da cezası var, çünkü karşı tarafı haksız yere yargılıyorsunuz, bunu öncelikle bilin.

İki tarafta konuya alışveriş esnasında pm leri koysun, ve Alışveriş esnasında banka hesap hareket dekontunu koysun, bakalım 20 tanemi almış 8 tanemi?

Bekliyorum, ona göre işlem yapılacaktır.

yanlış hatırlıyormuşum 20 değil 10 tane almışım fakat aldıklarımın da bazılarını kullanamadım kullanıldı hatası verdi ondan kendisine ulaşmaya çalıştım ulaşamadım

Yanlış hatırlama diye birşey yok, 10 TL için şikayet konusu açıyorsun, satıcıyı haksız yere yargılıyorsun, bide üstüne yanlış hatırlamıyorsam diyorsun, Siz bi 3 ay dinlenin, döndüğünüzde doğru hatırlarsınız.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri