Başarı Öyküsü Nasıl Olur | Böyle mi ?

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaanbulut

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar.

Benimde herkes gibi sorunlarım vardı. Ve işsizdim askerden yeni gelmiştim. Ödemem gereken bir kredi borcu ve geçinmem için aylık belirli bir kazancımın olması gerekiyordu.

Hiç bir şekilde yılmadım. Her gün direndim ne zaman kendimi bildim youtube işinde o zaman rahat ettim. Fakat Editörlük işi yaptığım için pek youtube ile ilgilenemedim. Yani günün 18 saat'i youtube ile çalışmadım.

Çalıştığım günlük en fazla 4 saatti. Bazen 1 saat bazen hiç ilgilenemiyordum. Sonunda az çok bir parayı alabildim. Bu para Eylül ve Ekim ayının toplam kazancıdır. Allah'ıma şükürler olsun yıldırmadı beni hiç bir zaman vazgeçmedim.

Aslında buda bir başarı öyküsü. Düşünsenize askerden gelmişsiniz aylık en az 1 Bin TL borç ödeyeceksiniz ve işiniz yok bir paranız yok bu mümkün bir şey mi. Aslında değil şartları kendi tarafıma çektikten sonra hiçte öyle olmadı aslında.

Şuan youtube konusunda pratik bilgileri ve asıl bilinmesi gereken her şeyi biliyorum çok şükür.

İşte benim maceramda bu şekilde başladı.

vfqvb.png

vfqvj.png

vfqvs.png

vfqvz.png

Aldığım ÖDEME

vfr2s.png

Bana sürekli destekçi olan [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] - Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Fakat bir şey fark ettim kısacası bu süreç beni yıprattı.

vfrb4.jpg

Daha çok kazanırsın inş.ama bir gün zirveyi görmüşsün ertesi gün dibe vurmuşsun kazancın neden bu kadar dengesiz ?

Hayirli olsun, ne kadar ugras verdigini r10daki editorluk konundanda biliyorum. Aklima bisey takildi yanliz, o adsensedeki dengesizlik ne yahu :D 2 gun 40 50k izlenme sonra nerdeyse 1k yok bi ara 300k falan olmus. Dizi falan mi yukluyodun :D

Sorunuzu direk konuya ekledim görenler de okusun diye.

Evet dengesizlik var sebebi [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kardeşim dediğin gibi Editörlük yapıyor olmam. Video yükleyip patlayan videolar ile bazen ilgilenemedim zamanlar oluyordu hep talihsizlik ki en az 1 telif yemiş kanallarımdan video patlıyordu. Kesin o sıralarda da bu videolar telif yiyordu kanallarım kapanıyordu. Bu sebepten dolayı kanal takibi yapamıyordum. Editörlük yapmasam daha çok kazanacağımı biliyorum fakat ne olacağı belli değil bu sebepten dolayı güvenemiyorum. Aylık belirttiğim gibi ödemem gereken bir borç var ve bu borcu ödemem için aylık belirli bir tutarın net olarak gelmesi lazım. Kısacası sebebi budur.

Ayrıca bazı videolarıma telif gelme ihtimali yüksek olduğu için siliyordum.

Daha çok kazanırsın inş.ama bir gün zirveyi görmüşsün ertesi gün dibe vurmuşsun kazancın neden bu kadar dengesiz ?

hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah her aksam yatarken bakıyorum ve Allah bereketsin versin dedikce kazanclarım yavas yavas artıyor sabır etmek ve kanal acmaya devam..

Hayirli olsun, ne kadar ugras verdigini r10daki editorluk konundanda biliyorum. Aklima bisey takildi yanliz, o adsensedeki dengesizlik ne yahu :D 2 gun 40 50k izlenme sonra nerdeyse 1k yok bi ara 300k falan olmus. Dizi falan mi yukluyodun :D

Önceki kazançların ödenmedi mi tek günde 500 falan var? Devam çalışmaya :)

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

Editorluk isi daha garanti, isin icinde oldugundan sende bilirsin. O yuzden bu sekilde editorluk islerini aksatmadan youtubelada ilgilenmeye calisirsan en azindan ekstra youtubedan gelirse sana yarari olur. Editorluk isine borclarin bitene kadar mutlaka devam et. Hazir bi kitlede yakaladin r10da senle calisan, kolay is degil surekli calisacak birilerini bulmak

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

Editorluk isi daha garanti, isin icinde oldugundan sende bilirsin. O yuzden bu sekilde editorluk islerini aksatmadan youtubelada ilgilenmeye calisirsan en azindan ekstra youtubedan gelirse sana yarari olur. Editorluk isine borclarin bitene kadar mutlaka devam et. Hazir bi kitlede yakaladin r10da senle calisan, kolay is degil surekli calisacak birilerini bulmak

Aynen öyle kardeşim. Şuanda Allah'a şükür ediyorum Editörlük konusunda çok iyi bir çevrem oldu. Bugüne kadar kimseye yanlış yapmadım, yapmam da. İşini yapan kişi her zaman kazanır.

Merhaba Arkadaşlar.

Benimde herkes gibi sorunlarım vardı. Ve işsizdim askerden yeni gelmiştim. Ödemem gereken bir kredi borcu ve geçinmem için aylık belirli bir kazancımın olması gerekiyordu.

Hiç bir şekilde yılmadım. Her gün direndim ne zaman kendimi bildim youtube işinde o zaman rahat ettim. Fakat Editörlük işi yaptığım için pek youtube ile ilgilenemedim. Yani günün 18 saat'i youtube ile çalışmadım.

Çalıştığım günlük en fazla 4 saatti. Bazen 1 saat bazen hiç ilgilenemiyordum. Sonunda az çok bir parayı alabildim. Bu para Eylül ve Ekim ayının toplam kazancıdır. Allah'ıma şükürler olsun yıldırmadı beni hiç bir zaman vazgeçmedim.

Aslında buda bir başarı öyküsü. Düşünsenize askerden gelmişsiniz aylık en az 1 Bin TL borç ödeyeceksiniz ve işiniz yok bir paranız yok bu mümkün bir şey mi. Aslında değil şartları kendi tarafıma çektikten sonra hiçte öyle olmadı aslında.

Şuan youtube konusunda pratik bilgileri ve asıl bilinmesi gereken her şeyi biliyorum çok şükür.

vfqvb.png

vfqvj.png

vfqvs.png

vfqvz.png

Aldığım ÖDEME

vfr2s.png

Bana sürekli destekçi olan [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] - Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

vfrb4.jpg

Evet dengesizlik var sebebi [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kardeşim dediğin gibi Editörlük yapıyor olmam. Video yükleyip patlayan videolar ile bazen ilgilenemedim zamanlar oluyordu hep talihsizlik ki en az 1 telif yemiş kanallarımdan video patlıyordu. Kesin o sıralarda da bu videolar telif yiyordu kanallarım kapanıyordu. Bu sebepten dolayı kanal takibi yapamıyordum. Editörlük yapmasam daha çok kazanacağımı biliyorum fakat ne olacağı belli değil bu sebepten dolayı güvenemiyorum. Aylık belirttiğim gibi ödemem gereken bir borç var ve bu borcu ödemem için aylık belirli bir tutarın net olarak gelmesi lazım. Kısacası sebebi budur.

O fotoğraf parayı aldıktan sonra mı çekildi :D
Bu arada bu konuları görmek her zaman beni sevindirir.

Ne kadar ugrastigini bilen biri olarak,emeklerinin karsiligini alman beni gercekten sevindirdi.Kazancinin daim olmasi dileklerimle :)

Helal olsun hocam bu durumda degilim ama sorum olucak bir ara zirveyi görürken bir zamada 0 tıklanmayıgörmüşsünüz ilgilenmediniz mi fazla bu arada kaç kanalınız var ?

Merhaba Arkadaşlar.

vfqvb.png

vfqvj.png

vfqvs.png

vfqvz.png

Aldığım ÖDEME

vfr2s.png

Bana sürekli destekçi olan [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] - Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

vfrb4.jpg

kaan kardeşim allah daha çok versin inşallah,
bu arada ingilizce özgün makale yazıyormusun?

kusura bakma forumda yeniyim bildiğin iyi bi makale yazar varmı sitede konularına baktım bulamadım işveren iş arayan bölümlerinde falan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri