Başım çok dönüyor.

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.Dün sahurumu falan yaptım oruç tutacaktım.Niyetlenmedim ama.Sabah kalkınca çok kötü oldum başım falan ağrıyordu,miğdem bulanıyordu ve başım dönüyordu.Yattım vurdum kafayı uyudum.Kalktım hala aynıyım.Su da içtim biraz.Ne yapabilirim?Bir de bünyem çok zayıf dayanamamış da olabilirim.

Abicim çok kötüysen yada kötü olursan annen,baban evdekinlere söyle direk yokmu şuan evde kimse ?
midem bulanıyorda diyorsun belki başka bir şeyin vardır yada yediğin bir şey dokanmıştır [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

En yakın sağlık ocağına git.Tedavisi forumda değil hocam.

şekerin düşmüştür hocam şekereli bişeyler ye tatlı türü bişeyler ye geçmiş olsun hocam

Ya mideyi üşüttün ya zehirlendin ya da enfeksiyon kaptın git bir hasteneye baksınlar serum felan takarlar belki.

Egecim uzan biraz nette dolaşma. Annene söyle eğer evde varsa nane limonlu bir çay yapsın sana.

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Nane limonlu çay iç sonra birazcık uzan yavaş yavaş birşeyler yemeye çalış.

Forumdan çıkıp yakındakilerine söyleyebilirsin mesela. :)

şekerin düşmüş olabilir mi hocam bende de oluyor.
O zaman şekerli bir şeyler yiyim hocam sağ olun.
Abicim çok kötüysen yada kötü olursan annen,baban evdekinlere söyle direk yokmu şuan evde kimse ?
midem bulanıyorda diyorsun belki başka bir şeyin vardır yada yediğin bir şey dokanmıştır [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]
Evde kimse yok şuan tek abim var o da bir şey yapamaz zaten.
Tek başıma gidemiyorum hocam.
En yakın sağlık ocağına git.Tedavisi forumda değil hocam.
Öyle de hocam evde kimse yok ve başım çok dönüyor biraz önce yine uyudum daha iyiyim ama hala biraz var.Sağlık ocağına gitsem yine düşebilirim.
şekerin düşmüştür hocam şekereli bişeyler ye tatlı türü bişeyler ye geçmiş olsun hocam
Sağ olun hocam su içmiştim bir şeyler yememiştim.
Ya mideyi üşüttün ya zehirlendin ya da enfeksiyon kaptın git bir hasteneye baksınlar serum felan takarlar belki.
Evde şuan kimse yok belki gidebilirdik de şimdi kendim gitmeye çalışsam zaten başım dönüyor düşebilirim vb. adem abi.Şekerli bir şeyler yiyim 1 saat daha beklicem bakalım.
Egecim uzan biraz nette dolaşma. Annene söyle eğer evde varsa nane limonlu bir çay yapsın sana.

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Nane limonlu çay iç sonra birazcık uzan yavaş yavaş birşeyler yemeye çalış.
Sadece su içtim zeki abi şu ana kadar yemek yemedim belki ondandır.Bir de daha yeni uyandım konuyu açtıktan sonra uzandım biraz daha uyudum daha iyiyim.Evde de abim hariç kimse yok.

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

Forumdan çıkıp yakındakilerine söyleyebilirsin mesela. :)
Şuan evde değiller hocam.Belki geçer diye konuyu açtıktan sonra biraz daha uyudum biraz daha iyiyim.

tansiyonunu ölçebiliyosan ölçsene bir belki düşmüştür

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] komşunuz varsa de ki böyle böyle işiniz yoksa gelir misiniz felan rica et kırmazlar zaten seni

tansiyonunu ölçebiliyosan ölçsene bir belki düşmüştür
Tamam hocam ölçiyim bi.Ölçebilirsem yazarım :)
[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] komşunuz varsa de ki böyle böyle işiniz yoksa gelir misiniz felan rica et kırmazlar zaten seni
Hocam komşumuz var da birisinin çocuğunun doğum günü var diğer komşumuz hasta diğer komşumuz da dükkana bakıyor.
Bendede ilk gün öyle oldu ben tuttum ama çok kötüydü kalktıkça midem bulanıyordu allah şifa versin kardeşiö
Sağ olun hocam.
yemek ye senın karnın aç başka bişi yok
Hocam yemek yersem daha kötü olacak gibiyim midem çok kötü ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri