Basit 2 boyutlu android oyun yapabilecek varmı?

boystar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşın ödevi için basit 2 boyutlu floopy bird oyunu yapılacak. Öğrenci kendi yapmş gibi sunacak hocasına. c# ile kodlanacak. Yapabilecek arkadaş varsa bana ulaşsın lütfen

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] sana iç çıkmış :D

Bir saniye android oyun yazabilmen için Java Eclipse kullanman gerekir. c# ile ilk kez duyuyorum andoid uygulama?

Bir saniye android oyun yazabilmen için Java Eclipse kullanman gerekir. c# ile ilk kez duyuyorum andoid uygulama?

oluyor oluyor 2d oyun yazılıyor mesela butona resim ekliyosun transparan yapıyosun click eventine butonu 1 left vs. yapıyosun oluyor :) araba yarışı - dövüş oyunu bile yapmıştım zamanında :D

oluyor oluyor 2d oyun yazılıyor mesela butona resim ekliyosun transparan yapıyosun click eventine butonu 1 left vs. yapıyosun oluyor :) araba yarışı - dövüş oyunu bile yapmıştım zamanında :D

way be . Peki bunu android için nasıl yapacan apk uzantıyı?

Hocam öğrenci bir kardeşimiz için unity ile yapılması gerek. Bir arkadaşa vermiştik işi sözünde durup teslimatı yapamadı. Bu haftaiçi teslim edilmesi gerekiyor. Yoksa dersten kalıp senesi uzayacak.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] hocam çok zor bir oyun istemiyorum. 1 - 2 levellik basit bişey.

way be . Peki bunu android için nasıl yapacan apk uzantıyı?

Bunu android yapamıyoruz pc games oluyor onun için unity i öneririm her türlü standa oyun yapılıyor ondada oyun yapmıştım benim el atmadıgım hangi sektor kaldı biri yazsın da ögreneyim

''Bütün AAA oyunların arkasında bir oyun motoru vardır. Dolayısıyla oyun motorunun desteklediği yazılım dilleri ile de oyunlar kodlanır. Indie geliştirmelerde en çok kullanılan oyun motoru Unity3D'dir. C# ile yazılım kodlaması yapılır. Onun dışında gene en ünlülerden CryEngine ile C++ kodlaması, yanlış hatırlamıyorsam Unreal Engine'de de gene C++ kodlaması vardır. Bunların arasında Unity3D; yazılım dili olsun, bedava oluşu olsun, kullanım kolaylığı olsun, sahip olduğu Community'si olsun gibi başlıca etkenler nedeniyle küçük geliştiriciler tarafından çokça kullanılıyor.''

demek isterdim ama inan hiçbi fikrim yok
adam kitabın ortasından konuşmuş aga. :D
ne demiş bilmiyom ama bana çok bilimsel geldi.copypaste ettim belki yararı olur
o değil de bigün herkes coder olacak. :D aha bunu yazın bi kenera.

dostum Unity 3D var oyun motoru. JavaScript veya C# ile oyun yazabiliyorsun. Onu her platforma tek tık ile aktarabiliyorsun fakat işte biraz pahalı :D

Konu sahibinin sorununa gelince ; yerinizde olsam hocam netten hazır örneklere veya varsa ders falan onlara bakar uygulardım. Veya unity3d ile bir şeyler karalardım

Arkadaşlar öğrenci bir arkadaşımızın sınıfı geçmesi için bu işin yapılması gerek. Yokmu bu işin üstesinden gelecek babayiğit. Ücreti neyse konuşuruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri