Basit animasyon için program önerileri

• Kullanıcı erdal77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

erdal77

Kayıtlı Üye
Learn colors renkli arabalar gibi kanallar animasyonlarını hangi programla yapıyorlar yardım lütfen

bir çok yolu var bunu yapmanın.
1 modeller olacak
2 animasyon yapacağınız bir platform olacak

Bu ikisini Blender ile yapabilirsiniz. Bana modelleri verin size Unity3D yada Unreal Engine oyun motorları ile de yapayım. Yani çok fazla seçenek var. Bu dediğim yöntemler en ağır yöntemler, basiti varmıdır bilmiyorum.

hocam model olduktan sonra bende yaparım
bende basit animasyonlar yapabiliyorum ama ilerletmek istiyorum
hazır model kullanabileceğim basit programlar arıyorum adamlar çok basit videolardan milyon izlenme buluyorlar

belki demode ama flash programı ile basit animasyonlar oluşturmak kolay olur diye düşünüyorum

Animasyon hareketleri ve arka plan efekt muzikleri genelde birbirinin aynisi. El, kol, kafa buyuyup kuculuyor hizli bir sekilde ve ayni sekilde basit bir yurume animasyonu yapiliyor. Bunlari hangi programda yapabiliriz veya ogrenebiliriz? Kimisi blender, kimisi after effect veya crazytalk diyor.

basitse crazytalk işini görür bir çok eğitici var yt de incele bunları

Animasyon hareketleri ve arka plan efekt muzikleri genelde birbirinin aynisi. El, kol, kafa buyuyup kuculuyor hizli bir sekilde ve ayni sekilde basit bir yurume animasyonu yapiliyor. Bunlari hangi programda yapabiliriz veya ogrenebiliriz? Kimisi blender, kimisi after effect veya crazytalk diyor.

Hepsiyle yapilabilir çünkü bazen de çizimi ayri animasyonu ayri programla hazirlarsin

Eskiden flash vardı, yani kullanılıyordu, ben phohosopla hazırlayıp adobe flash ile animasyon yapıyordum hobi olarak, hala kullanan varmı bilmiyorum ama kullanımı kolaydır flashin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri