Başka bilgisayardan tıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyupdemir

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bi sorum olcak. benin 2 tane bilgisayarım var ama aynı int. üzerinde . Videoyu bir bilgisayarla paylaşıp diğer bilgisayarla reklama tıklasam para kazanırmıyım ? :confused:

hocam serkan abinin paylasımlarının hepsine tek tek bakın ve forumu iyice inceleyin aksi halde kurus kazanamazsınız.

sorunun cevabı hayır baska bilgisayardan tıklarsanız kazanamazsınız aksine hesabınız kapanız hiç denemeyin

Çok zekice hocam bunu daha önce kimse düşünememişti dünyanın en büyük şirketi piyasa değeri 143.01 milyar$ olan google'u bu basit yöntemle kandırabilirz.

her aceminin aklına gelir bu bende yaptım zamanında ama sadece yt hesabının değil adsense hesabınında kapanmasına neden olur...

Çok zekice hocam bunu daha önce kimse düşünememişti dünyanın en büyük şirketi piyasa değeri 143.01 milyar$ olan google'u bu basit yöntemle kandırabilirz.
forumu tamamen okumadan böyle konular açarsanız böyle cevaplar alırsınız yeter artık! çöplük oldu forum

Aklının ucundan bile geçirme :) kanalinda bir sitenin reklamını yayınlanmasını istemiyorsun fakat ismni bilmiyorsun .. google bunu ogrenmek için bile kendi reklamınıza tklamayınız diyor ..

Ben 2. Bilgisayardan tiklayarak zengin oldum. Suan ozel jetimde vodkami yudumluyorum

bi tek benmi kendi reklamlarıma tıklamadım anlamıyorum 6. ayıma giricem bu işde. 1 kere bile kendi reklamıma tıklamadım ayrıyetten videolarımı bile izlemiyorum :D

kanalını paylaş Forumdakilerde Reklam tıkına katkı yapsın.
Sadece sen tıklayıp kazanamazsın.
:cool:

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] bunu yapan nadir vardır zaten .. mesela kendi videonu sen izliyorsun reklam cikiyor mu diye :)

ben her ay 100 bilgisayar alıyorum eve.10 ay oldu şuan 1000 pc var 2 tanede işçi aldım reklamlara tıklasınlar diye şuan villa bakıyorum artık sığmıyor bilgisayarlar

ben her ay 100 bilgisayar alıyorum eve.10 ay oldu şuan 1000 pc var 2 tanede işçi aldım reklamlara tıklasınlar diye şuan villa bakıyorum artık sığmıyor bilgisayarlar
bu nasıl bir hayal gücüdür :D işçiler kesin çinlidir değil mi

Burdaki kişiler nasıl kazanıyor sanıyorsun :D Tık tık tık.

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] bunu yapan nadir vardır zaten .. mesela kendi videonu sen izliyorsun reklam cikiyor mu diye :)

hocam inanın şuana kadar en fazla 5 videoya bakmışımdır reklam çıkıyormu diye çünkü çıktığını biliyorum neden çıkmasın ?

benim kanalımda 100 video var.hergün internet cafeye gidiyorum 20 farklı pc var.15 dk açıyorum herbirini 75 kuruş 20 masa 15 tl tutuyor.bütün videoların bütün reklamlarına tıklıyorum 100x20=2000 tık yapıyor.gugıl amca sağolsun ayda 5000 tl kazandırıyor.tıkla kardeşim tıkla.bakalım benim planım var şimdi bi holding açıp 10000 bilgisayar 10000 işçi alıp günde 6 saat reklamlarımıza tıklatarak gugıla ortak olmayı düşünüyoruz

internet cafesi olan bir arkadaşım vardı hocam tüm makinelerde tıklatıyorum her gün şuan miami den yazıyorum bu mesajı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri