Başka ülke schengen vizesi ile seyehat

ercanuzun06

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba nasip olursa 2 gün içinde yurtdışına çıkacağım elimde yunan vizesi schengen mevcut ama ben ilk ülke olarak austuryadan giriş yapacağım acaba bu konu hakkında önceden deneyimi olan var mı herhangi bir sıkıntısı olur mu?

ilk olarak aldığın yerden giriş yapacaksın diye biliyorum, multi girişin varmı ?

vize turu ve suresini soylersen yardimci olabilirim

multi giriş schenginim sadece yunanistan değil

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:51 ----------

yunanistadan normal trustik gezi olarak olarak çıkarttırdım.

sıkıntı çıkabilir riske atma polis cinslik yaparsa alırısn başına belayı, önce bi komşiye giriş yap sonra yoluna devam et

vize aldigin ulkeden giris yapmak zorundasin. fakat diger ulkelerdende giris yapanlar oluyor. kimi zaman kapida kaliyorlar, kimi zamanda sorun olmuyor.

vize isleriyle ugrasan arkadaslarim cok. detayli bilgi alip geri donus yaparim

Sorarsa Yunanistan'da daha uzun süre kalacağın için o ülkeden çıkarttığını söylersin. Geriye dönüş biletlerini falan gösterme, buradan Yunanistan'a geçeceğim ve orada daha çok kalacağım diye cevapla soruları. Almanca ya da İngilizcen var ise problem çıkmaz zaten polis soru sorsa bile. Ama bence sormaz, bana sormadı. Zaten schengen'e göre ilk gireceğin yer önemli değil, seyahat süresince en uzun kalacağın yer önemli. Eskidendi o ilk gireceğin yerden alman gerektiği. Sadece senden kıllanırsa yunanistan'a bilet aldırtabilir :D Onu da yapmaz, rahat ol :D

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] teşekkür ederim ingilizcem var artık derdimizi anlatıcaz :)

Türk vatandaslari icin schengen vize rejimi gevsetildi.Bundan 3 sene önce gelseydin kaderin sinir polisinin elindeydi ama artik Türkiye göc veren ülke statüsünden ciktigindan elindeki schengen ile ingiltere haric tüm AB de sorunsuz gezebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri