Başladığım günden bugüne kazanç listesi yardım ve yorumları bekliyorum

dansastas

Kayıtlı Üye

berbat gittiğimin farkındayım ne öneriniz var

pes etme
hergün düzenli çalış olacaktır

güncel video, mümkünse yabancı video, çoklu kanal (en az 5 kanal), günde en az 10 video herkanala yükle.

fazla değil 1 ay içinde her kanal en az 30$ kazanacaktır. her kanalda ortalama (500-1000 video) olduğu zaman kazancın normala döner.

yolun başındasın ileride kazanmaya başlıcaksın hocam merak etme ;)

ingilizce içik+çok kanal+hit almış videolar= kazanç ben bu yöntemi kendimce uygulamaya çalışıyorum kardeş.sende bunları deneyerek başlayabilirsin.

teşekkür ederim adam akıllı kazansam yeterli artık fazlada gözüm yok

---------- Mesaj saat 15:28:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:20 civarında gönderildi. ----------

site öneriniz varmı video almak için güncel

aslında benımde çok fazla taktiklere ihtiyacım var :) yabancı kanal derken ingilizce dil seçip en hit videoları çalıp biz mi yüklüyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri